- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Denerim kavga olmadan da bırakabilirim o zaman da ama annesini çağırmayı düşünür işe başlayacak gel bak diyor zaten bırakırsam daha çok çağırır belki bilemedim ama denerim bi hem bebekle kaynaşır belki. Yani hamileyken annelik duygusu yoktu belki baba oldugunu kavrayamadı bebekle çok bağ kuramadı belki bilmiyorum ki anne olduktan sonra bebekle bağ hemen kuramayan anneler de oluyor sonuçtaBen hic cocuk olunca düzelene bir adam görmedim
Bilakis dısarı merakı olan adamların bilahare cocuk isteme sebebi tampon olusturmak
Kadına cocugu kitleyip dısarda daha rahat olmak
Evde cok ciddi bi kavga cıkarıp, cocugu adama burakıp kapıyı vurup bi kac saat cıkın
Bir kac saat tek basına idare etsin
ve kendiniz kuaföre oraya buraya giderken esinize cocugu bırakın
işte ben de onu diyorumOrtada cocuk olmasa tam tekmeyi basmalikAma cocuk olunca her yol denemeli. Bizim burdada bir türk kahve var. Bütün ise yaramayan, ailesine hayri olmayan adamlar hep orda. yani insani hangi kafa o ortama ceker hic anlamiyorum zaten.
Gerçekten çocuk olmasa boşarım sadece kızım baba duygusundan uzaklaştırmak istemiyorum onun bu hakkını elinden almak istemiyorum az olsun ama evinde görsün kapısından girerken görsün onun için dururum sadece dün dedim ona keşke evlenmeseydin keşke baba olmasaydın dedim bi yarım saat sonra sana çay yapıyım mı vs gönül yapmaya geldi çünkü farkında ama sorumluluk bilinci yok. O kahvedeki adamların hiçbirinin mutlu bir ailesi eşi çocuğu olduğunu düşünmüyorum dedim kim böyle bi eşi babası olsun ister dedim ama anlayana kafa kütük olunca içten içe hak veriyor ama icraat zor geçen karar verdim bikaç el oynayıp kalkıp evime gelicem dedi ama işte çekiyor orası ve ordakiler kendineOrtada cocuk olmasa tam tekmeyi basmalikAma cocuk olunca her yol denemeli. Bizim burdada bir türk kahve var. Bütün ise yaramayan, ailesine hayri olmayan adamlar hep orda. yani insani hangi kafa o ortama ceker hic anlamiyorum zaten.
Yemin ederim şu kendini erkek zanneden yetersizleri bana yollayın ben bi silkeleyeyim istiyorum ya. Ulan sığır, bu kadın tek başına mı yaptı bu çocuğu aaaaaa çileden çıkarıyolar insanı. (Müge Anlı modumu açtım) "Ben bu çocuğu tek başıma yapmadım" deyin, "Ben anaysam sen de babasın" deyin, bi kendine gelsin.bişey rica ediyorum ben yokken napıyosun gelince sürekli benden bişey istiyorsun diyo bi çocuga bakamadın sanki bir tek sen çocuk bakıyorsun dedi
Esas çocuk var diye boşanır bu tipler
Adamın çocuğa faydası yok ki. Bari hiç eve gelmez,en azından ümidiniz olmaz,gözünüz kapıda camda olmaz. Kendi işinize kendiniz koşturursunuz.
Öyle susan biri değilim emin ol kullanıcak her cümleyi kurdum bu çocuk sadece benim değil baba olmak başka babalık yapmak başka vs ama sürekli kahve konusunda da tartışma olunca artık bişey deyince dırdırcı gibi görünüyorsun karşı tarafaYemin ederim şu kendini erkek zanneden yetersizleri bana yollayın ben bi silkeleyeyim istiyorum ya. Ulan sığır, bu kadın tek başına mı yaptı bu çocuğu aaaaaa çileden çıkarıyolar insanı. (Müge Anlı modumu açtım) "Ben bu çocuğu tek başıma yapmadım" deyin, "Ben anaysam sen de babasın" deyin, bi kendine gelsin.
