Canım bence hiç kafan karışmasın. Mesajı unut gitsin. Sen zaten kendi yolunu çizmişsin. O da başkasıyla nişanlanmış veya nişanlanmamış hiç umursama bile. Okumadın say.Merhabalar.
Gece bir gram bile uyumadan sabahı zor ettim .
Acaba gördüklerim gerçek mi ,yoksa aklım mı bana oyun yapıyor ? dedim.
Akşam yatmadan evvel içim de aşırı bir huzursuzluk vardı. Hatta kuruntu yapıyorum diye kendime kızıyordum.
Sonrasında instagramıma bir girip bakayım dedim. Bir baktım gelen kutumda bir tane istek mesaj. Açıp bakmamla şok olmam bir oldu.
Eski eş kişisinin (böyle demek bile istemiyorum) sevgilisi olduğunu hatta yakında nişanlanacaklarını söyleyen bir fake hesap.
Ben tabi şok geçirdim. Bana yazdığı şey şu şekildi ; Biz x ile yeni bir yola girmek üzereyiz. Bu kadar mükemmel bir adamda çok derin yaralar açmışsın. Ben neden boşandığınızı anlayamadım. Çünkü bu adam gerçekten karakterli ve çok kaliteli. Bundan sonra ki hayatımız da lütfen hiç bir etkin olmasın.
Mesajı okumamla mesajı silip engeli basmam bir oldu. Sonrasında neden engelledim ve sildim diye kendime kızdım. Çünkü mesajda gitmiş oldu.
Sizce burada ki amaç ne ? Acaba bu kişi gerçek mi ? Çünkü eski eş kişisi boşanırken bir adım bile atmak istemedi. Yalandan bir kez boşanmayalım dedi o kadar. Bunu yapan gerçekten nişanlısıysa amacı nedir ?
Çok kötü hissediyorum kendimi. Çünkü ben nişanlandım zaten ve yoluma devam ediyorum. Hem de bu kişilerle alakam hiç bir şekilde yok.
Acaba engeli kaldırıp mesaj mı atsam ? Ama bunu da nişanlım öğrenirse çok ciddi tepki verir.
Okuyan herkese teşekkür ederim ...
Ben zor kurtuldum sana mükemmel ve karakteri düzgün! Sevgilinle mutluluklarMerhabalar.
Akşam yatmadan evvel içim de aşırı bir huzursuzluk vardı. Hatta kuruntu yapıyorum diye kendime kızıyordum.
Sonrasında instagramıma bir girip bakayım dedim. Bir baktım gelen kutumda bir tane istek mesaj. Açıp bakmamla şok olmam bir oldu.
Eski eş kişisinin (böyle demek bile istemiyorum) sevgilisi olduğunu hatta yakında nişanlanacaklarını söyleyen bir fake hesap.
Ben tabi şok geçirdim. Bana yazdığı şey şu şekildi ; Biz x ile yeni bir yola girmek üzereyiz. Bu kadar mükemmel bir adamda çok derin yaralar açmışsın. Ben neden boşandığınızı anlayamadım. Çünkü bu adam gerçekten karakterli ve çok kaliteli. Bundan sonra ki hayatımız da lütfen hiç bir etkin olmasın.
Mesajı okumamla mesajı silip engeli basmam bir oldu. Sonrasında neden engelledim ve sildim diye kendime kızdım. Çünkü mesajda gitmiş oldu.
Sizce burada ki amaç ne ? Acaba bu kişi gerçek mi ? Çünkü eski eş kişisi boşanırken bir adım bile atmak istemedi. Yalandan bir kez boşanmayalım dedi o kadar. Bunu yapan gerçekten nişanlısıysa amacı nedir ?
Çok kötü hissediyorum kendimi. Çünkü ben nişanlandım zaten ve yoluma devam ediyorum. Hem de bu kişilerle alakam hiç bir şekilde yok.
