Eşinizin hasta akrabasına evde bakar mısınız? ACİL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eger teyzenin emegi buyukse esinizde anlarim niyetini.
Ama size sormadan cagirmasini asla kabul edemem.
Siz bir aile oldunuz ve ortak bi eviniz var. O evdeki kararlarda ortak alinmali.
Bekar yasamiyor esiniz sonucta.

Bu anlattıklarının hepsi dünyevi.artik hayrına hicbisi yapmicaz sanırım.

Offf Allah yardımcınız olsun. Yerinizde olsam evde bir şey yapmam madem gündüz evde Eşiniz o halletsin. Siz de ders çalışın. Kütüphane var mı yakınlarda. Evdeki sesten çalışamıyorum deyip çıkıp gitseniz. İşte bu yğzden kadınların atanmadan evlenmesini istemiyorum çünkü çok zor evlenip atanmak

Ya biz nasıl insanlar olduk hayretle okuyorum. Bu keyfi bir şey değil, bu hastalık, bu bakım gerektiren bir şey. Kadın için çok üzüldüm, yardım etmemek için kanından canından insanların kırk takla atmasına çok üzüldüm. Bir gelin olarak bakmak istememenizi anlıyorum. Daha doğrusu anlamıyorum ama normal karşılıyorum. Gelen yorumlar da hep “ay siz sakın karışmayın ayoll” minvalinde olduğuna göre.. Ama ben olsam kendi teyzemi de, eşimin teyzesini de ortada bırakmazdım. Bir ay evim kalabalık olsa, üst üste yatılsa, yemek temizlik yüküm artsa ölmem heralde. Koca ömrün sadece bir ayı. Bizim de yarın birgün hasta olmayacağımız ne malum?

Sana sormadan nasıl boyle bısry yaoarda sende ses cıkarmazsın? Olacak şey mi 5 aylık evlisiniz daha kayınvaliden bakıcaksa gıtsın kardesının evınde baksın.. Ayrıca neden susuyorsun sımdı susarsan bunun devamıda gelır haberın olsun

Senin teyze bakmaktan daha büyük sorunların var.Eşin seni ne eş ne insan yerine koymuyormuş ki bahsettiğin 5 aylık rvlilik.Bunu düzeltmelisin önce.Sen misafir ağırlayacaksın o beğenmeyecek.Az ye de uşak tut derim ben olsam.Seni hizmetçi olarak nı almış eve pes doğrusu ve daha beşinci ayınız.Yazık cidden

Cok sert yorumlar var. Tabii bana göre.evet yeni evlisiniz ve onunuzde cook yillar var 1 ay rezilml olmussun sevdicegin icin cok degil.
Esin evet sana sormaliydi ama belki esim de kabul eder diye dusunmustur.direk olarak yok ben kabul etmiyorum sinavdi isti ustte kalmakti rahat edemem falan diye guzelcw anlatsaniz bile esiniz sisin hakkinizdaki dusunceleri tersine cevirirsiniz birak rezilligi kendi yasayatlrak girsun 1 ayin sonunda canim rezil olacagimizi biliyordum ama yanlis anlarsin diye solylemedim dersiniz. Bir daha bana danis orta yolu guzel guzel bulalim dersin. Hem bende olsam teyzeme bakarim esimin teyzelerini de cok severim ustune kayinvalideni cagirmiski sana yukleri olmasin siye.kendi kendini hic strese sokma olacaklara kendini ruhen hazirla.
Daha 5 aylik evlisiniz hemen baskalari icin kavga cikarmayin...derim.

Bence 1 ay sabret bak bu senin için daha çok mutluluk getiririr

Ya şimdi kırıcı olmak istemiyorum ama bu herifi çok aradınız mı? Allahaşkına nerden buluyorsunuz bu kadına zerre değer vermeyen cinsleri. Hiç mi görmediniz bu herifin nasıl birisi olduğunu? Bir de bu adamdan çocuk yaparsınız ilerde. Ha birde atanmaya çalışıyorsunuz? Çalışsanız dahi adamın donlarına kadar siz yıkarsınız evin tüm işini yapar çocuğa yalnız bakarsınız. O da paşa modunda takılır. Sizin asıl sorununuz teyze değil. Berbat bir eşiniz var. Sizi de sindirmiş tepesinize binmiş at koşturuyor. Siz kendi ayaklarınızın üstünde durumazsınız boşuna üzülmeyin

Bu adamla neden evlendiniz? Tek bir iyi özelliği yok, 5 ayda bu ne eziyet? Severek mi evlendiniz?

