- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Konuyla alakası yok ama, nişanlın asabi mi? Sonuçta boşandığını biliyor. İlerde canını sıkacak şeyler söylemez demi?Nişanlıma söylersem hiç hoş şeyler olmaz. Eminin gidip hesap soracaktır..
Obsesiftir belki ?Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?
Gerek yok tabi. İşte, insanlar kendi hayatında mutlu olsa, kalkıp da sizinle niye uğraşsınlar? Mesajı eski eş ya da nişanlısı da atsa durum bu; mutsuzlar, bulaştırmak istiyorlar. En güzel cevap "çok da fifi modu."Kesinlikle böyle yapacağım ama gerek yoktu cidden.
Zaten yıllarımı kendisi yüzünden ziyan ettim.
Allah onu kahredecek.
Mesajı silmeseydiniz iyi olurdu ilerde işinize yarama ihtimali olabilirdi ama asla asla cevap yazmayın . Belki de eski eş kişisi kendi yapmıştır illede nişanlısı yapmış diye bişey yok hatta belli ki siz nisanlisiniz diye içine batmış kendini övmek için yapmış diye düşündüm. Yani ben böyle bi adamla nisanlansam zaten boşanmış olan eşine niye yaziyim ne amaçla yaziyim hem de boşandığı adamı övmek içinMerhabalar.
Gece bir gram bile uyumadan sabahı zor ettim .
Acaba gördüklerim gerçek mi ,yoksa aklım mı bana oyun yapıyor ? dedim.
Akşam yatmadan evvel içim de aşırı bir huzursuzluk vardı. Hatta kuruntu yapıyorum diye kendime kızıyordum.
Sonrasında instagramıma bir girip bakayım dedim. Bir baktım gelen kutumda bir tane istek mesaj. Açıp bakmamla şok olmam bir oldu.
Eski eş kişisinin (böyle demek bile istemiyorum) sevgilisi olduğunu hatta yakında nişanlanacaklarını söyleyen bir fake hesap.
Ben tabi şok geçirdim. Bana yazdığı şey şu şekildi ; Biz x ile yeni bir yola girmek üzereyiz. Bu kadar mükemmel bir adamda çok derin yaralar açmışsın. Ben neden boşandığınızı anlayamadım. Çünkü bu adam gerçekten karakterli ve çok kaliteli. Bundan sonra ki hayatımız da lütfen hiç bir etkin olmasın.
Mesajı okumamla mesajı silip engeli basmam bir oldu. Sonrasında neden engelledim ve sildim diye kendime kızdım. Çünkü mesajda gitmiş oldu.
Sizce burada ki amaç ne ? Acaba bu kişi gerçek mi ? Çünkü eski eş kişisi boşanırken bir adım bile atmak istemedi. Yalandan bir kez boşanmayalım dedi o kadar. Bunu yapan gerçekten nişanlısıysa amacı nedir ?
Çok kötü hissediyorum kendimi. Çünkü ben nişanlandım zaten ve yoluma devam ediyorum. Hem de bu kişilerle alakam hiç bir şekilde yok.
Acaba engeli kaldırıp mesaj mı atsam ? Ama bunu da nişanlım öğrenirse çok ciddi tepki verir.
Okuyan herkese teşekkür ederim ...
Mesajı silmeseydiniz iyi olurdu ilerde işinize yarama ihtimali olabilirdi ama asla asla cevap yazmayın . Belki de eski eş kişisi kendi yapmıştır illede nişanlısı yapmış diye bişey yok hatta belli ki siz nisanlisiniz diye içine batmış kendini övmek için yapmış diye düşündüm. Yani ben böyle bi adamla nisanlansam zaten boşanmış olan eşine niye yaziyim ne amaçla yaziyim hem de boşandığı adamı övmek içinMerhabalar.
Gece bir gram bile uyumadan sabahı zor ettim .
