- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Bu anlattıklarının hepsi dünyevi.artik hayrına hicbisi yapmicaz sanırım.Neyi bencillik? 1 aydan da uzun sürebilir kadının iyileşmesi. Ve evde 2 değil 5-6 kişi kalınacak. Bunun misafiri var temizliği var, çamaşırı var, ilaç vs hastane kontrol durumları var, oğlu şimdşden herşeyden elini çekmeye başladı o zaman her şeye ben koşmak durumunda kalacağım veya eşim. Eşimin çalışma durumu da şöyle gündüz evde gece çalışıyor bir gün gidiyor bir gün gitmiyor, şimdi ayeı evde olduğu halde bana "teyzeme yardım etmeye git, misafiri vs" gelir diyen o zaman annesi gelince benden daha çok beklenti içinde oomayacak mı? Gelinlerinin arkasından şimdi neler neler diyolar ben bir şey yapmadıpımda benim için neler neler söylenecek, ben hem atanmak için çalışayım, hem evin yemeği her şeui bende olsun, hem hizmetçilik yapayım, herşeye bir bahane bulan titiz hiçbşrşeyi beğenmeyen eşim gelsin bana en ufak bir şeyde söylensin, ben ne yapacağım o zaman???
Offf Allah yardımcınız olsun. Yerinizde olsam evde bir şey yapmam madem gündüz evde Eşiniz o halletsin. Siz de ders çalışın. Kütüphane var mı yakınlarda. Evdeki sesten çalışamıyorum deyip çıkıp gitseniz. İşte bu yğzden kadınların atanmadan evlenmesini istemiyorum çünkü çok zor evlenip atanmakNeyi bencillik? 1 aydan da uzun sürebilir kadının iyileşmesi. Ve evde 2 değil 5-6 kişi kalınacak. Bunun misafiri var temizliği var, çamaşırı var, ilaç vs hastane kontrol durumları var, oğlu şimdşden herşeyden elini çekmeye başladı o zaman her şeye ben koşmak durumunda kalacağım veya eşim. Eşimin çalışma durumu da şöyle gündüz evde gece çalışıyor bir gün gidiyor bir gün gitmiyor, şimdi ayeı evde olduğu halde bana "teyzeme yardım etmeye git, misafiri vs" gelir diyen o zaman annesi gelince benden daha çok beklenti içinde oomayacak mı? Gelinlerinin arkasından şimdi neler neler diyolar ben bir şey yapmadıpımda benim için neler neler söylenecek, ben hem atanmak için çalışayım, hem evin yemeği her şeui bende olsun, hem hizmetçilik yapayım, herşeye bir bahane bulan titiz hiçbşrşeyi beğenmeyen eşim gelsin bana en ufak bir şeyde söylensin, ben ne yapacağım o zaman???
Senin teyze bakmaktan daha büyük sorunların var.Eşin seni ne eş ne insan yerine koymuyormuş ki bahsettiğin 5 aylık rvlilik.Bunu düzeltmelisin önce.Sen misafir ağırlayacaksın o beğenmeyecek.Az ye de uşak tut derim ben olsam.Seni hizmetçi olarak nı almış eve pes doğrusu ve daha beşinci ayınız.Yazık ciddenNeyi bencillik? 1 aydan da uzun sürebilir kadının iyileşmesi. Ve evde 2 değil 5-6 kişi kalınacak. Bunun misafiri var temizliği var, çamaşırı var, ilaç vs hastane kontrol durumları var, oğlu şimdşden herşeyden elini çekmeye başladı o zaman her şeye ben koşmak durumunda kalacağım veya eşim. Eşimin çalışma durumu da şöyle gündüz evde gece çalışıyor bir gün gidiyor bir gün gitmiyor, şimdi ayeı evde olduğu halde bana "teyzeme yardım etmeye git, misafiri vs" gelir diyen o zaman annesi gelince benden daha çok beklenti içinde oomayacak mı? Gelinlerinin arkasından şimdi neler neler diyolar ben bir şey yapmadıpımda benim için neler neler söylenecek, ben hem atanmak için çalışayım, hem evin yemeği her şeui bende olsun, hem hizmetçilik yapayım, herşeye bir bahane bulan titiz hiçbşrşeyi beğenmeyen eşim gelsin bana en ufak bir şeyde söylensin, ben ne yapacağım o zaman???
Neyin mutluluğunu getirecek ki. Adam konu sahibinin yaptığı hiçbir şeyi beğenmiyormuş. Şimdi kv de gelirse iyice sağlı sollu burnundan getirirlerBence 1 ay sabret bak bu senin için daha çok mutluluk getiririr
Bu adamla neden evlendiniz? Tek bir iyi özelliği yok, 5 ayda bu ne eziyet? Severek mi evlendiniz?Bakacak kimsesi var ama kimse olmasa bana gelir ama başka kız kardeşlerş var müsait benim gibi değil ki. Hem eşim misafir varken çok ezşyetli ouyor. Asabi oluyor benden hizmet bekliyor ben varken annesinin hizmet etmesine de kızar bunsefwr annem baksın dşyo ama. Yemekleri vs bana yaptırır anneme yardım etmiyosub der. Kadının altı da bezleniyor yani ki evde sadece kaynanam değil kocası da olacak.
