oğlunuz var galibaKadıncağız o kadar doğurmuş büyütmüş ne var, seviyor oğlunu işte bırakın sevsin niye kıskanıyorsunuz :))))
Öbür oğlunuda evlendirdikden sonra sevmeye başlayacak
benimkisi kendini ingiliz asilzadelerinden zanneder beğenemez beni hep laf çarpar bi keresinde kayınvalidemlerdeydik eşim sever vitrinde resim karıştırıyo bende takıldım anne bak evini karıştırıyo oğln dedim demez mi aaa oğlm yapmazdı evlenmeden evvel nerden kaptıysa bu huyu..sanki hırsızlık çetesinin başıyla evlendirdi ... resmen bana laf atıyo ben ise s bile almaya giderken yada içeceğim bittiğimde alabilir miyim deyip izin slıp mtfağa giderim 8 yıllık geliniyim .oğlmzz var anneye çocğ güzel gelir ama aşağı ykarı bizi sevmeyen kişler bile maşallah kız gibi güzel der tipi aynı oğlm rengi sen der nmaradan eşimin adını söleyip küçük.... der yani benim değil onların benim bebğim hastanenin para koparmak için yaptığı taktik yüzünden memeden soğtlp biberona alıştırıldı bende makine ile sağdım 40 gün falan kayınpederi doldrmş kendi karışmayan kayınvalide olcak ya kışkırtan o kayınpeder ben daha loğsayım 4 5 günlük bana hitaben annemin babamın yanında diyo ki ahh ahhh kz bile annesi emdirdiği için sütünün koksna gelir süt verseydin babam shock ne cesaret günde saat uğraşıyodm emdirmek için yok emmez bende sağıyorm makinada baba be annesiyim neden süt vermeyeyim sağıp veriyorm o süt değil mi bayram girdi 2008 doğml ekim oğlm loğsalığımla 40 gün demedim laf soktlar demedim nede olsa sevdiğim iki erkeğin annesi babannesi el öpmeye gittim 2 halasına ön bilgi verilmiş daha kapıyı açarken kaşlar çocğm yaa adam korktacaklar 10 dk öpüşme faslından sonra direk sor emziriyo msn emmiyor sağıyorm niyee yazık değil mi küçücük bebeğe biberon en sonnda delirdim ama tavrımı bozmadan napıyım döviyim mi em diye ddim kayınvalidmin hakareti hep klağımda çınlar acaba senin göğsünü mü sevmedi başka emziren süt anne blsak para verseniz ok m doğuran etrafta .sonra derler gelin şöle gelin böle ben büyük konşyorm nefrette etsem gelinimden oğlm sevdi diye on sevmesemde sevilmediğimi hissetsemde oğlm hzrn istiyorsam gelinim olacak kıza oda bi zamanlar ailesinin göz bebeği idi onnda ailesi kimselere yakıştıramaz dicem ya bu insanlar namazında sözde ama loğsayken bana yapılan evlenirken anlatsam sabır taşı dersiniz bana ALLAHA ŞÜKÜR Kİeşim hala gözümün içine sevgiyle aşkla bakar cahil onlar ssma kavga etmeden şakayla karışık kor der bende artık lafımı esirgemiyorm ama öle anlar olyo ki sölenecek saygı çerçevesinde laf olamayınca ssyor yutuyorm laflarını bi kere evlendiğim ilk yıl kayınpeder kayınvalideme anne demedim bilerek bana dedi ki neden ismiyle hitap ettin çıkıştı ki....... hanım dedim yani ismini tek kllanmacım saygıda ksr etmedim sadece dedim ki ben yapmacık olamam alenen beni sevmediğini istemediğini bildiğim nikahımız olacağı gün bile oğlna iyi düşün bak vazgeç istersen biraz dah düşün demiş kızıp bana anlatmıştı b kadın kafayı yedi diye...bende kayınpedere istemeyen kişiye sırf yapmacıkça anne diyemem hanım derim yada teyze dedim oda ymd gözünü açtı ağzını aileme bana hakaret etti o an onnla yalnzdık ne onn eşi nede benim eşim vardı dedi ki sen paşa kızı mısın ne sanıyosn kendini oğlm kandırdı ailen ve sen o an nevrim döndü ki annemler hemşerimiz vardı babamın taraflıs hali vakti yerinde yurtdışında eğitim görmüş iy aileye mensp on istiyolar ama kızları başkasınıs evince saygı dydlar neyse kony dağıtmayayım demez mi ailece oğlm yaktınız şeytan senin annen dedi ben son yardım bana ne derseniz deyin aileme söletmem ben sölerim dedi bende dinle o zman dedim çirkinliğe çirkinlikle cevap verdim senin oğln sevdim ben malesef ondan değil ama sizin gib bi aileyle aynı soyadı taşımaktan tanıyorm dedim oda gene kandırdınız dedi bende hee dedim senin oğln holding sahibi boğaziçi mevzn hanları hamamları var günlerce ps kdk bn nasıl yapsakta kandırsak yalvardı ailem evlennn diye deim adam shock diyecek laf blamadı ben senin oğln sevmesem asla evlenmezdim ama sizi tam tanısaydım vazgeçerdim dedim oda dedi tanyamadın mı toplasn 6 kez gitmedim samimi olmadım evlenmeden önce drd drd dedi ki hıııı o zaman demek ki o bizim oğlmz on seviyosan bizide seveceksin o bizim yansımamız ya bizi sev yada 10 çockla olsan boşatırım bende deliye döndüm korkmdan değil sinirimden eeee dedim ALİMDEN ZALİM ZALİMDEN ALİMMM DOĞARMIŞ dedim adam laf blamadı kapıyı gösterdim byrun ve lütfen oğlnz oldğnda gelin benle bir derdini varsa bn
Olmaz dedi tabi. Bende laf sokma amacıyla oturup bizimi izlicen dedim gülerek. Cevap gecikmedi:
Bu gecede yapmayıverin.
Şaka gibi!
Benim kayınvalide ile aramızda bir konuşma geçmişti yeni evlendiğimde.
İşte ona eşimin benim için olan düşüncelirden bahsetmiştim.
Konu tam bilmiyordum ama sağlık sorunu olabilirdi eşimde benim için endişeleniyordu sanıyorum.
Bende bunu annesine anlattığımda şöyle söylemişti bana;
Benim kocam bana böyle şeyler söylemedi hiç
bak sennn şu çocuğa der gibi iğnelemişti beni
O an ne diyeceğimi şaşırdım beni pişman etmişti söylediğime..
İşte anne ile kayınvalide nin arasında ki fark bu..
Hani derler ya kaynanaları öz anne gibi görün işte bu imkansızi, en azından benim açımdan böyle.
Kendi annem eşimin düşünceleri için sevinir,grur duyar,ama kaynana resmen kıskandı
hepsi aynı hepsi....
eşimde ilk doğumumdan önce şakayla karışık bakın benim karıma karışmayın,şöyle yap böyle yap deyip durmayın..üzmeyin onu falan dedi..kayınvalide 5 karış surat..bizi hiç böyle savunan olmadı dedi.napayım yani savunsaymış
Olmaz dedi tabi. Bende laf sokma amacıyla oturup bizimi izlicen dedim gülerek. Cevap gecikmedi:
Bu gecede yapmayıverin.
Şaka gibi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?