Eşinizi sizden kısnanan kaynanaya sahip misiniz? Malesef ben sahibim

canım kaç yaşında kaynanan

sabiha paksuna keskin diye bi dr var bilirsiniz, çocuklar üzerine çalışıyo nörolog sanırım
geçenlerde tv de kaynanaların bu hareketlerinin oğlullarına karşı bebeklikten kalma koruma içgüdüsünden, bilinçaltından kaynaklandığını söyledi, ve ben resmen şok geçirdim tv karşında, o dr den hiç beklemezdim böyle mantıksız bişey
bu koruma iç güdüsü neden sadece oğullarına karşı çalışıyo kızlarına karşı çalışmıyosa
herkes bilinçaltının mantıksız dürtüklemelerine göre hareket etseydi, ohoooo, dünya yangın yerine dönerdi
bi de bu kaynanaların kaprislerini böyle legalleştiriyolar ya, hepten gıcık oluyorum

valla işin zor canım ya, sağlığı yerindeyse beraber oturmasaydınız keşke... en azından yakın evlerde otururdunuz, gecenizi gündüzünüzü bilirdiniz
öğle bi imkan yok. bana göre sağlığı yerinde dinç ama ana oğula göre hasta. zaten hep nazlanıo. önceden doktora gitmezdi masraf oluyo die. şimdi hep hasta. hep nazlanıo. sağlık konusunda yorum yapmak istemiom. Allah bilir yalan mı gerçek mi. başka ev tutmaya eşim razı olmaz tutsak bile kendi kiramızı zor ödüyoz onunkini de ödeyemeyiz. öle yani. umutsuz vaka. nerdeyse bi yıl oldu. çok sorunlar atlattım. eşim ilk başlar soğuk davrandı bide annesi yüzünden. şimdi iyi durumlar. kadın çok değişmiş değil de en azından biraz daha yerini bilio ve eşim şimdi eski ilgisine kavuştu. ama cicim ayı denen bişi yaşayamadım nerdeyse. kabus ayları yaşadım. tek umudum dua. Allaha dua ediom evlensin die. olur ya şaşarda evlenir inşallah.

ayni odada yatmak mi????
buraya kadar bizim de basimizda var benzer dertlerden ama ayni odada yatmak... saka gibi

Çok oğulcu maşallah Allah kolaylık versin sana iş eşine düşüyor dengeyi kurabilmeli nedense anneleri karşısında konuşamıyor bu kocalarımız ben bazen kızıyorum eşime bana değil annene konuş bir şey diyorsa cevabını ver gelip beni bunaltma bende seni bunaltmim diyorum öyle sessizce dinliyor.Allah herşeyi gönlümüze göre versin inşallah nediyeyim sana da Allahtan sabır diliyorum gerçekten zor bir durum

Sekiz yılllık evliyim. Ankaradaki çok prestijli bir develt üniversitesinde Hocayım. Eşim de tıp hocası. Eşim Anadolundan ben ise Karadenizliydim. Bizim aşıkımıza hiç hürmet etmediler.

Yıllarca düğünümüzü yapmamak için kırk dereden su getirdiler. Benim evlendiğim yıl kaynım amansız bir hastalığın pencesine düştü. O sırada evlilik hazırlıkları içindeydi. Nişanlısı hastalığını bile bile kendisini kabul etti ve evlendi. Bu oğlanın hastalığı üzüntü ve strasi kaldırmayan cinstendi. Kadın, Kendisini bizatihi bu kıza köle tayin etti. Bu kızla didişemediği için de tüm nefretini, negatif olan tüm duygularını bana yansıttı. Bu kıza bir şey söylese kız kocasına söylüyor oğlan yatak döşek komaya giriyor. Bir kaç kez bu neviden olaylar yaşanınca kadın bu kızı kendine gelin değil kızmış gibi tahayyül etti ve kendisini bunlara adadı.

