Onun için bunu yaparsam , benden korkuyor der daha da üstüme gelir. Bir daha yaparsa sonu mahkemede bitecek.Hiç cevap verme. Tekrar yazarsa, tekrar engelle çünkü bunu yazan sevgili/nişanlı falan değil, exin ta kendisi. Nişanlandığını öğrenmiş demek ki. Hatta gerekirse sosyal medya hesaplarını da dondur bir süre. Sana ulaşamasın.
Tabi sen daha iyi tanırsın. Ben korkmaktan ziyade umursamadığını hissettirmenden yanayım.Onun için bunu yaparsam , benden korkuyor der daha da üstüme gelir. Bir daha yaparsa sonu mahkemede bitecek.
Haklısın canım aslında kendimi üzmek değil de artık ona hiç tahammülüm kalmadı.Ya gerçekten kadın atsa sanmıyorum fake hesaptan atsın, acaba hesabı mı yokda fake açtı dicem bilemiyorum olabilirde olmayabilirde. Amaaa sakın kendini üzme canım neden içine sıkınrı yaptın bak yolunu çiziyorsun ne kadar güzel. Asla üzülme asla , hayatında yoklar onlar senin.
11 yıl mıEski eş kişisi atmış..beni ilgilendirmiyor diye mesaj atsan bile ilgilendirdiğini gösterir ve verdiğin mesaj karşılıkları yeni nişanlıya bak hala beni önemsiyor olarak iletilip ara bozmak amacına dönüşebilir sakin cevap verme yoluna bak net ayrıca ne kafana takıyorsun 11 yıldır evliyim eski sevgilim ortalama ayda iki üç kere mesaj atıyor hiç bıkmadan usanmadan bende hiç cevap yazmadım yeri geldi tehdit etti yeri geliyor yalvarıyor 11 yıl dile kolay bir kere cevap vermedim gram umursamıyorum çünkü ha eşime söyledim tabi arada bir mesaj atıyor dedim şifrelerimizi biliriz görürse kırılmasın diye yeterli..umursamayın takmayın geçmiş geçmişte kalır kararlılığı insanı hafifletir çünkü.
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim tebrik ederim bu cesareti gösterip hayatınıza yeni sayfa Açtığınız için, Maalesef çok mutsuzum dediğiniz gibi anlaşamıyoruz kesinlikle o kadar yıprandım ki yürümeye mecalim yok artık öyle yorgunum darısı başımaAslında bende kendi içimde çok büyük savaşlar verdim. Nasıl yaparım ? Sonrasında ne olur ? Acaba hayatıma yeniden devam edebilir miyim ? Bunları çok düşündüm. Sonra ben ailemle bir tatile çıktım. Tabi o ara sürekli boşanmayı düşünüyorum. Sabaha kalktım annem gülen yüzüyle beni öpüyor, babam şarkılar türküler söylüyor, kardeşlerim hadi abla şuraya gidelim , buraya gidelim diyor...
Ben bir baktım ki hayat böyle bir şey . Güzelliklerle dolu. Ben neden sürekli mutsuz olayım ki ? Tatil dönüşünde geç bir karar da olsa boşandım. Allahıma binlerce şükür olsun ki boşanmışım. Sonrasında hayat bana hiç beklemediğim güzelliklerle geldi .sizin probleminiz nedir diyeceğim ama bu soruyu da sormak istemiyorum. Yüksek ihtimalle eşiniz sizi hiç mutlu edemiyor ve sürekli bir sorun çıkartıyordur.
Peki neyi bekliyorsunuz? Hayat akıp gidiyor, zaman yerine konmuyor...Ne güzel sizin adınıza çok sevindim tebrik ederim bu cesareti gösterip hayatınıza yeni sayfa Açtığınız için, Maalesef çok mutsuzum dediğiniz gibi anlaşamıyoruz kesinlikle o kadar yıprandım ki yürümeye mecalim yok artık öyle yorgunum darısı başıma
benim aklıma gelen eski eşiniz sevgilisine sizi suçlayıp durmuş sen böyle olma bana diye kendi istediği bir kadın profili yaratmaya çalışmış.yani ben eski eşime şöyle iyiydim böyle iyiydim bunları yaptım karşılığı bumu olacaktı gibisinden anlatmış durmuş ki kadın bunu yazma cesareti göstermiş.Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?
Neyi beklediği mi bilmiyorum. Allah sonumu hayır etsinPeki neyi bekliyorsunuz? Hayat akıp gidiyor, zaman yerine konmuyor...
Bu ızdırabı çekmek zorunda değilsiniz.
Sadece anlatmadığına eminim. O kadar sinsi ki... O kadar oyuncu ki... Ona kim olsa inanır.benim aklıma gelen eski eşiniz sevgilisine sizi suçlayıp durmuş sen böyle olma bana diye kendi istediği bir kadın profili yaratmaya çalışmış.yani ben eski eşime şöyle iyiydim böyle iyiydim bunları yaptım karşılığı bumu olacaktı gibisinden anlatmış durmuş ki kadın bunu yazma cesareti göstermiş.
bence hiç muhattap olmayın değmez yani yolunuza bakın eski kişi yüzünüzden huzurunuzu kaçırmayın
Benim ailemi 3.5 yıl kandırdı:) Hem de hiç bir şey belli etmeden.erkekler eskiyi hep kötü anlatıp kendilerini aklama peşinde bu kız da saf bişey ki hemen inanmış...
Üzmeyin kendinizi lütfen...Neyi beklediği mi bilmiyorum. Allah sonumu hayır etsin
Allah Râzı Olsun Rabbim sizede kat kat mutluluklar versin..Üzmeyin kendinizi lütfen...
O cesaret eminim bir gün gelecek. Dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?