Bi gece yanılmıyorsam 11.30 gibiydi. Kapıya geldi açtım. Yattınızmı dedi, birazdan yatıcaz dedim.sizinki biraz tencere-kapak ilişkisi.. biri "bizi mi izlicen" diyo, biri de "bu gece yapmayıverin" diyo..
şaka da olsa, saygı sınırının aşılması uzun vadede böyle sorunlar doğurur zaten..
canım Allah kolaylık versin ama eşin senin yanındaymış herşeyin farkında Allahtan ama yazını okuyana kadar canım çıktı bir çok kelimeyi anlamadım
Bi gece yanılmıyorsam 11.30 gibiydi. Kapıya geldi açtım. Yattınızmı dedi, birazdan yatıcaz dedim.
Apartman içinde bağırmaya başladı terbiyesiz, köpek sen nasıl yatıcaz dersin gel demezsin, oğlumun evi istediğim zaman gelirim diye. Söylesene tatlım kim saygısız?
Yeni evlendiğimizde bizimkide öyleydi. Masa aldım balkona, oda aldı. Perde aldım oda aldı. Halı aldım oda aldı. Hemde aynılarından. Hiç birinide kullanmadı :)benimki öyle kıskanıyomuş tavırları sergilemez herşeyi sinsi yapar ben ne alsam oda almaya çalışır kendi alamazsa kızına aldırır mesela kızıyla yatak odalarımız aynı ama sürekli dilinde şu söz oğlum çok değişti evlendi sanki bizi unuttu sürekli öyle der bu arada bildiğim bir aile var kayınvalide oğlu ve geliniyle balayına gitti ahaahahaha............
Olmaz dedi tabi. Bende laf sokma amacıyla oturup bizimi izlicen dedim gülerek. Cevap gecikmedi:
Bu gecede yapmayıverin.
Şaka gibi!
Olmaz dedi tabi. Bende laf sokma amacıyla oturup bizimi izlicen dedim gülerek. Cevap gecikmedi:
Bu gecede yapmayıverin.
Şaka gibi!
sizinki biraz tencere-kapak ilişkisi.. biri "bizi mi izlicen" diyo, biri de "bu gece yapmayıverin" diyo..
şaka da olsa, saygı sınırının aşılması uzun vadede böyle sorunlar doğurur zaten..
Bi gece yanılmıyorsam 11.30 gibiydi. Kapıya geldi açtım. Yattınızmı dedi, birazdan yatıcaz dedim.
Apartman içinde bağırmaya başladı terbiyesiz, köpek sen nasıl yatıcaz dersin gel demezsin, oğlumun evi istediğim zaman gelirim diye. Söylesene tatlım kim saygısız?
Kolay gelsin arkadaşım...
Bu tarz kayınvalideleri duydukça, kayınvalideme olan sevgim katlanarak artıyor... Allah razı olsun öff dedirtmedi...
Böyle bir insanla yaşamak zor, sanırım siz yaşamadınız yada sakin kalmayı başardınız. Ama dedim ya anlatmadığım çok şey var. Hepsi üstüste gelince konuşma seviyesi değişiyor. Bu aralar yeni bir taktik geliştiriyorum: 'lafı değiştirme'.
Hadi hayırlısı, başka tavsiyesi olan varsa buyursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?