Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

Birebir katılıyorum benimde yazacaklarım bundan ibaretti.

valla ben ondan bile emin değilim kocasına yazık oluyor ya.keşke bir mucize olsa da buraları okusa.
Geçen birinin eşi gelip yazmıştı
Karımın nickini biliyordum bana kk dan bahsederdi
Araştırıp konusunu da buldum ve boşanıyorum demişti, sosyal medyadan hatta aldatma mesajlarını da yakalamıştı
Aynı kırgın çiçekler gibi bi hatundu o da
Ne diyelim darısı senin başına

Telefon sapığı gibi bişey canlandı gözümde ama durduk yere taciz eden yok ki herşey karşılıklı olmuş
Bende seni kocana şikayet ederim der o zaman

İnsanlar özel sorunlarını kız arkadaşlarıyla bile paylaşamıyo
Eski sevgilime vajinusmusum dedim ama sadece mesajlaştım diyerek günah çıkaramazsın burda
Ben ikinci konuya anlam veremedim, birin devamı niteliğinde adeta
Adam bence sana pas vermiyo eskisi kadar senin bozulduğun bu kısım, hele tatile gittiklerinden beri daha bi krizlere girdin

O beni tehdit ederse kendiside kaybeder 'cok sevdigi' esini.
Forumu oku aldatilan kadinlar hic sorun yapmiyo aldatilmayi, hele sanal uzerindense. Ama senin kocan o sanal seksi (ozel seyler paylastim diyosun) namus meselesine dondurecek. Dunyaya rezil edecek seni. Bu hikayenin kaybedeni sensin bitanesi :d

Forumu oku aldatilan kadinlar hic sorun yapmiyo aldatilmayi, hele sanal uzerindense. Ama senin kocan o sanal seksi (ozel seyler paylastim diyosun) namus meselesine dondurecek. Dunyaya rezil edecek seni. Bu hikayenin kaybedeni sensin bitanesi :d
sanal skes yapmamış da eski sevgiliye vajinismusum kocamla hiç ilişki yaşamadım demiş o da o gün bu gündür bu sorunu halletsem halletsem ben hallederim diyomuş

Sizi sevmediğini , karısından ayrılmayacağını anlayınca pişman oldunuz değil mi ? !

Adamın maillerine bakmayacaksınız, cevap vermeyeceksiniz. Yapacak birşey yok.
Bu kişi yakında sizi tehdit etmeye de başlar.

sanal skes yapmamış da eski sevgiliye vajinismusum kocamla hiç ilişki yaşamadım demiş o da o gün bu gündür bu sorunu halletsem halletsem ben hallederim diyomuş
Aaa bu vajinismus olup iki adami idare eden kadin, bi de cinsel sorunu olmasa yedi kocali hurmuzun tahtina aday olur demistim ok hatirladim :d

Karım evde yok bana gel demiş de konu sahibi gidememiş
Ama sonra karısıyla tatile gitmiş hain diye kızıyodu

Seni istemiyorum de kurtul o adamdan.

Cok yanlış yapmışsın coook!

Bazı hanımefendilere de bu konu ders olsun..

Hep erkekler aldatmıyormuş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…