Eşinizle/Sevgilinizle Tartıştğınızda...

nazalp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
3.725
2
156
41
Evet arkadaşlar hepimiz eşlerimizle/sevgililerimizle büyük küçük bir sürü sebepten tartışabiliyoruz. Tartıştığınızda haklı ya da haksız olduğunuzda ne hissediyorsunuz?
Üzülüyor musunuz neden tartışıyoruz diye? Yoksa sinirden gözünüz birşey görmüyor mu?
Mesela ben önce çok sinirleniyorum sonrada haklıda olsam çok üzülüyorum.
ışe küs gidersem o gün aklıma türlü şeyler geliyor. Ya bana ya ona birşey olsa başımıza bir iş gelse küs olduğumuz için acayip vicdan azabı çekerim diye düşünüyorum.
Ama hemen yelkenleri suya indirmekte hoşuma gitmiyor...
Siz ne hissediyorsunuz ???

Son düzenleme:
Benimki ben haklıda olsam kavgada uçuyor, olmasamda. Ben çok büyük bi kırgınlık hissediyorum. Biraaz süre veriyoruz birbimize. Sonra ikimizde barışma yoluna gidiyoruz.

Sonuçta barışılıyor ama erkeklerin hep üste çıkma hevesleri var
haksızda olsalar bayılıyorlar kendilerini haklı göstermeye

3 günlük dünyada onu üzerek geçiremem kızsamda hemen hemen geçer sinirim:1closedeyes:

benimde sinirim öle çabuk geçmes onunda
o yüsden kim haksızsa o hatasını anlar muhakkakk :umursamaz:

3 günlük dünyada onu üzerek geçiremem kızsamda hemen hemen geçer sinirim:1closedeyes:

aslında bende böyle düşünüyorum benımde sinirim çabuk geçer
bazen kavgada söylenmez laflar olur ya
sinir hali agzımızdan çıkıyor ister istemez
o zaman kırgınlık oluyor
çok üzülüyorum

Ben çok sulugözüm dayanamayıp hemen ağlıyorum senağlama Oda farkında olmuyo sinirlenince kırıcı oluyo ama:umursamaz: sonra ben ağlayınca dayanamıyo oda gönlümü almaya çalışıyo hemen:asigim: hemencik geçiyo tartışma sempatiksalakcinni

bende çok sulugözüm ve de kavga esnasında çok sinirliyimdir
ama sonra geçer tabiii
ve sonunda barışırız boshayallersmile

benden başka sulu gözlüde varmışş...bn sulu gözlü değil hatta şelale gözlüyüm yahu ufak bi inciticek söz söylese tutamam kendimi elimde olmayan bişey ama ağlamama asla dayanamaz çok kırıldığımı anlargelip yaşlarımı siler yüzümden...ama ben onu kırmaya asla yönelmem düşünerek konuşurum eğer çok sinirlendiysem kırmamak için ortamı terkederim...

senağlama
ben de çok şelale gözüm ama o benim ağlamam inir oluyo artık sanırım çünkü ne sölese olumsuz hemen ağlıyorum :a015:

senağlama

ben de çok şelale gözüm ama o benim ağlamam inir oluyo artık sanırım çünkü ne sölese olumsuz hemen ağlıyorum :a015:

yalnız değiliz evet
bende çok sulu gözüm
sanırım bizimkiler bizi ağlarken görmeye üzülüyorlar o yuzden ağlamamızı istemiyorlar

bende sulugözlüyüm kızlar napıyım dayanamıyorum hep kendini haklı çıkarıyo her kavgada bu sefer kolay kolay affetmeyecem diyorum bi bakıyorum bikaç saatler sonra yelkenler fora

Ben çok sulugözüm hemen ağlıyorum.
sinirden ağlıyorum belkide..
beni ağlarken görünce hemen yumuşuyo aşkım

her anımı bugün son günümmüş gibi yaşadığım için kavga etsekte kırılsakta hemen olmasada bi zaman sonra arayıp özür diliyorum haklı yada haksız ....
onu üzdüğüm için özür diliyorum hoşuna gidiyor aynılarını sevgilimde bana yaptığı için küs kalmıyoruz çok şükür...anlık yada 1 saatlik oluyor son zamanlarda sadece anlık oldu en güzeli :)

Sevgilim biraz aksi ve agresiftir.. O yüzden genelde o bağırır ben susarım..

Sakinleşincede mantıklı bi şekilde konuşuruz.. Zaten siniri saman alevi gibidir :)

Aynen canım aynenn boshayallersmile tek değilmişizz iyi barii kaydirigubbakcemile3

yalnız değiliz evet
bende çok sulu gözüm
sanırım bizimkiler bizi ağlarken görmeye üzülüyorlar o yuzden ağlamamızı istemiyorlar

Ağlarken görmeye üzülüyolarsaa ağlatmasınlarr :umursamaz: Biz duygusal ve hassas kişiliklerizzz bayanssulusmile dimi amaa sempatiksalakcinni

yorumlaı okuyorumda gerçekten biz kadınlar aynıyız :)
bende eşimle tartışırken gözyaşım mutlaka eşlik eder.bazen sinirden,bazende üzüntüden.
eşimde beni çok üzdüğünü anlar ve gelip gönlümü alır.böylece barışırız
ama bazende hemen gelmez,aynı evde 2-3 gün birbirimize tavır koyarız.sonra barışırız ama böyle geçen günlerden nefret ediyorum.hayat berbat geliyor öyle anlarda.
o yüzden son zamanlarda uzatmamaya çalışıyoruz.allahım sevenlerin arasına hep güzellik koysun,hiç kimse sevdiğiyle mutsuzluk yaşamasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…