3 günlük dünyada onu üzerek geçiremem kızsamda hemen hemen geçer sinirim:1closedeyes:
Ben çok sulugözüm dayanamayıp hemen ağlıyorum senağlama Oda farkında olmuyo sinirlenince kırıcı oluyo ama:umursamaz: sonra ben ağlayınca dayanamıyo oda gönlümü almaya çalışıyo hemen:asigim: hemencik geçiyo tartışma sempatiksalakcinni
benden başka sulu gözlüde varmışş...bn sulu gözlü değil hatta şelale gözlüyüm yahu ufak bi inciticek söz söylese tutamam kendimi elimde olmayan bişey ama ağlamama asla dayanamaz çok kırıldığımı anlargelip yaşlarımı siler yüzümden...ama ben onu kırmaya asla yönelmem düşünerek konuşurum eğer çok sinirlendiysem kırmamak için ortamı terkederim...
senağlama
ben de çok şelale gözüm ama o benim ağlamam inir oluyo artık sanırım çünkü ne sölese olumsuz hemen ağlıyorum :a015:
benden başka sulu gözlüde varmışş...bn sulu gözlü değil hatta şelale gözlüyüm yahu ufak bi inciticek söz söylese tutamam kendimi elimde olmayan bişey ama ağlamama asla dayanamaz çok kırıldığımı anlargelip yaşlarımı siler yüzümden...ama ben onu kırmaya asla yönelmem düşünerek konuşurum eğer çok sinirlendiysem kırmamak için ortamı terkederim...
yalnız değiliz evet
bende çok sulu gözüm
sanırım bizimkiler bizi ağlarken görmeye üzülüyorlar o yuzden ağlamamızı istemiyorlar
Aynen canım aynenn boshayallersmile tek değilmişizz iyi barii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?