Acaba engeli kaldırıp mesaj mı atsam ? Ama bunu da nişanlım öğrenirse çok ciddi tepki verir.
Zaten bir şey yapamadım o an resmen kilitlendim. Ama neden ya hu ? Benim bu kişilerle bir alakam dahi yok. Ne demeye bana mesaj atıp beni bu kadar üzmeye çalışıyor? Allaha havale ettim zaten ..inşallah ne ettilerse onu yaşarlar.Canım bence hiç kafan karışmasın. Mesajı unut gitsin. Sen zaten kendi yolunu çizmişsin. O da başkasıyla nişanlanmış veya nişanlanmamış hiç umursama bile. Okumadın say.
Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?Hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Eski eşin bir oyunu da olabilir, gerçek de olabilir. Yine de sizlik bir durum yok.
Onu yazmayı bile onlara çok gördüm. Tabi mesajı gerçekten nişanlısı attıysa.Ben zor kurtuldum sana mükemmel ve karakteri düzgün! Sevgilinle mutluluklar
yazabilirdim :)
Nişanlınla sorun olacaksa silmekle iyi yapmışsın.
nişanlınıza söyleyin ileride sorun yaşamamak adına böyle bir mesaj geldi ama ben sildim muhattap olmak istemiyorum diye belirtin bugün size mesaj atanın yarın nişanlınıza atmayacağına bilemezsiniz.Merhabalar.
Neyin içinde olduğunu bilmiyor daha :) o kadar sinsi o kadar beş para etmez bir şahsiyetsiz ki...Kendini hiç zora sokma derim çünkü değmez
Sen yoluna bakiyorsun bunlar basit ucuz hareketler madem cok karakterli alsin tepe tepe kullansin valla senden uzak olsun yeter zaten akli basında bir insan evladi bu kadar gereksiz bir mesaji yazmaz. Unutmayalim birinin sümük diye attigini diğeri ilik diye kapar demiş atalarimiz kapsin hayrini görsün
Nişanlıma söylersem hiç hoş şeyler olmaz. Eminin gidip hesap soracaktır..nişanlınıza söyleyin ileride sorun yaşamamak adına böyle bir mesaj geldi ama ben sildim muhattap olmak istemiyorum diye belirtin bugün size mesaj atanın yarın nişanlınıza atmayacağına bilemezsiniz.
aklı başındaki insan sorun etmez hatta destek olur. sizin bir hatanız yok hatta sizlik bir olay bile yok yine de karar sizinOnu yazmayı bile onlara çok gördüm. Tabi mesajı gerçekten nişanlısı attıysa.
Bunu kim sorun etmez ki ?
Bana boşanırken dedi ki ; ben bundan sonra kimseyle olmayacağım ama sen olursan bunu da normal karşılamayacağım. Seni asla rahat bırakmam dedi. Ama karakterini bildiğim için asla bir şey yapamayacağını da biliyorum. Ödlek , korkak ve son derece dönektir !Alsın tepe tepe kullansın karakterli insanı
Banada fake geldi belki de adam şizo gibi kendini ovup Durmuş sana beklide oda nisanlandiginizi duyup kiskanmista olabilir
Ama bencede hicbisey yazmayin yolunuza bakın yolunuz aydin olsun
dediğim gibi karar sizinNişanlıma söylersem hiç hoş şeyler olmaz. Eminin gidip hesap soracaktır..
Yok haklısın tam da sinir olmalık konu.Onu yazmayı bile onlara çok gördüm. Tabi mesajı gerçekten nişanlısı attıysa.
Bunu kim sorun etmez ki ?
O an zaten canım sıkkındı. Bildiğiniz şok geçirdim.Allah birbirinize mübarek eylesin. İnşallah siz kazanırsınız çünkü ben sizi tutuyorum der engeli alnının şakağına basardım.
Böyle sessiz sedasız olmamış başkan.
Taa buralardan benim canım darlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?