Akraba bile olmasa bakilir ama en basit misafir ağırlamada bile size eziyet eden eşiniz akrabalarina yaranmak adına işinizi daha da zorlaştırır.

Normalde bu sorumluluğu almak isteyen kişi her türlü bakimi üstlenip eşine iş bırakmamalı, evini açtığı ve düzeni değistigi icin de eşine sabri için minnet duymali bunun dşında da karısından beklenti içine girmemeli. Böyle zor ve size emrivaki yapan bir eşiniz olduğu için bakmak istememeniz sizin kötü biri olduğunuzu göstermiyor ancak çocuk yapmadan önce eşinizle daha büyük iletişim problemleriniz olduğunu kabul edip onlari çözmeye odaklanin.

Ben bu fikrin eşinizden değil KV nizden çıktığını, henüz hastayı size getirmemelerini kayinpederinizin onaylamadigini gösterir tavrı nedeniyle olduğunu düşünüyorum.

Hanımefendi, bana kadar kadının kaç kardeşi var, zaten görmeye gidiyoruz, yanında kaldığı teyzesine de yardım etmeye gidiyoruz. Benim kayınpedwrşm de hasta. Ben bu zamana kadar bu sıkıntıyı kendi ailemde çektim daha da çekemem. Açıkça söylüyorum ben kayınvalşdeme kayınpederime seve seve bakarım ama teyzesine bakmak benim görevim değil. Siz daha eşimin huylarını bşle bilmeden yorum yapıyorsunuz. Eşim huysuz biri, hişbirşeydennmemnun olmayan, beğenmeyen, en ufak bieşeyde problem çıkaean biri, ya adam komşumuz kadın kapıya gelince ondan habersiz kapıyı açtım diye neredeyse bana vuracak kapasitede biri elini kaldırdı, ben neden huzurumu bozayım. O zaman geldiğinde kim bilie neler yapacak. Yapılan iyiliği hizmeti kimse bilmeyecek görmey2cek. Ayrıca bana sormadan böyle birşeyi söylerse kabul edeceğim varsa bile etmem. 1 ay sonra ner3ye göndwrwceksin kadınj? Onu hiş düşünmüyor, kadının iyileşme kontrol, tamamen ayağa kalkma durumu 6 ay sürer ben ne yapacağım? Birde kocam çocuk istiyor, çocuk için deliriyor. Hem atanmamı istesin hemde karısını düşünmesin. Ben evlenmeden önce aile büyüklerinin babama baskısı yüzünden koltuklarda, milletle aynı odada, oturma odalarında, yerlerde vs yatmak zorunda kaldım, annem hem babamın yeğenlerinenbaktı vefasızlık gördğ iftiraya uğradı hemde hastalandı stresten şimdi kimse yaptığı iyiliği görmüyor bilmiyor. Ben son gecemde yerde uyudum kuru yerde. Burda da aynı sıkıntıyı çekemem kimse kusura bakmasın.

Her şeyi geçtim de altını bari siz almayın ya. Bakıcı tutun bari. Gerçekten zor ve lütfen çocuk falan yapmayın. Bu misafirlik uzarsa sizin evlilik sallanır

neden evlisin sen bu adaml?

Bu adamla neden evlendiniz? Tek bir iyi özelliği yok, 5 ayda bu ne eziyet? Severek mi evlendiniz?
Severek evlendim ama misafir vs varken asabi oluyor gelir sofra koyar yardımcj olur ama en ufak nir şere kızar surar asar. Temşzlşk hastasu yapılan temşzliği beğenmez hep bir eksik bulur. Yaptıpım her yemeği yer onları beğenir ama diğer konular sıkıntı. Eltim de var mesela o da diyor size hak verşyorum aslında biz de bakabilirşz evde, eşimde böyle düşünüyor filan, kaynım da aynısını söyledi ama niye senle aynı mahalledeyken alıp bakmadın o zaman konuşup da kocama gaz veriyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…