Bana dönelim. Benim ve eşimin evliliğini mümkün olduğunca uzattılar. Hep bir ümitleri vardı ayrılacağımıza dair. Aşıkımız galip geldi. Ben aşkımdan vazgeçmedim aşkım da benden vazgeçmedi. Sen misin vazgeçmeyen. Kadın bana dünyayı, cehenennem çukuruna çevirdi. Fıtrat olarak ziyadesiyle neşeliyimdir. Yüzümün asık olması olası değildir. Dünyanın neresine gidersem gideyim kadın peşimi bırakmıyor. Amerika, almanya, fransa, kazakistan, Kırgızistan ve daha nice ülkede ders verdim. Buralardayken dahi arkamdan iş çevirerek kocamla arama nifak soktu. Kocamı finasal açıdan suistimal etti. (Suistimal etti diyorum dört beş tane evinden kira alıyor maaşı var vs. İhtiyaç içinde değil ama biz domuz olduğumuz için kaç kıl koparsa kar sayıyor) Laftan anlamıyor. Defaatle kocamla arama nifak soktu. Kocam çok sessiz, tepkilerini ortaya koymayan hani sabır taşı olsa çatlar denilecek cinsten.

İki evladım oldu. Evladımın ilki doğduğunda Sürekli telefonla zaman zaman da varlıkları ile taciz ettiler. İkinci evladıma gebe kaldığımda benden büyük kızımı istedi. Ben çalışacakmışım onlarda benim evladımı büyüteceklermiş. Anne sütü konusundaki hassasiyetlerimi alay konusu ettiler. Yavruma benim görmediğim yerde dayadılar mamayı. Sürekli eşimle aramda fitne tesisi ettiler. Çocuğuma bakamıyormuşum, su vermiyor muşum, böyle çocuk mu büyütülürmüş. Başımın ve kocamın başının etini yedi. Bu öyle noktalar geldi ki, Zaman zaman eşimden ayrılarak uzak diyarlara gitmek ve kafamı dinlemek zorunda kaldığım çok oldu.

Eltimin kocası hasta olduğu için aynı yatakta yatmıyorlar. Kadın onlar yatmıyorsa siz de yatmayacaksınız der gibi evine gittiğimizde bize ayrı yataklar açtı. Eşim de gece kalkıp benim yanıma geldi. Sabah evin içinde kapılar pencereler takır takır nasıl dehşet verici idi hali anlatamam. Sürekli benim konumumla kendini mukayese ediyor. Bire gafil kadın benim gençliğim okuma ile geçti. Senin evinde çocuklarının sefasını sürdüğün yaşlarda , ben kütüphane köşelerinde geceliyordum. Bu makamlara kolayla gelmedim. Hele senin bir nebzecik dahi yararını görmedim. Sürekli ayağımı kaydırman, kocama fitne yaparak beni şikayet ederek geceler boyu elem ve keder içinde ders çalışmam gerekn kıymetli zamanımı senin yüzünden ah u zar ile geçirdim.

Benden öylesine nefret ediyor ki. Ölsem bir yudum su vermez. Tek derdim kocamın kendisinden başkasına muhabbet beslememesi. Bu neviden kadınlara şunu hatırlamak isterim dünya fani öleceksiniz. Arkanızdan teneke çaldıracak işler çevirmeyin. Zira ben asla kendisine hakkımı helal etmeyeceğim. Aşk ile geçecek nice yılımda beni karanlık kuyulara salan bu kadının yerini Allah tayin etsin.

Ben şimdi ne yapıyorum peki
8 yıllık evlilik ve bunca cendereden sonra evlerine ne zaman gitsem, ilk iş gece kocamın koynuna girip, adamı banyo ettirmeye mecbur ediyorum kendim de onun(kadının) yatak odasının önünden gecerek gayet gürültülü bir şekilde yıkanıyorum. Sbahları başım ıslak evde dolaşıyorum. Asla bir işinin ucundan tutmam sadece evlatlarım ile meşgul olurum. Hiçbir şekilde hiç bir işine yardım etmiyorum. Aradığında Telefonların asla ilk aramasında cevap vermem. Mutlaka ikinci, üçüncü aramasında ya da sonra kendim arayarak durumun ne olduğunu tedkik ederim. Evlatlarımda hiç emeğim olmadığı için ve dar zamanlarımda sırf bana faydası dokunmamak için terbiyesizce mazaretler üreterek beni sahipsiz koyduğu için evlatlarımın çevresinde onu da kocasını da görmek sitemiyorum. onların terbiye usulllerinden uzak tutmak için bir an daha nefes alamayacakları bir program hazırladım. Bırak babaanneleriyle zaman gecirmeye bana dahi ayıracak zamanları olmuyor.

