yorumlaı okuyorumda gerçekten biz kadınlar aynıyız :)
bende eşimle tartışırken gözyaşım mutlaka eşlik eder.bazen sinirden,bazende üzüntüden.
eşimde beni çok üzdüğünü anlar ve gelip gönlümü alır.böylece barışırız
ama bazende hemen gelmez,aynı evde 2-3 gün birbirimize tavır koyarız.sonra barışırız ama böyle geçen günlerden nefret ediyorum.hayat berbat geliyor öyle anlarda.
o yüzden son zamanlarda uzatmamaya çalışıyoruz.allahım sevenlerin arasına hep güzellik koysun,hiç kimse sevdiğiyle mutsuzluk yaşamasın inşallah.
şöyle yürekten bir amiiinn diyeyim.....bazen sinirden ağlarım tavrımı tepkimi gösteremedim diye ağlarım yada onun bu davranışlarına anlam veremeyip kızar ağlarım ve tabiki çok incindiğimde ağlarım genelleme yapmıyım ama erkeklerin çoğu düşünmeden konuşurlar esip gürleyip susarlar yani kendilerini sevdiği insan yerine koymak gibi ince düşünceye sahip değiller ağlayıncada amma sulu gözlüsün hık desek ağlıyosun diyolar halbuki akan her damlamızda bi burukluk vardır ama anlayana tabi...
aman aman nazar değmesin evliliğinize tartışmalarınız hep kısa sürsün böyle inşallah... uzun süreli kırgınlıklar bazen ilişkiyi yıpratabiliyo
Ağlarken görmeye üzülüyolarsaa ağlatmasınlarr :umursamaz: Biz duygusal ve hassas kişiliklerizzz bayanssulusmile dimi amaa sempatiksalakcinni[/QUOTE]
değil mi ama
biz eşimle bir buçuk aydır küsüz,bu sefer oda inat ediyor barışmamak için bende çünkü ben sonuna kadar haklıyım hep sorunumuzu çözmeden barıştık bu sefer sorunu çözmekte kararlıyım buda eşimin hatalarını kabul etmesiyle olacak inşallah
hemde nasıl insanın beyni iki kat daha fazla mesai yapıyor maalesef...!!!!
canım örnek veriyim benimki altın-döviz-borsa olaylarıyla ilgili bir soru sormuştu,cevabımı kabullenmemişti hayır öyle olmaması gerek sen yanlış biliyorsun demişti ve kavga etmiştik,üstelik ben finans bölümü okuyorum ben bilmiycemde kim bilcek,bende ogünden beri matematikle ilgili her sorusuna ''bilmemki..'' diyorum,en basitinden ''aşkım 2 küçük meyva suyumu alalım bir büyük meyva suyumu hangisi karlı?'' diyor,''bilmem al bişey'' diyorum,
birçok kez bilgime güvenmediği için zarar etti yada hata yaptı,artık ağzımdan azcık laf alsa hemen uyguluyor.
demem o ki ona cahil aptal numarası yapıyorum,birşey diyorsa evet haklısın kusura bakma ben hata yaptım diyorum,ama kendi bildiğimi okuyorum.bu numaramı yaptığım için o artık kendini salak hissediyor.artık tartışmaya bile gerek görmüyorum
evet çözmüşsün sende olayı cicim ya
bende şöyle anlatayım ozaman
ben işim geregi kayserideki sokakları caddeleri isimleriyle kestirmeleriyle gayet iyi bilirim
ilk zamanlar soylerdim ordan gitmez kendi bildigini okurdu
yada kızardı yolu uzattık falan diye
sonra bende o soruyor bende bilmiyorum diyorum
soruyo bilmiyorum diyorum
ama anladı sonra hatasını
evet çözmüşsün sende olayı cicim ya
bende şöyle anlatayım ozaman
ben işim geregi kayserideki sokakları caddeleri isimleriyle kestirmeleriyle gayet iyi bilirim
ilk zamanlar soylerdim ordan gitmez kendi bildigini okurdu
yada kızardı yolu uzattık falan diye
sonra bende o soruyor bende bilmiyorum diyorum
soruyo bilmiyorum diyorum
ama anladı sonra hatasını
Sonuçta barışılıyor ama erkeklerin hep üste çıkma hevesleri var
haksızda olsalar bayılıyorlar kendilerini haklı göstermeye
ay vallahamııı -tatlicadiarzu-benim eşim hatasını asla kabul etmeyenlerden maalesef kaya gibi serttir ne yaparsam yapıyım bir arpa boyu yol alamadım ondört senedir ama azimliyim ya olacak ya olacak hayırlısı olur inşallah:roflol:
cnm boyle deme her erkek bir değil benim erkek arkadaşıma ben kök söktürüyorum resmen,ama eger bır kavga edıyorsak ozellıklede bu telefonda ise o telefonu ben tamam diyene kadar gönlümü almadan kapatmıyor,gerekirse saatlerce beni sakince ikna edebilir,yüzyüzeykende zaten kavga çıkmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?