Eşinizle anlaşmazlık yaşıyorsanız ve bebek varsa ?

Etkinlik annelerinden sonra etkinlik eşi mi olsun kadıncağız.
eşle beraber eğlenceli vakit geçirmek etkinlik eşi olmak değildir. Beraber paylaşım yapılan eşlerin birlikte zaman geçirmekten zevk aldığı güzel bir şeydir. Bu her şey olabilir. Ben bunu bir psikologdan dinlemiştim.

Kahve alışkanlığı asla düzelmez emin olun,sizi zamanla buna alıştıracak.

Eşimle beraber keyifli vakit geçiren birisiyim ama onu yanımda tutmak için sürekli uygun bir etkinlik düşünmem :) zaten hayattan beklentilerimiz, zevklerimiz ortak olduğu için otomatik olarak birlikte takılabiliyoruz. Ki eşim dışarı çok çıkan bir insandır ama ihnal edilmişlik hissim çok nadir olur.

Ben de tüküreyim. Erkeler kendinde her hakkı görüyor.

Benzer yollardan herkes geçti.
3 aylık daha bebeğin zorlanman çok normal.
O dışarda stresini atarken en azından birkaç saat kafa dinlerken sen hep evdesin çocuklasın bu çok basit geliyor onlara.
Çalışmak daha kolay çocuk bakmaktan bana göre, ama hep evde olan biri kafayı yemek üzere oluyor.
Eşinle terapiye gidebilirsin diyenlere şaşırıyorum, daha doğru karısını saymayan biri terapiye gitmez.
Karşına alıp “ben çok yoruluyorum, çocuk bakmak basit değil, kendime zaman ayırmadığım için bu kadar sinirliyim, sinirim sana değil kendime zaman ayıramama, lütfen beni anla.” Bu şekilde bir konuşma yapın en iyi eşinizi siz bilirsiniz.
Susma evresindeyim diyorsunuz erkekler bizim kadar çok etraflıca düşünmüyorlar o yüzden siz içinizden geçeni söyleyin kavga ederek veya o anda tepkinizi vermeyip içinizde biriktirip patlayarak yada basit özürlerle de değil.
Evliliğin ilk zamanı gibi bebek olduktan sonra da alışma süresi oluyor elinizden geldiğince eşinizi çocuğunuzun bakımına dahil edin.
Annem ve kv yanımdaydılar ikisini de uzak tutup eşimle iş bölümü yaptım, çocuğa daha çabuk alıştık ve diğer türlü bir uzaklaşma yaşamadık.
O tür uzaklaşmalar zaten arayı baya soğutuyor.
Lütfen konuşmayı deneyin.
Tepkinizi saklayıp sonra ufak bir şey için patlama yaşamayın…

Güncelleme bekleriz

Yanlış anladınız sanırım ben etkinlikten etkinliğe koşun demek istemedim beraber ikinizinde keyif alacağı vakitler yaratın kendinize demek istedim daha doğrusu beraber aynı ortamda olmak bile keyif versin

Yine de herkes sizin kadar şanslı değil evlilikler yolunda gitmeyebiliyor zevkler uyuşmayabiliyor o zamanda karşılıklı çaba gerekiyor

Hayatınızı bir insanı heleki 25 yaşını geçtiyse değiştirmek için heba etmeyin. Daha gençsiniz çalışıyorsunuz eşek gibi çalışıp bey gibi yaşayın. Malesef bu adam bu yaşta böyleyse 40 yaş sendromunu nasıl atlatır bilmiyorum iş işten geçmiş olmasın. Boşanmak için illa aldatması şiddet göstermesi gerekmiyor şuan siz duygusal şiddet görüyorsunuz evladinizda olaylari idrak etmeye başladıginda hissedecek bunu bir düşünün. Hiç baba, işe yaramayan iskele babasından daha faydalıdır.

Ben ayrılın yada ayrılmayın diyemem ama şunu demek istiyorum sadece. Çocuğunuz daha çok küçük eğer eşinizi de seviyorsanız onu kendi haline bırakmayın evet gerekirse ailesine söyleyin sorumluluk verin ilgilensin bebekle de evle de . Çok zor biliyorum yaşadığınız şeyleri bende 3 sene önce yaşadım. Eşim 2 aylık olana kadar kızımı kucağına bile almadı varsa yoksa işiydi. Eve bakmazdı bide gelip bana nasıl annesin derdi bende gel de bak demedim eşim evden uzaklaştıkça uzaklaştı. Sadece evden değil bizden de uzaklaştı. Kızım 4 yaşına geldi şimdi aralarında sıcak bi baba kız bağı yok eşim belki 1 kere uyutmamistir çünkü kızını. Şuan da aynı hep varsa yoksa arkadaşları. Dışarı çıkmak için gün sayıyor. Biz de bitmiş bi evliliği çocuk için surdurenlerdeniz. Ben eşime 3 gün çıkma hakkin var dedim biz ayrılık noktasına geldik çünkü ayrilcam artık ben yapamıyorum dedim en azndan 3 gün çıkıyor şuan. Sizde oturup konuşun yetişemiyorum deyin zmaan geçtikçe ve siz ne yaparsa yapsın derseniz evden daha da uzaklasacak

Şimdi ben doğru mu anladım? . İkiniz de çalışıyorsunuz işiniz var ama adam eve gelince kahveye gidiyor. Bebek bakimi sende. Muhtemelen temizlik ve yemek de sende.
Bunlar bile başlı başına boşanma sebebi.
Masaya yumruğunu sert vur tek diyeceğim bu.

