Eski eşin nişanlanacağı kişiden gelen mesaj!

Belki mesajı atan eski eş dümbeleğinin bizzat kendisidir. Mutsuzdur, egosu zedelenmiştir, sevgiliniz olduğunu öğrenmiştir filan, sizi huzursuz etmek, aslında ne kadar büyük bir balık kaçırdığınızı görün, biraz gururum okşansın istemiştir... Neyse ne... Aman, kimse bu ezik, cehenneme kadar yolu var, ben hayatıma bakarım deyip geçin.

Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?
eğer bunu yazan gerçekten kadınsa "bana karşı çok mükemmel dört dörtlük. çok karakterli. aaa yoksa sana karşı değil miydi? hmmm demek ki bu benim matahlığımdan" mesajı da olabilir,

eğer eski eşinizse, nişanlınız görsün okusun da "bundan sonraki hayatımızda etkin olmasın yazmış, görüşüyor musun yoksa?" desin de aranız bozulsun diye yazmıştır.

her iki türlü de iyi niyetli değil:) amaç size kötü hissettirmek. nispet, ara bozma vs.

Bence sizin nişanlandığınızı duyup bilerek msj atmış gibime geldi fake hesaptan yazan kişi çok yürekliyse gerçek hesabıyla yazsaydı bence umursama gül geç,amacına ulaşamasın

Bu da olabilir amaç. Yani bana bak benleyken bu kişi nasıl da harika senleyken değilmiş demek istedi sanırım.
Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın..

Cevap verirsen veya canını sıkarsan zaten istediklerini yapmış olursun. Onları hiç umursamamak verilecek en iyi cevaptır.

Kesinlikle böyle yapacağım ama gerek yoktu cidden.
Zaten yıllarımı kendisi yüzünden ziyan ettim.
Allah onu kahredecek.

Eğer gerçekten böyle bir kadın varsa eski eşinizin size zamanında olan duyguları yüzünden kıskanıyor sizi, canınızı sıkmak istemiş hırsından. İkinci bir ihtimal de, eski eş sizin nişanlandığınızı biliyorsa aklınızı karıştırmak dikkatinizi tekrar kendi üzerine çekmeye çalışmıştır.

Hiç bulaşmayın belki de eski eş açmıştır o hesabı ağzınızdan laf almak için. Öyle olsun ya da olmasın üzülmeye değmez. Siz şuan nisanlisiniz hatırladığım kadarıyla. Sizin nişanlı olduğunuzu duyup aklınızı bulandırmak için yapılan bir sacmalik

Alicisina şimdiden hayırlı olsun mübarek olsun yazın en fazla.evlen de gerçek yuzunu gör anlamına gelen hicbisey yazmayın mazallah dikkate alır iyilik etmiş olursunuz:) yeni hayatınızda mutluluklar

Neden bosandiginizi merak edio. Bence bu adam nisanlandiktan sonra yan cizmeye baslamis. Bahane olarak da seni gosterio. Ruhumda derin yaralar var bi daha ayni seylerin yasanmasindan korkuorum evlenmrsek daha mi iyi acaba diye kizi oyalio besbelli. O buldumcuk kız da akli sıra öğrenecek arka plani. Ben olsam git de kaliteli adamına sor beni neden oyaliosun diye cevap burda degil o sana kaliteli bi bahane üretsin derdim.

O mesajı atan kişi kesinlikle eski eşiniz.
Hiç bir kadın ortada sebep yokken durduk yere sizi rahatsız etmek için mesaj atmaz. ( Herhangi bir iletişiminiz yok çünkü)
Tek yapmanız gereken şey;
Mutluyum, huzurluyum kimse de umurumda değil diyerek eş adayınızla geleceğe sevgiyle bakmak.
Mutlu olun inşallah

kız zaten neden boşandığınıızı anlayamadığı için msj atmış olabilir. ağzından laf almak için . heralde söyle cvplar bekledi o sandığın gibi biri değil karaktersiz cart curt cvp vermemekle iyi yapmışsın . şimdi o düşünsün keşke msj atmasaydım die

Hiç kafanızı karıştırmayın. Mesajı atan eski eş de olabilir. Sonuçta siz de nişanlanmışsınız ve huzurunuzu bozmak isteyebilir. Siz en iyisini yapmışsınız. Dönüp cevap verirseniz çok gereksiz şekilde olaylar büyür. Bu şekilde umurunuzda olmadığını belli etmiş oldunuz. en iyisi bu tarz hareketleri hiç umursamamak. Eminim kendileri şuan sizin hiç cevap vermemeninizden dolayı çatlıyordur...

Asıl böylelerinden korkacaksın aslında. Cesareti olmadığından hep arkandan iş çevirirler. Bak sinir oldum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…