ya ben benimki hakkında konuşmamaya kendi kendime söz vermiştim ama dayanamayacam yazcam. kıskançlık nasıl olur okuyun görün. benimkinin bi oğlu var. kocası yok. ayrılmışlar. adamda ölmüş zaten. 30 yıldır doyamamış oğluna. biz evlenince çok çektim kıskançlığından. çok politik ve oskarlık oyuncudur aynı zamanda. biz zaten birlikte yaşıyoruz. ben bütün ömrümü feda etmişim gelmişim dimi insan az anlayışlı olur. evlenmeden önce hep gülen kızım diyen kadın 3. gün eve geldi. surat beş karış. ilk şok bana o oldu. neyse uzatmayayım kıskançlıklarını anlatayım sadece. 2 hafta oğlunun kıyafetleri kendi odasından çıkmadı.eşim gidio onun odasında giyinio veya eşyalarını alıyo.ilk başlar hiç bişi demedim gözlem yaptım.eskiden aramızdan su sızmazdı çünkü. yatak odasına benim eşyalarımı yerleştirdiğimizde teyzemler x kini de koyun demişti koymak istememişti. temsilen iki gömlek koymuştu. 2 hafta oğlunun eşyalarını vermedi. taki ben diyene kadar. her akşam (daha 3-4 günlük yeni evliyken) suratı üzgün bi vaziyette ya sırtı ağrıyo , yada morali bozuk. eşim beni bırakıp kadına sarılıo teselli edio falan. onlar karı koca ben kaynana ya bide ben saflık derecesinde anlayışlıyım ha bişi demiom. bu yaptıklarını evliliğin ileri zamanlarında yapsa gene bişi demem. birikti birikti sonra patladım o ayrı. normalde hep oğluna yemek getiren kadın eşim bana yemek hazırlıo die kendisine de hazırlamasını beklio. aman neyse sıkıldım. böle bi sürü şey yaptı işte.akşamları biz yatana kadar yatmaz. bizi yalnız bırakmaz. hala da nazlanır. ben karısıyım o kadar nazlanmıom ya. daha komik şeyler vardı da unuttum şimdi ya. he ilk başlar yine işte. eşim saçını yıkayacak hemen benden önce koşuyo suyu hazırlıo flan. kendisi su dökmeye çalışıo. sinirle bi aldım elinden. ben yaparım dedim. böle böle bi sürü şey vardı işte. bi baktım kadın oğlunu kocası sanıo. bu arada etrafınıda dul kadın bırakmayın lütfen. herkes evlenmeli bence. bi de tek çocuk yapmayın lütfen ben safım önceden kadının bu hallerini göremedim. resmi nikahımız düğünden önce olmuştu. o zaman bizim eşimle fotografımızı çekiolardı kadın fırlayıp aramıza girmişti. hep öle olmak istiodu heralde. oğluyla benim aramda olmak. patladığım günlerin birinde kadına demiştim ki gel aramıza gir istersen, cevap : gelirim benden size nolcak. galiba bu kaynanalar gelini sadece oğlunun hizmetçiliğini yapcak die alıo. başka şeylere tahammülleri yok
canım kaç yaşında kaynanan
66-67 yaşında.........
öğle bi imkan yok. bana göre sağlığı yerinde dinç ama ana oğula göre hasta. zaten hep nazlanıo. önceden doktora gitmezdi masraf oluyo die. şimdi hep hasta. hep nazlanıo. sağlık konusunda yorum yapmak istemiom. Allah bilir yalan mı gerçek mi. başka ev tutmaya eşim razı olmaz tutsak bile kendi kiramızı zor ödüyoz onunkini de ödeyemeyiz. öle yani. umutsuz vaka. nerdeyse bi yıl oldu. çok sorunlar atlattım. eşim ilk başlar soğuk davrandı bide annesi yüzünden. şimdi iyi durumlar. kadın çok değişmiş değil de en azından biraz daha yerini bilio ve eşim şimdi eski ilgisine kavuştu. ama cicim ayı denen bişi yaşayamadım nerdeyse. kabus ayları yaşadım. tek umudum dua. Allaha dua ediom evlensin die. olur ya şaşarda evlenir inşallah.valla işin zor canım ya, sağlığı yerindeyse beraber oturmasaydınız keşke... en azından yakın evlerde otururdunuz, gecenizi gündüzünüzü bilirdiniz
Ya çok sıkıldım artık kızlar. Kaynanam beni mahvediyor. Eşimi benden kıskanıyor. Biyere gitsek bende gelsem mi moduna giriyor. Hayır dersek daha o dakka hasta oluyor. Yada 5 senedir görüşmüyorsunuz ya gidin diye laf sokuyor. Evlilik yıldönümümüzde yemeğe çıktık, hastayım diyerek bizi eve çağırdı, geldik bişeyi yok, çay demlemiş hadi çay içelim diyor. Hele geçen gün, akşam bizdeydi (aynı binada oturuyoruz bu arada) geç oldu yatçaz artık, çok uykum geldi burda sizinle yatayım dedi. Eşimde diğer odadaki sobayı yakalım orda yat dedi. Ne dese beğenirsin. Yok yatarız aynı odada. Yok artık! Napçam ben ya..
gel anne aramıza yat deseydinne insanlar var tövbe tövbe
Ya çok sıkıldım artık kızlar. Kaynanam beni mahvediyor. Eşimi benden kıskanıyor. Biyere gitsek bende gelsem mi moduna giriyor. Hayır dersek daha o dakka hasta oluyor. Yada 5 senedir görüşmüyorsunuz ya gidin diye laf sokuyor. Evlilik yıldönümümüzde yemeğe çıktık, hastayım diyerek bizi eve çağırdı, geldik bişeyi yok, çay demlemiş hadi çay içelim diyor. Hele geçen gün, akşam bizdeydi (aynı binada oturuyoruz bu arada) geç oldu yatçaz artık, çok uykum geldi burda sizinle yatayım dedi. Eşimde diğer odadaki sobayı yakalım orda yat dedi. Ne dese beğenirsin. Yok yatarız aynı odada. Yok artık! Napçam ben ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?