Eski eşin nişanlanacağı kişiden gelen mesaj!

Bence de bu mesaj eski eşinizden. Diyelim ki eski eşinizin (göya) nişanlısından geldi - neden sana böyle bir şey göndersin? Amacı ne olabilir ki? Eski eşiniz sizin nişanlandığınızı duyup, son bir kez sizin dikkatinizi kendisine doğru çekmek istiyor belli ki. Bence hiç oralı olma, kendi hayatına bak, yeni nişanlına odaklan.
Ne kadar gereksiz hareketler bunlar gerçekten!!!!

Sormayın zeka yaşı -3 falan sanırsam...
Dünyada bir o bir ben kalsam inanın kendi canıma son veririm.

%100 kendisi yazmış Ben olsam "Sen onun ne sümsük olduğunu bilmiyorsun. Para için kendisini bile satar. Kurtulduğum için çok mutluyum.Şimdiki nişanlımla o kadar mutluyum ki. Gerçek sevgiyi onda tattım. Meğerse eski eşimi hiç sevmemişim. Ne diye rahatsız edeceğim ki sizi. Ayrıldıktan sonra sadaka bile verdim. Şeytan görsün onun yüzünü. " gibi şeyler yazardım.

Eski eşinizin oyunu bu
Yaşadıgınız süreci duymuş olmalı
Unutun gitsin msj yazanı
Yazının içerigini

Üzülmemiş için sebep ne olabilir merak ettim?

Madem bitti gitti, yeni bir yola girdiniz başka birisi ile neden düşünüp üzülüyorsunuz ki?

Bunu yapan eski eş de olabilir, şimdi ki nişalınız da bırakın çizdiğiniz yeni yolda mutlulukla devam edin kim yaptıysa yaptı en güzel cevap sessizliktir yapana gayet güzel cevap olmuştur üstüne durup düşünmeyi gerektirecek birsey olduğunu düşünmüyorum.

Onu yazmayı bile onlara çok gördüm. Tabi mesajı gerçekten nişanlısı attıysa.
Bunu kim sorun etmez ki ?
Aranızı bozmak icin bilerek yapmıştır. Hiç boşanma aşamasında ayrılmayalım demedi diyorsunuz. Bazı şeyler şimdi dank etmiş olabilir. İntikam almak istiyor olabilir. En doğru olanı yapıp, cevap vermemişsiniz

Ah eski esin hala seni takipte olan bir zavalliymis. O mesaj ondan kesin.
Nisanlandigini gormus kahrolmustur.
Patlat nisanlinla bir fotoraf dahada catlasinbu cevap olarak yeter..

Valla eski kocanız bi haltlar yemiş sevgilisine yakalanınca da suçu sizin üstünüze atmış gibi geldi.

Valla eski kocanız bi haltlar yemiş sevgilisine yakalanınca da suçu sizin üstünüze atmış gibi geldi.

Tepkisiz kalmakla en güzelini yapmışsınız. Kedilerin köpeklerin işeyerek bölge belirlemesi gibi burası benim demek istemiş. Adamın dilinde halinde hala sen varsan ondan yapmıştır. Belki de adam kendi yazdı çizdi Yen’i bir başlangıç yapmanı istemiyor, nişanlınla arana girmeye çalışıyor. En güzel tepki verilmiş, gerisine hiç gerek yok.

saçma sapan bişey yaşamışsınız geçmiş olsun kim bilir o adam ne anlattıysa o kadına en iyisi yok saymak iyi yapmışsınız geçmişi açmanın kimseye bir faydası yok size mutluluklar

Birsey yazman onlari onemsedigini gosterir. Evlensin duzgun adamiyla. Neyi ispaylamaya calisiyor anlamadim. Boyle biriyle ben muhatap olmazdim. Duzgun biri yapmaz cunku. Oturup seni arastirip bir de fake hesap acmis. Sanki hergun isin gucun yokmus da onlari rahatsiz ediyormussun gibi, bir de bundan sonra hayatimiza etkin olmasin demis. Etkin olsa idi bunun muhatabi da eski esin olurdu. Kendini cok onemsemis hatun. Belli ki takip ediliyorsun. Amaci sadece moralini bozmak. Ben olsam umursamazdim bile. Onun seviyesine inme bosver, daha cok catlasin.

Bunu yazan eski esin degilse, kadin normal degil. Eski esinse eski es de normal degil ya da bitirememis icinde hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…