Eski eşin nişanlanacağı kişiden gelen mesaj!

Çok basit. Ağzını aramaya çalışmış neden boşandılar diye. Bir yandanda kuyruğu dik tutmaya çalışıyor tabi o yüzden mesajın uslubu böyle.
Unut gitsin. Aksi halde eğer nişanlının yerinde olsam bende sinirlenirim yani.

Icimden bi ses bunu yazanin eski esiniz oldunu soyluyor, kisacasi bende derin yaralar actin benim gibi karakteri ve kisiligi duzgun birini kaybettin baskasiyla nisanlancam diye sana haber veriyo. Cok ergence hareketler bunlar fake hesap flan

Kesinlikle böyle yapacağım ama gerek yoktu cidden.
Zaten yıllarımı kendisi yüzünden ziyan ettim.
Allah onu kahredecek.
Gerek yok tabi. İşte, insanlar kendi hayatında mutlu olsa, kalkıp da sizinle niye uğraşsınlar? Mesajı eski eş ya da nişanlısı da atsa durum bu; mutsuzlar, bulaştırmak istiyorlar. En güzel cevap "çok da fifi modu."

mesaji atan nisanlisi değil eski eşin nisanlisi olsaydi neden kendi hesabindan sana mesaj atmaya çekinsin siz çekinirmiydiniz???
kafanizi karistirip moralinizi bozmak icin yapilmis ali cengiz oyunlari bunlar
bence sevinjn çunku eski eşiniz nisanli ve mutlu olduğunuz icin kuduruyor bence suan

Mesajı silmeseydiniz iyi olurdu ilerde işinize yarama ihtimali olabilirdi ama asla asla cevap yazmayın . Belki de eski eş kişisi kendi yapmıştır illede nişanlısı yapmış diye bişey yok hatta belli ki siz nisanlisiniz diye içine batmış kendini övmek için yapmış diye düşündüm. Yani ben böyle bi adamla nisanlansam zaten boşanmış olan eşine niye yaziyim ne amaçla yaziyim hem de boşandığı adamı övmek için

Bence de eski eşiniz atmış mesajı.
Hangi kadın sevgilisinin eski sevgilisine/eşine böyle bir şey yazar ki?
Eğer gerçekten sevgilisiyse de eski eş o kadar karakterliymiş ki kendine uygun bir kadın bulmuş demektir.
Hiçbir şey yazmayın, kudursun dursun.

Mesajı silmeseydiniz iyi olurdu ilerde işinize yarama ihtimali olabilirdi ama asla asla cevap yazmayın . Belki de eski eş kişisi kendi yapmıştır illede nişanlısı yapmış diye bişey yok hatta belli ki siz nisanlisiniz diye içine batmış kendini övmek için yapmış diye düşündüm. Yani ben böyle bi adamla nisanlansam zaten boşanmış olan eşine niye yaziyim ne amaçla yaziyim hem de boşandığı adamı övmek için

Kesinlikle böyle yapacağım ama gerek yoktu cidden.
Zaten yıllarımı kendisi yüzünden ziyan ettim.
Allah onu kahredecek.

Afedersin ama havlayan köpek ısırmaz

Bana da eski eşin yazmış gibi geldi.sen cevap yazıp duygularını yansıtsaydın mutlu olacaktı.Bence cevap filan yazma o kudursun.sessizlik en iyi cevaptır bazen.onu en sinir edecek şey sessiz kalman.

Üzülmekten çok aslında beni düşürdüğü duruma şaşırdım.
Eğer bunu yazan cidden sevgilisiyse, kim bilir kıza neler demiş.
Kendisi ise gözümde zaten zerre değeri yoktu ama şimdi canı cehenneme diyorum.
Evet nişanlıyım ve nişanlımı da oldukça seviyorum. Ama o duysa çok büyük olay çıkartır onu da biliyorum.

Ay valla senaryo yazmışsınız Ama haklı da olabilirsiniz. Yalnız o pislik eğer kız zenginse , zengin olmayanla asla işi olmaz, evlenmek için gün sayar.

Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?

Gerçekten kadın attıysa merak ettiği için atmıştır, neden boşandılar diye. Adam şöyle kötüydü, böyle kötüydü diye anlatıyor belli, o da gerçek sebebi merak ettiği için atmıştır.

Siz çok iyi yapmışsınız cevap vermemekle, hem daha çok merak etmiş oldu, hem de onları ne kadar umursamadığınızı görmüş oldu.

Konuyla alakası yok ama, nişanlın asabi mi? Sonuçta boşandığını biliyor. İlerde canını sıkacak şeyler söylemez demi?
Obsesiftir belki ?

iki yorum benzer diye alıntıladım.
Evet son derece takıntılı ve mutsuz bir karaktersizdir kendisi.
Ama o kadar ödlek ki kimsenin yüzüne bir şey diyemez ve yapamaz.
Ancak ağlar zırlar ve sürekli söylenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…