Eski eşin nişanlanacağı kişiden gelen mesaj!

Bana nedense eski eş kişisi kendi kendine yazmış gibi geldi bu mesajı . Öyle ya da böyle , hiç bir şekilde cevap vermenize ve kafanıza takmanıza gerek yok. Unutun gitsin

Eski eşin bir oyunu olduğunu sanmıyorum.Nişanlısı derin izler bıraktığınızı düşündüğü eski eşinize olan fikrinizi sorgulamak amaçlı böyle birşey yapmış olabilir..Sanırım oldukça korkuyor...

Kahpenin teki belli ki.
Muhattap olma yoluna bak ne güzel bak sen de sevip seviliyorsun.
Rezil insanlar ya ahlaksızlar.

Bu kadar mükemmel bir adam, çok derin yaralar, çok kaliteli ve karakterli... Bunları kendi yazmadıysa hiçbirşey bilmiyorum.

Benlik bir durum yok elbette ama bunu yapmakta ki amaç nedir ? 2sene olacak zaten ben bir haberim kendisinden. Ne demeye bir kadın gidip böyle bir mesaj atar ki ?
ya kaj giden gitmiş sana çektirmiş isterse altın karakterli olsun hayrını görsün bırak gitsin ne canını sıkıyon.

ya kaj giden gitmiş sana çektirmiş isterse altın karakterli olsun hayrını görsün bırak gitsin ne canını sıkıyon.
Sen burada benim neler yaşadığımı bilen en yakın kişisin.
Beni ne kadar üzdüklerini de . Hala bitmiyor ve gitmiyor.
Zaten canımı sıkmak değil de mana veremedim. Boşanırken bana hiç bir adım atmadı, şimdi ne oldu?

Sakin ol yahu
Onu geride bıraktın ve artık mutlu mesut bi ilişkin var buna odaklan eskiyi unut
Büyük ihtimal kendi kendine yazmıstır öyle bi nişanlıda yoktur keza olsada aman banane de önüne bak derim

Ağzı bozuk biri olduğumu düşünebilirsiniz ama bu hainleri nasıl güzel anlatayım ki başımdan geçti kendini b.k sananların halt yemesi Allah kahreylesın bunun gıbılerı

Sakin ol yahu
Onu geride bıraktın ve artık mutlu mesut bi ilişkin var buna odaklan eskiyi unut
Büyük ihtimal kendi kendine yazmıstır öyle bi nişanlıda yoktur keza olsada aman banane de önüne bak derim
Yok zaten inanın umurumda bile değil.
Aklıma bile gelmiyor. Diyorum ya evlenip ayrıldığımı bile unutuyorum.
Sadece zaten evliyken beni çok üzdün, beni çok güzel kullandın, çok güzel oyunlar çevirdin. Bittin gittin . Artık bi sus be pislik!

Ağzı bozuk biri olduğumu düşünebilirsiniz ama bu hainleri nasıl güzel anlatayım ki başımdan geçti kendini b.k sananların halt yemesi Allah kahreylesın bunun gıbılerı
Ağzınızın bozuk olduğunu değil de canınızın çok yandığını düşündüm.
Yanılmamışım da... Ama ben ondan çok kendime kızıyorum. Neden bu pisliği 3.5 yıl yanımda tuttum diye.
Burada şimdi konular açılıyor ya, işte geçer mi ? düzelir mi? diye ... Onları okurken bile kalbimden bir parça gidiyor. Kim bir kadının hakkına giriyorsa Rabbim inşallah ona acıların en ağırını yaşatsın.

Düşünmeyin gercekten
Suanda yalnız olsanız hayatınızda kimse olmasa mutsuz olsanız cok iyi anlarım
Ama bırakın istedigini yazsın yapsın kendi geleceginize bakın artık eskiyi yeni hayatınızın mutlulugu icin silmeniz gerekiyor
Ne yasadınız bilemem ama o dönem coktan bitmiş kül olmus olması lazım, en azından yeni hayatınızdaki nişanlınız icin bunu yapmalısınız

Aminn..evet benim de kalbim vahim durumda maalesef...
Siz bence boşverin nişanlınızla mutlu olun, bu tip mesajları da sallayıp geçin.
Bu tiplere cevap verdikçe cehaletlerini iyice ortaya çıkarırlar çünkü olan sizin zamanınıza ve sinirlerinize olur.

Siz boşanalı ne kadar zaman oldu?
Kendinizi böyle doldurmayın lütfen. Vahim durum da falan değil, sadece biraz yokuş çıktı şimdi yoruldu..

Siz boşanalı ne kadar zaman oldu?
Kendinizi böyle doldurmayın lütfen. Vahim durum da falan değil, sadece biraz yokuş çıktı şimdi yoruldu..

Kajmery can ben evlenmedim ama öyle şeyler oldu ki on yıllık evliliğe bedel bir yorgunluk şimdi anlatıp uzatmayayım ama gerçekten böylelerine fazla değer verip yanımızda tutunca vazgecılmez sanıyorlar sonra verdıgımız degerle bıze sılahlanıyorlar. Siz hıc uzulmeyın inşaAllah bundan sonra her şey harika olur. 3,5 yılınızı almış 3,5 saatinizi daha almasın.

Kajmery, boyle bir kadin olduguna emin misin? bana bunlari bir kadin degil de eski kocan yazmis gibi geldi sanki Evleniyor olmani cekememis, araya maydanoz olmak istemis bence.

boşver Allah mutlu mesut etsin herkes hakettiğini yaşarmış o salak sanıyor ki çok üstün kişilik eve hapsedip hayatı kısıtlanınca da görürüm gül geç gülüm

Kajmery, boyle bir kadin olduguna emin misin? bana bunlari bir kadin degil de eski kocan yazmis gibi geldi sanki Evleniyor olmani cekememis, araya maydanoz olmak istemis bence.
Yok canım zaten burada ki yorumlardan sonra da asla bir kadın yazamaz dedim. Bana boşanırken dedi ki ben yeniden evlenemem artık çok zor ama sen evlenirsin. Evlendiğin zaman da ben senin huzurunu bozacağım, beni unutmayacaksın tarzı şeyler söylemişti. Erkekliği bu kadar ki fake hesaptan yazıyor...

boşver Allah mutlu mesut etsin herkes hakettiğini yaşarmış o salak sanıyor ki çok üstün kişilik eve hapsedip hayatı kısıtlanınca da görürüm gül geç gülüm
Canım o kimi eve hapsedeceğini iyi bilir. Kadın çalışıp ona 2 kuruş veriyorsa isterse eve gelmesin sorun mu ki?
Paraya tüm hayatını satacak kadar aşağılık bir tip biliyorsun.
3 kuruş maaşıma bile göz dikmişti zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…