Kocama gelince Ona her fırsatta aşkımı anlatıyorum. Şiirler okuyorum. Birlikte olduğum her anı gözlerinin içine bakarak geçirmek kısacık dünya hayatını aşkım ve kendim için bir dünya cennetine çevirmeye çalışıyorum.

Ben size yazayim da şoka girin
Biz eşimle düğündrn sonra balayi na gidrcektik
Dugunde basladi soylenmeye oglum yarin giderkrn beni de alin beraber gidelim fethiye ye diye
Neyse biz gittik bes gunlugune zaten kisacik bişey
Sabahtan biz yoldayken aradi ağlıyor oğlum beni nasil birakip gidersin diye
Neyse aradan bir gun gecti yine arıyor oğlum biletii al
Bende geleceğim diyor
Esimde ya sacmalama ana he he dedi kapattı gule gule öldük.
Ilk zamanlar anasini cok savunuyorduu ama en sonunda gercekten gordu art niyetini
Artik hic sallamiyor onu
Yaslandi iyice sacmaliyor diyo

Bende kaynana yanında bide görümce var kızlar o da kıskanıyor kardeşini hey Allahım yaaAma bunlar çaktırmıyor belkide evlendikten sonra belli ederler kıskandıklarınıÇünkü biliyorlar bi laf etseler beş tane söyleyeceğimi
Allahtan nişanlımda farkında durumun cahiller hayatım uğraşma, evde oturuyor canları sıkılıyor diyorda içim rahatlıyor

yok artık kadın şaşırmış valla. benim kv de bize gelmeye bayılır oda eşime çok düşkün ama bu kadarda değil. bende 2 senelik evliyim. kv yeni evlendiğimizde bize gelir eve bak bak bi hal olurdu oğlunun evi ya manyak kadın heve evden giderken bi kocama sarılıp öpmesi var görseniz dersiniz askere yada gurbete yolluyo o derece yani.

ilk zamanlar bende çok takılıyodum da artık umursamıyorum. yoksa sinir hastası olucam. sana tavsiyem sende takma.

aa bide kendi taktiğimi söyliyim sana. benim k.valdede bize gelemeye çok meraklı. benim annemin evi bana uzak o yüzden hep der siz gelin zaten çalışıyosunuz bide gelip işmi çıkarıcam diye. bu lafı kvnin yanında dedim ben fırsatını bulduğumda. annem diyo dedim ne ben gelicem size masraf yaptırıcam. zaten karı koca çalışıyosunuz geliyosunuz görüyorum işte. daha öle vıcık vıcık git gel evcilik oynar gibi diyo dedim

o gün bu gündür k.valdem daha ısrar etmiyo bana gelme konusunda

bir komşumun kvdesi de daha uç boyuttaydı ,kadın kvdesinde kışları kalırdı mesela 1 ay ,banyo yapmaya evine gelirdi ,banyo yapmaya utanırmış ,kvsi kocasıyla beraber oldu sanıp laf sokarmış ,sanki sadece ondan dolayı banyoya giriliyor ,kadın kokuyoruz oraya gidince ne kadar banyoyu temizlesem de bir şekilde anlıyor diyordu ..
bir de kadın her gece oğlum üstün açılmıştır diye odalarına pat diye giriyormuş bahane tutup ,gelinini kıskandığı için.
hem de her gece yapıyormuş bunu ,ben de bir gün çıplak soyunun utansın kendinden bi daha girmez demiştim ..
neler var neler yaa ALLAH ım korusun .
Benim bir kere kv bilinçli değil de boşluğuna geldi sanırım sabah kahvaltı hazırlamış odamıza girmişti sobalı onların evi ,çayı sobanın üstüne koymak için.
Ortalığı yıktım bir daha anan da olsa odamıza kapı çalınmadan girilmeyecek dedim eşime ,çıplak olsam ne olacak dedim ,eşim annesine ayarı verdi bir daha yapmadı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…