Acaba gördüklerim gerçek mi ,yoksa aklım mı bana oyun yapıyor ? dedim.
Akşam yatmadan evvel içim de aşırı bir huzursuzluk vardı. Hatta kuruntu yapıyorum diye kendime kızıyordum.
Sonrasında instagramıma bir girip bakayım dedim. Bir baktım gelen kutumda bir tane istek mesaj. Açıp bakmamla şok olmam bir oldu.
Eski eş kişisinin (böyle demek bile istemiyorum) sevgilisi olduğunu hatta yakında nişanlanacaklarını söyleyen bir fake hesap.
Ben tabi şok geçirdim. Bana yazdığı şey şu şekildi ; Biz x ile yeni bir yola girmek üzereyiz. Bu kadar mükemmel bir adamda çok derin yaralar açmışsın. Ben neden boşandığınızı anlayamadım. Çünkü bu adam gerçekten karakterli ve çok kaliteli. Bundan sonra ki hayatımız da lütfen hiç bir etkin olmasın.
Mesajı okumamla mesajı silip engeli basmam bir oldu. Sonrasında neden engelledim ve sildim diye kendime kızdım. Çünkü mesajda gitmiş oldu.
Sizce burada ki amaç ne ? Acaba bu kişi gerçek mi ? Çünkü eski eş kişisi boşanırken bir adım bile atmak istemedi. Yalandan bir kez boşanmayalım dedi o kadar. Bunu yapan gerçekten nişanlısıysa amacı nedir ?
Çok kötü hissediyorum kendimi. Çünkü ben nişanlandım zaten ve yoluma devam ediyorum. Hem de bu kişilerle alakam hiç bir şekilde yok.
Acaba engeli kaldırıp mesaj mı atsam ? Ama bunu da nişanlım öğrenirse çok ciddi tepki verir.
Okuyan herkese teşekkür ederim ...
Kesinlikle böyle yapacağım ama gerek yoktu cidden.Belki mesajı atan eski eş dümbeleğinin bizzat kendisidir. Mutsuzdur, egosu zedelenmiştir, sevgiliniz olduğunu öğrenmiştir filan, sizi huzursuz etmek, aslında ne kadar büyük bir balık kaçırdığınızı görün, biraz gururum okşansın istemiştir... Neyse ne... Aman, kimse bu ezik, cehenneme kadar yolu var, ben hayatıma bakarım deyip geçin.
Afedersin ama havlayan köpek ısırmazBana boşanırken dedi ki ; ben bundan sonra kimseyle olmayacağım ama sen olursan bunu da normal karşılamayacağım. Seni asla rahat bırakmam dedi. Ama karakterini bildiğim için asla bir şey yapamayacağını da biliyorum. Ödlek , korkak ve son derece dönektir !
Üzülmekten çok aslında beni düşürdüğü duruma şaşırdım.Hiç bulaşmayın belki de eski eş açmıştır o hesabı ağzınızdan laf almak için. Öyle olsun ya da olmasın üzülmeye değmez. Siz şuan nisanlisiniz hatırladığım kadarıyla. Sizin nişanlı olduğunuzu duyup aklınızı bulandırmak için yapılan bir sacmalik
Ay valla senaryo yazmışsınızNeden bosandiginizi merak edio. Bence bu adam nisanlandiktan sonra yan cizmeye baslamis. Bahane olarak da seni gosterio. Ruhumda derin yaralar var bi daha ayni seylerin yasanmasindan korkuorum evlenmrsek daha mi iyi acaba diye kizi oyalio besbelli. O buldumcuk kız da akli sıra öğrenecek arka plani. Ben olsam git de kaliteli adamına sor beni neden oyaliosun diye cevap burda degil o sana kaliteli bi bahane üretsin derdim.
Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?
Konuyla alakası yok ama, nişanlın asabi mi? Sonuçta boşandığını biliyor. İlerde canını sıkacak şeyler söylemez demi?
Obsesiftir belki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?