Eşinizle yapışık ikiz misiniz?

Normal evlilikte kimse öyle değildir.Herkesin öncelikle bir çalışma hayatı var zaten.İster istemez bütün gün ayrısın.Akşam zaten aynı evin içindesin.Bazen onun katıldığı iş yemekleri olabilir.Bazen birlikte birşeyler yaparsınız.Genelde haftasonları ortak plan yapılır.Ama daha aynı evin içine girmeden söylenenleri,planları,fikirleri çok ciddiye alma.Zamanın akışına bırak.Eşin de sürekli dipdibe olmak istemez.

biz değiliz.
kocanın yüzünü gören mi var ki adam eve geldiği 9 oluyor anasının evinde yemek yiyor kendi evine geçmesi 10 buluyor.
o saate ne bende ona cilve yapacak vakit nede takatim kalıyor.

bi zayrı takılanlar kulübündeyiz

Valla canım benim ikiz kardeş değiliz ki dip dibe olalım.Ben eşimi hiiiiç kasmam istediği arkadaşıyla gider kahvesini içer sohbetini eder.Ben de aynı şekildeyim.Tabi ki evliliğin getirdiği bazı kısıtlamalar oluyor.Evlenmeden önce gece 11 de kızlardan kopardım şimdi daha erken buluşup en geç 9 buçukta evde oluyorum ya da o gelip beni alıyor.Yine özgürüz ancak daha kısıtlı bir özgürlük😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşimle heryere beraber gideriz istisnalar hariç hep yanyanayızdır

zaten işiden dolayı eve geç geliyor özlüyorum 5 dk boş vakti olsa telefonda konuşuruz yada işyeri eve yakın beni görmye gelir

akşam yemekten sonra mutfağı bile toplamam eşimle daha fazla vakit geçireyim diye toplarsamda ya eşim uyumuştur yada duşta falansa toplarım

çayı bile hemen demlerim yanına gelir otururum

bu durumdan ikimizde çok menmunuz bayan arkadaşlarımla gündüz görüşüyorum eşim işte oluyor zaten onunda arkadaş çevresi burada pek yok hepsi başka ilde iş arkadaşlarıylada zaten gündüz beraberler

biryere gideceksek beraber gideriz herşeyimz ortaktır ayrı gayrı olmaz

maşallah

kocama çok aşığım allah ayırmasın onsuz nefes bile alamam onnla geçirdiğim 1 dakikayı bile kar olarak sayıyorum hayat çok kısa çünkü

Evlenmeden önce böyle düşünüyordum, evlendikten sonra da fikrim değişmedi...
İlk zamanlar bilmediğim şehirde darlandım, tatildeyim bir de sürekli evdeyim...Bir kaç kere kkdan edindiğim arkadaşlarla buluşmak istedim izin vermedi geri eve gelemem diye
Sonrasında ise bir yoğunluk başladı ve hala bitemedi.Bir ara ailemin yanına gittim 1 haftalığına...Olabiliyormuş yani, ayrı takılmak da güzelmiş

ben sevmem oyle dip dibe olmayi...aygg az ozgur biraksin beni ayol...gerci biz birbirimizi evde zor gorur olduk...birazcik daha SIK gorussek iyi olacak

Koalina aynı düşüncelerle evlendim düşüncelerim değişmedi de. Ama eşimle çok az görüşüyoruz eve gelmesi 9'u buluyor haftasonlarımız boş onda da dip dibeyiz. Şimdilik arkadaşlarımla çıkayım demedim hiç. Geçtiğimiz Pazar o arkadaşlarıylaydı ben de anneme geldim. Bu hafta da çağırmışlar " bu hafta gitme artık özlüyorum" dedim o da "bu cevabı vermeni bekliyordum " dedi. Ama çiftlerin birbirine yaşam alanları yaratmasından yanayım sadece şimdilik böyle çok güzel

Benimki de genelde 8 gibi geliyor, akşama özleyelim o kadar da olsun değil mi :)
Arada bir ayrı takılabilir insanlar

Evet dipdibeyiz.heryere beraber gideriz.herseyi beraber yaparız.çokta mutluyuz.hiç bir zman da gece !!bu arkadşma gdecem dememistir.zaten arkadşlarını da tanırım.
Telfonu bendedir.herşeyi bendedir.
Ben ya hep ya hiç düşüncesi olan insanım.
Eşimde öyledir.çokta mtluyuz.aynı evde ayrı takılmayız

Hayir bizde degiliz ama hersey sinirli. Beraber gittigimiz yerler var gitmedigimiz yerler var. Ayda bir kesin ikimizde arkadaslarimizla gorusuruz. Ne o benden ayri ben ondan ayri yatamam. Bir keresinde mecbur babamda yatmak zorunda kaldim gece uyuyamamis kapiya dikildi 1 de oda babamlarda kaldi. Birbirimize cok doskunuz allahima sukur ama yapisik ikiz gibi olmayiz. Olmadigimiz icinde hep ozleriz birbirimizi..

Eşim benim telefonumu falan alsa yeni hat alırdım herhalde ya:s
İkibiz de böyle mutluysanız sorun yoktur tabi:)

aynende dedgınız gibi yapışık ikiziz sankiiiiiii 5 yıl sevgılıklte de aşkımız tabiri caizse vıcık vıcıktı:) şimdi de öyle ben onsuz dısarı cıkmam kı kkımsemız yok bu sehırde ...oda bensız bıryere gıtmez paara hesabınıtek tek verır ortak konusuuruz....bırbırımızden sakladıgımız en ufak bıse bıle olmaz ...ben boyle sevıyorum mutluyuz cok sukur....

10 yıl oldu evleneli.....sabah 8 akşam 5 iştedir ......akşam beraberiz hafta sonları beraberiz...alışv rişe parka balık tutmaya dağa taşa onun annesine beni,m anneme hastaneye postaneye hep beraber gideriz..yalnız yaptığımız tek etkinlik onun av sezonunda ava benimse 1 arkadaşıma gidiyor olmam...gittiğim yeri ben ona haber veririm o bana.....farklı türlü olması hiç bana göre değil.....

Çok güzel :) ALLAH'ım bozmasın inşaALLAH mutluluğunuzu... yazınıza yazmadan geçemedim

Çok güzel :) ALLAH'ım bozmasın inşaALLAH mutluluğunuzu... yazınıza yazmadan geçemedim

Çok teşekkür ederim canım benim
Sen evlimisin yorumunu bulamadm
Evliysen Rabbim de senin mutlulugunu bozmasın.bekarsan Darısı başına böyle bir mutluluk nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…