- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
adam karısını seviyor bu belli ama konu sahibinin de kendisine karşı boş olmadığını bildiği için artık Allah ne verdiyse diye coşuyor
1-adama hiç üzülmüyorum hem karısını aldatıp hem başına konu sahibi gibi bir kadını musallat etmiş bin beter olsun pislik.
2-konu sahibine de hiç üzülmüyorum kocasını aldatan bir kadın o benim gözümde.şu anda da eski sevgilisini karısından deli gibi kıskanıyor çıldırıyor.beter olsun.
3-diğer iki zavallı kadın ve adama çok üzülüyorum.iki sahtekar kişi tarafından kandırılıyorlar yazık.
bu yorumu diğer konusunda da biri yapmıştı diye hatırlıyorum.Allah'tan vajinusmussun bide olmasan nasi olurdu acaba?
Birde bunlar çocuk yaparsa olacakları düşünemiyorum konu sahibi kıskançlık krizlerine girip neler yapar kim bilir.
adam da seni çok seviyorum istiyorum çocuğuma senin ismini koyacağım söz der olay tatlıya bağlanır kanımca
valla ben ondan bile emin değilim kocasına yazık oluyor ya.keşke bir mucize olsa da buraları okusa.Allah'tan vajinusmussun bide olmasan nasi olurdu acaba?
Aynen benimde aklima geldi valla.valla ben ondan bile emin değilim kocasına yazık oluyor ya.keşke bir mucize olsa da buraları okusa.
Geçen birinin eşi gelip yazmıştıvalla ben ondan bile emin değilim kocasına yazık oluyor ya.keşke bir mucize olsa da buraları okusa.
darısı tüm kandırılan adamların ve kadınların başına.Geçen birinin eşi gelip yazmıştı
Karımın nickini biliyordum bana kk dan bahsederdi
Araştırıp konusunu da buldum ve boşanıyorum demişti
Aynı kırgın çiçekler gibi bi hatundu o da
Ne diyelim darısı senin başına
Amindarısı tüm kandırılan adamların ve kadınların başına.
Telefon sapığı gibi bişey canlandı gözümde ama durduk yere taciz eden yok ki herşey karşılıklı olmuşeşini tanıyorsan ve numarasını bulabilirsen
bir daha beni ararsan eşini ararım hatta eve gittiği zaman yap
hatta eşi eve gittiği zaman eşinin adını biliyorsan ara onun ismini söyle
kendi isminide söyle sonra dur dur farklı semtten biri olduğunu sor kapat
bir daha da yanaşırsa da kadına msj at eşinin attığı mailleri görsün
şöyle bı tane değil de 41 tane begenme tusu olsa da su mesajı 41 kere begensemBir laf var yazın yediğin hurmalar günü gelir tırmalar
Forumu oku aldatilan kadinlar hic sorun yapmiyo aldatilmayi, hele sanal uzerindense. Ama senin kocan o sanal seksi (ozel seyler paylastim diyosun) namus meselesine dondurecek. Dunyaya rezil edecek seni. Bu hikayenin kaybedeni sensin bitanesi :dO beni tehdit ederse kendiside kaybeder 'cok sevdigi' esini.
sanal skes yapmamış da eski sevgiliye vajinismusum kocamla hiç ilişki yaşamadım demiş o da o gün bu gündür bu sorunu halletsem halletsem ben hallederim diyomuşForumu oku aldatilan kadinlar hic sorun yapmiyo aldatilmayi, hele sanal uzerindense. Ama senin kocan o sanal seksi (ozel seyler paylastim diyosun) namus meselesine dondurecek. Dunyaya rezil edecek seni. Bu hikayenin kaybedeni sensin bitanesi :d
Aaa bu vajinismus olup iki adami idare eden kadin, bi de cinsel sorunu olmasa yedi kocali hurmuzun tahtina aday olur demistim ok hatirladim :dsanal skes yapmamış da eski sevgiliye vajinismusum kocamla hiç ilişki yaşamadım demiş o da o gün bu gündür bu sorunu halletsem halletsem ben hallederim diyomuş
Karım evde yok bana gel demiş de konu sahibi gidememişsanal skes yapmamış da eski sevgiliye vajinismusum kocamla hiç ilişki yaşamadım demiş o da o gün bu gündür bu sorunu halletsem halletsem ben hallederim diyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?