"hep böyleydi" dedigin adama çocuk yapıp nne olmasini bekliyordun ki?? Ayrıca once bu hayati kabullenip sonra yalniz kaldim diye aglmayin. Adami ya yola getirip sonra cocuk yapin ya yola gelmicek gibiyse bosayin. Bu nedir ya. Reva mi bu evlatlara bu hayatlar? Yazik degil mi Benimki bi kere sinirlenip evden dolasmaya cikacak oldu kapiyi cekip, al cocugunu da götür kafami dinlicem diye arkasindan bagirdim Aldi cocukla gitti dolasti geldi Sorumluluklarin hepsini uzerinize yapsitirmalarina musade etmeyin

Fiziksel ve psikolojik şiddet yoksa bebeğiniz daha küçük bence sabredin derim.

Çocugu tek başınıza mı yaptınzda ,tek başınıza bakıosunuz????
Nefret ediyorum bu mantıktaki adamlardan(kendini adam sananlardan)
Bir kadının en çok zorlandığı dönem doğum ve bebeği büyütme aşaması.
Destek şart.
Valla boşanmayacağınız belli ama bari 2.çocugu vermeyin şu adama.

Üzgünüm sizin konuyu okurken aklıma babam geldi tıpa tıp aynısıydı, 61 yaşında vefat etti. Hiçbir zaman kahve hayatını bırakmadı, çok kısa süreli olsa da tekrar devam etti. Sigara almaya gidiyorum diye çıkar gece gelir, bir kez annem hastaydı nöbetçi eczaneye gidiyorum diye çıktı gece geldi. Biz küçükken bir hafta sonu öğle saatlerinde anneme çocukları hazırla misafirliğe gidicez ben birazdan gelirim demiş evden çıkmış, akşam 9-10 gibi gelmiş, annem hani gelecektin misafirliğe gidecektik demiş babam da geldim işte demiş ve gitmişiz. Keşke çocuktan önce çok iyi düşünseydiniz. Çalışıyorsanız hiç çekmeyin derim. Çekecekseniz de kavga etmeyin kabullenin, en azından çocuğun psikolojisi bozulmasın.

Babaannem de anneme çocuk olmayınca kendini kahvede oyalıyor ne yapsın demiş, annemlerin 7 yıl çocuğu olmamış sonra 4 çocuğu oldu ama yine eve gelmiyordu. Bu kadınların eksikliği değil, tamamen erkeklerin bencilliği, sorumsuz ve yetişkin olma yetkinliğine erişememiş olmalarından kaynaklanıyor. Normal bir erkek evde eğlenceli aktivite var diye düşünüp mü eve geliyo. Çoluğu ile çocuğu ile vakit geçirmek için geliyor.

Belli ki eşinizin kumar bağımlılığı var. Bunu sigarasına, hesabına diye küçümsemeyin. Yarın eline daha çok para geçtiğinde başka şeylere de merak salabilir. Daha çok paraya oynayabilir. Zaten ufaktan başlar. Evinizin, çocuğunuzun, sizin paranızı böyle şeylere harcayabilir. Eşinizin bir psikoloğa gitmesi lazım. Belli ki kendi kendine bırakamıyor bu alışkanlığını. Cinsellikten uzak durmasının da sebebini öğrenmek lazım. Psikolojik midir, nedendir bilip bunları en kısa sürede çözüme kavuşturmanız gerek. Tabii ki haklısınız, anlattıklarınız en doğal hakkınız ve de evliliğin, baba olmanın gereklilikleri. Eşinizi tedavi olmaya ikna edin bence.

Söylediğiniz doğru ancak bu adam da böyle yani napim kadın da evde tutmak için ne yapabilirim diyor

bi cok kisi cocuk yapmadan once dusunseydin demis ama bazi erkekler cocuk olduktan sonra degisiyor arkadaslar. ornegin benim esim. cocuk olmadan once arkadaslari ile hic disari cikmazdi. ama cocuk olduktan sonra disari cikmaya basladi. sirf bahane uretmek icin spora yazilmis. zayiflamak istediginden degil 2 arkadasi ile daha rahat gorusmek icin.o 2 arkadasin esleri de rahatsiz mesela bu durumdan. sirf evdeki sorumluluk arttigi icin kacis yolu ariyorlar. onceden eve gelip tv karsisinda rahat rahat oturmak varken simdi cocukla ilgilenmek zorunda. bu da bazi erkeklerin isine gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…