Eşinizin hasta akrabasına evde bakar mısınız? ACİL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşim günlerce surat asıyor konuşmak zorunda kalınca konuşuyor. Onun dışında konuşmaz suratı hep sirke satar haksız bile olsa gelip sırnaşmaz haksız olduğunu bildiği halde yani. Sizin eşiniz bu söylediklerinize göre onun yanında çok iyi kalır yani.

Ne münasebet ya? Kayınvalide kayınpeder vs anlarım da teyze kocası kayınvalide sizin eviniz bana çok saçma geldi. Kv baktıktan sonra zaten kendi evinde baksın

Allah rızası için eşinizin gönlü hoş olsun die bence elinizden geleni yapın zor biliyorum ama biz ne olcaz belli mi
Benim gönlümü kim hoş tutacak peki?onun gönlü hep hoş olacak hatta beğenmeywcek azarlayacak surat asacak, birde gönlünü almaya çalışacağım.

Benim gönlümü kim hoş tutacak peki?onun gönlü hep hoş olacak hatta beğenmeywcek azarlayacak surat asacak, birde gönlünü almaya çalışacağım.
Elbette haklısın kolay olanda rahmet azdır tabiki tercih meselesi eşine gönlünden geceni söyle bence çünki sonrasında birikir büyük sıkıntı olur

Bunu eşime çok anlatmaya çalıştım. Emin olun her şeyin fsrkındayom, ama buna nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum. Güzellikle anlatıyoruö bazen anlıyor ama bazende anlamıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...

Asla bakmak özellikle benım esımın teyzemıne asla bakmam. Iyılıkten maraz doguyor. Madem bırı bakacaksa o da kendı evınde baksın. Ozellıkle 5aylık evlıyken ASLA ama ASLA bakmak!!
Kendı teyzemı de esıme sormadan evıme getırmezdım ozel hayat denılen bırsey var degıl mı? Wc ye dusa gırerken bıle nıcın goz hapsınde olmalıyım. Zaten cocukları ve kardeslerı varken sıze asla dusmez. Kendınızı kımsenın tesırı ve baskısıyla zor duruma sokmayın

Başta nasıl alıştırırsan öyle gider. Ne demek kocam kızacak aramız bozulacak! Kocan aramoz bozulur eşim ne der diye endişe etmemiş ama sana sorma tenezzülünde bile bulunmamış. Evlilik tek taraflı bişey diildir. Ortak payda da buluşmaktır.bu senin için bir fırsat tavrını koy ve istemediğini söyle. Ha şöle kimsesi olmaz kadının sahipsizdir allah rızası için gelir bakarsın. Ama oğlu gelini bacısı anası danası varken yiğeninin karısına düşmez hasta bakıcılığı. Ben asla kabul etmem asla. Asla bana böyle bişeylede gelemez kimse.

Gelmezler merak etme. Kv. de çocuk istiyordur sizi düşünür baksana birşey dememiş telefonda. Teyze de sağolsunlar der. Sesini çıkarıp ortalığı bulandırma bence.

Ayrıca hastayla bırlıkte ona refakat edenler +zıyaretcıler +yatak yorgan + sofra camasır bulasık dıye dusunursenız bır aydınlanma yasarsınız gıbıme gelıyor
Gelen sadece uc kısı olmayacak

Gelmezler merak etme. Kv. de çocuk istiyordur sizi düşünür baksana birşey dememiş telefonda. Teyze de sağolsunlar der. Sesini çıkarıp ortalığı bulandırma bence.
Ben zaten ses etmedim etsemde anlamaz benim eşim zaten. Kayınoederim bile rahatsız bu durumdan, o teyzenin oğlunun yaptıklarından. Kaynanama bile kızıyor o konu için. Biz gidip görüyoruz neredeyse her gün, her gğn gidemezsek gün aşırı gidiyoruz.

Tamam işte sana tavsiyem sessizce bir köşede olanı biteni izlemen. Emin ol getirtmezler evinize

Ben olsam empati yapardım ve gelmesini kabul ederdim.Ama sınava hazırlanacaksınız o konu sıkıntı olur.Eşinizle sınav konusunu konuşun bence olaya yeni evliyiz rahat edemeyizden girerseniz kırıcı olabilir

Eşinizin tek suçu size danışmadan böyle bir karar alması.
Ama hastalık konusunda lütfen 2-3kere düşünün.kimin kime muhtaç olacağını asla bilemeyiz ayrıca ben sanıyorumki Allah rızası için zorda olsa bisüre katlanırdım.

Valla haklsin ama ben olsam esime söylerdim istemediğimi

O evde iskele hanımı değilsem bana da danısmak zorunda neymıs efendim öyle. Daha yeni evliliğe adapte olmaya calısırken kendı kız kardesı kendi gelini dahil herkese bi ayar cekerdim tabi fevri değil ayarında duruma göre değişir.

Ya ama bizde kalacak bir durum yok, bize muhtaç değil. Kimse al da bak demiyor ki. Twyzesi bakıyor gayette memnun halinden o gelsin bizde kalsın derdinde. Annem gelsin baksın demekle olmuyor ki? Gerçekten sıkıldım bu durumdan artık. Bana diyor ikimizden başka kimse uok, kimsenin bize faydası olmaz, bizim birbirimizden başka kimsemiz yok, o zaman ona göre davranacak. Teyzesi bakıyorrken ne diye alıp başımı sıkıntıya sokayım. Benim derdim başımdan aşkın zaten.

Size sorması gerekirdi, burası kesin.

Eşiniz çok aileci ve sürekli onları tepenize çıkaran bir insansa şimdiden sınır çizmeniz gerek. Ama değilse, gerçekten hasta diye bu kadar üzüldüyse ben sizin yerinizde olsam koca bir ömürde bir iki ay için eşimi kırmazdım, durumu idare ederdim. Sağlık bu sonuçta, sizin ailenizden birinin de başına gelebilirdi. Yani ben böyle düşünürdüm.

Bakarım. Bakmışlığım da var.
Lakin eşimi aradıklarında bakacak kimse yok lafları dönüyordu.
Hamileydim üstelik.
Ne alaka hepiniz mi insanlıktan çıktınız demiştim.
Ara kadını getirsinler ben mis gibi bakarım demiştim.

Allah halasından da razı olsun.
Dilinden dua eksik etmedi bana.
Gülüşü,minneti yetmişti bana. 4.5 ay baktım.
İyiki bakmışım.

Eşiniz bencil.
O evde tek başına yaşıyor gibi tek başına kararlar alamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…