Olmuyorsa da yol verin gitsin bu ne abi, bıktım şu ülkenin kadını hizmetçi gibi gören ayılarından. Her gün 5 tane böyle konu açılıyor. Güzel kardeşim sesinizi çıkarın, hakkınızı savunun. Aaaaayh kolonyaaağğ!
Eve gram faydası olmayan herifi besliyor,çamaşırını yıkıyor,ütüsünü yapıyor. Sonra temiz pak dışarda fink atıyor herif. İnsanın adabı bozulur yaniKesinlikle katılıyorum. Beklentisi olmazsa daha fazla üzülmez, yipranmaz
Eve gram faydası olmayan herifi besliyor,çamaşırını yıkıyor,ütüsünü yapıyor. Sonra temiz pak dışarda fink atıyor herif. İnsanın adabı bozulur yani
E dırdırcı görün, şu anki halin daha mı iyi? Böyle böyle susmaya başlıyor insan işte, "aman dırdırcı görünmeyeyim" diye. "Yapacam dediklerini yapsan, dırdıra gerek kalmazdı" derim ben olsam.tartışma olunca artık bişey deyince dırdırcı gibi görünüyorsun karşı tarafa
Dırdırcı görünmemek için değil de artık bi vazgeçme soguma eşiği var ya o aşamadayım o yüzden muhatap olasım gelmiyor şuanE dırdırcı görün, şu anki halin daha mı iyi? Böyle böyle susmaya başlıyor insan işte, "aman dırdırcı görünmeyeyim" diye. "Yapacam dediklerini yapsan, dırdıra gerek kalmazdı" derim ben olsam.
Evin içinde hiçbir işe yaramayan adamların tek savunması "dırdır" zaten, ay çok sinirlendim.
Şunları gören "Çocuğum 5 yaşında ama evde oyalayamıyorum" diyen bi anneye tavsiye veriyoruz zanneder. Hale bakın, erkekleri niye böyle çocuk eğitir gibi eğitmek zorunda kalıyoruz?Ya da sevdiği bir aktiviteyi evde beraber yapabilirsiniz
Yani böyle bir şeyler denenebilir
Bazı erkekler sadece doğurulup bırakılmış malesef besleyip yıkayıp büyütmekle yetiştirmek aynı şey değil sonra gelir derler biz kaç tane büyüttük diye.Şunları gören "Çocuğum 5 yaşında ama evde oyalayamıyorum" diyen bi anneye tavsiye veriyoruz zanneder. Hale bakın, erkekleri niye böyle çocuk eğitir gibi eğitmek zorunda kalıyoruz?
Bunlar niye bize yetişkin halde gelmiyor abi, biz kadınlar hem çocuğa hem adama analık ediyoruz evin içinde neden?
İçine tüküreyim şu ataerkil sistemin.
Kahvede oyun bağımlısı sigarasına hesabına falan oynuyor saatlere dikkat ediyor ama arada yine geç geldiği oluyor ama bu işte kavga etmeyelim diye bence bişeyleri anladıgından değil belki de anlasa da işine gelmiyor dırdır eder şimdi diye düşünüyor belki. Hani şu bilinç var mı bilmiyorum aile kurdum böyle yapmamalıyım diye düşünüyo mu bilmem
Açıkçası çok konuştum her yolla anlattım hak veriyo haklısın diyo alışkanlık azaltmaya çalışıyorum diyo ama kopamıyo bazen böyle devam edecekse ayrılalım istemiyorum dedim kaç kere ama kızıma kıyamıyorum şuan babasını bilsin evinde görsün istiyorum
Neden evde durmayıp dışarı gidiyor, düşün. Arkadaşlarının yanında eğlenip evde sıkıldığı için. Dışarı çıktığı için kızmak yerine tatlılıkla eve bağlamayı deneyin sizin yanınızda daha iyi daha mutlu hissetsin
Bir yorumda görmüştüm kadın eşine sürekli sen evde olunca evi dolduruyorsun ama evde olmayınca ev bomboş geliyor diyormuş ve kocası dışarı çıkmayı bırakmış
Ya da sevdiği bir aktiviteyi evde beraber yapabilirsiniz
Yani böyle bir şeyler denenebilir
Erkelerin bebek kendinin değilmiş gibi davranması çok sinir bozucu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?