Hanımefendi, bana kadar kadının kaç kardeşi var, zaten görmeye gidiyoruz, yanında kaldığı teyzesine de yardım etmeye gidiyoruz. Benim kayınpedwrşm de hasta. Ben bu zamana kadar bu sıkıntıyı kendi ailemde çektim daha da çekemem. Açıkça söylüyorum ben kayınvalşdeme kayınpederime seve seve bakarım ama teyzesine bakmak benim görevim değil. Siz daha eşimin huylarını bşle bilmeden yorum yapıyorsunuz. Eşim huysuz biri, hişbirşeydennmemnun olmayan, beğenmeyen, en ufak bieşeyde problem çıkaean biri, ya adam komşumuz kadın kapıya gelince ondan habersiz kapıyı açtım diye neredeyse bana vuracak kapasitede biri elini kaldırdı, ben neden huzurumu bozayım. O zaman geldiğinde kim bilie neler yapacak. Yapılan iyiliği hizmeti kimse bilmeyecek görmey2cek. Ayrıca bana sormadan böyle birşeyi söylerse kabul edeceğim varsa bile etmem. 1 ay sonra ner3ye göndwrwceksin kadınj? Onu hiş düşünmüyor, kadının iyileşme kontrol, tamamen ayağa kalkma durumu 6 ay sürer ben ne yapacağım? Birde kocam çocuk istiyor, çocuk için deliriyor. Hem atanmamı istesin hemde karısını düşünmesin. Ben evlenmeden önce aile büyüklerinin babama baskısı yüzünden koltuklarda, milletle aynı odada, oturma odalarında, yerlerde vs yatmak zorunda kaldım, annem hem babamın yeğenlerinenbaktı vefasızlık gördğ iftiraya uğradı hemde hastalandı stresten şimdi kimse yaptığı iyiliği görmüyor bilmiyor. Ben son gecemde yerde uyudum kuru yerde. Burda da aynı sıkıntıyı çekemem kimse kusura bakmasın.Ya biz nasıl insanlar olduk hayretle okuyorum. Bu keyfi bir şey değil, bu hastalık, bu bakım gerektiren bir şey. Kadın için çok üzüldüm, yardım etmemek için kanından canından insanların kırk takla atmasına çok üzüldüm. Bir gelin olarak bakmak istememenizi anlıyorum. Daha doğrusu anlamıyorum ama normal karşılıyorum. Gelen yorumlar da hep “ay siz sakın karışmayın ayoll” minvalinde olduğuna göre.. Ama ben olsam kendi teyzemi de, eşimin teyzesini de ortada bırakmazdım. Bir ay evim kalabalık olsa, üst üste yatılsa, yemek temizlik yüküm artsa ölmem heralde. Koca ömrün sadece bir ayı. Bizim de yarın birgün hasta olmayacağımız ne malum?
Her şeyi geçtim de altını bari siz almayın ya. Bakıcı tutun bari. Gerçekten zor ve lütfen çocuk falan yapmayın. Bu misafirlik uzarsa sizin evlilik sallanırBakacak kimsesi var ama kimse olmasa bana gelir ama başka kız kardeşlerş var müsait benim gibi değil ki. Hem eşim misafir varken çok ezşyetli ouyor. Asabi oluyor benden hizmet bekliyor ben varken annesinin hizmet etmesine de kızar bunsefwr annem baksın dşyo ama. Yemekleri vs bana yaptırır anneme yardım etmiyosub der. Kadının altı da bezleniyor yani ki evde sadece kaynanam değil kocası da olacak.
Hanımefendi, bana kadar kadının kaç kardeşi var, zaten görmeye gidiyoruz, yanında kaldığı teyzesine de yardım etmeye gidiyoruz. Benim kayınpedwrşm de hasta. Ben bu zamana kadar bu sıkıntıyı kendi ailemde çektim daha da çekemem. Açıkça söylüyorum ben kayınvalşdeme kayınpederime seve seve bakarım ama teyzesine bakmak benim görevim değil. Siz daha eşimin huylarını bşle bilmeden yorum yapıyorsunuz. Eşim huysuz biri, hişbirşeydennmemnun olmayan, beğenmeyen, en ufak bieşeyde problem çıkaean biri, ya adam komşumuz kadın kapıya gelince ondan habersiz kapıyı açtım diye neredeyse bana vuracak kapasitede biri elini kaldırdı, ben neden huzurumu bozayım. O zaman geldiğinde kim bilie neler yapacak. Yapılan iyiliği hizmeti kimse bilmeyecek görmey2cek. Ayrıca bana sormadan böyle birşeyi söylerse kabul edeceğim varsa bile etmem. 1 ay sonra ner3ye göndwrwceksin kadınj? Onu hiş düşünmüyor, kadının iyileşme kontrol, tamamen ayağa kalkma durumu 6 ay sürer ben ne yapacağım? Birde kocam çocuk istiyor, çocuk için deliriyor. Hem atanmamı istesin hemde karısını düşünmesin. Ben evlenmeden önce aile büyüklerinin babama baskısı yüzünden koltuklarda, milletle aynı odada, oturma odalarında, yerlerde vs yatmak zorunda kaldım, annem hem babamın yeğenlerinenbaktı vefasızlık gördğ iftiraya uğradı hemde hastalandı stresten şimdi kimse yaptığı iyiliği görmüyor bilmiyor. Ben son gecemde yerde uyudum kuru yerde. Burda da aynı sıkıntıyı çekemem kimse kusura bakmasın.
Severek evlendim ama misafir vs varken asabi oluyor gelir sofra koyar yardımcj olur ama en ufak nir şere kızar surar asar. Temşzlşk hastasu yapılan temşzliği beğenmez hep bir eksik bulur. Yaptıpım her yemeği yer onları beğenir ama diğer konular sıkıntı. Eltim de var mesela o da diyor size hak verşyorum aslında biz de bakabilirşz evde, eşimde böyle düşünüyor filan, kaynım da aynısını söyledi ama niye senle aynı mahalledeyken alıp bakmadın o zaman konuşup da kocama gaz veriyorsunuz.Bu adamla neden evlendiniz? Tek bir iyi özelliği yok, 5 ayda bu ne eziyet? Severek mi evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?