- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
- Konu Sahibi eftalya0732
-
Eve geldi ve gitti ben odadan çıkmadım. Şarj aletini sırt çantasını almış gitmiş benim gitmeme gerek kalmadı
Ben başka bir soruda okumuştum doğruluğundan emin değilim ama ortak karar olmadan evi terk eden taraf kusurlu bulunabiliyormuş bazı davalarda.Detaylı bilen biri varsa açıklayabilir miEve geldi ve gitti ben odadan çıkmadım. Şarj aletini sırt çantasını almış gitmiş benim gitmeme gerek kalmadı
O zaman erkek gibi gelir der ki ben abimlerle tatil yapmak istiyorum. Bana gelip ona söylemek zorundayım onlar da grlmek ister ben hayır diyemem dememeli. yalan bari söylememeli. Onlara gidip zeynep de ister demiştir bana gelip zorla geliyolar diyo olcak şey mi. Bi de sıkıntı çıkaracağını bildiğim için söylemedim onlarla plan yaptığımı diyoSizin sorununuz farklı beklentileri olan, farklı kültürlerde yetişmiş, farklı insanlar olmanız bence. Eşiniz de kötü bir adam değil. Öyle görmüş, gördüğü kültürü benimsemiş ve öyle bir hayat yaşamak istiyor, siz istemiyorsunuz.
Orta noktada buluşamayacağınıza karar verirseniz elbette boşanmak ikiniz için de en iyisi. Bence eşyaları falan toplamayın. Sakinleşin, düşüncelerinizi toplayın ve konuşmak istediğinizi söyleyip dürüstçe sorunlarınızı anlatın. Sesinizi yükseltmeden, tartışmadan. O yükseltirse uyarın. Eğer düzgün bir konuşma yapamayacağınızı düşünüyorsan bitirelim deyin. Çünkü nefret edilecek öfke duyulacak bir durum yok. Zamanla farkla insanlar olduğunu anlayan ve bir zamanlar birbirini sevmiş belki de hala seven iki insan var.
Hakkınızda en iyisi olur inşallah.
Gaza getirmek istemiyorum ama ben olsam beklemezdim artık zeytinyağı gibi üste çıktı zaten.Şeytan diyoki hazırlat protokolü koy masanın üstüne pazartesi tut bi nakliye çık git evden
Birey olmak istemiyo ki adam bağımlı olcak hepEşinizin kendinde hiç hata görmemesi çok ilginç. Adam hem suçlu hem güçlü.. Sanki kabile halinde yaşamak istememek çok garipmiş gibi
Valla öylr bi gazdayım ki. Annemler de kafasını toplicaktır biraz yalnız kalsın düşünsün aklı başına gelir belki. daha iyi olmuş diyolar. Çok iyi niyetliler ben direk sinirlenmiştimGaza getirmek istemiyorum ama ben olsam beklemezdim artık zeytinyağı gibi üste çıktı zaten.
Hayır onun yanında toplayın. Gözüne sokun. O yokken değil.Mantıklı şu an işte zaten gelene kadar toparlanabilirim. Ama bugün yarın şu yasak muhabbeti de var giderken bi de polisle uğraşmak var. Pazartesi akşamı daha mantıklı bunun için o işten gelene kadar en azından toparlanmış olurum geldiğinde de ben gidiyorum diye söylerim sormasa da
Oha evi mi terk etti. İyice doldurdular kesimEve geldi ve gitti ben odadan çıkmadım. Şarj aletini sırt çantasını almış gitmiş benim gitmeme gerek kalmadı
Valla çıktı gitti terk mi etti kızını mı sevmeye gitti bilmem. Diş fırçasını falan almış ordan anladım gelmiceğiniOha evi mi terk etti. İyice doldurdular kesim
Öncelikle allah yardımcınız olsun. Konunuzu hep okuyordum ama yazmamıştım. Çok üzüldüm bir evliliğin böyle saçma bir olayla yara almasına.Her şerde bir hayır vardır. Yaşınız henüz çok genç.Valla çıktı gitti terk mi etti kızını mı sevmeye gitti bilmem. Diş fırçasını falan almış ordan anladım gelmiceğini
Nerde kalacak ki peki. Herhalde bekledi sizden birşey. Resmen abisi için sizinle arasını bozdu. Çok yanlıs yapıyorValla çıktı gitti terk mi etti kızını mı sevmeye gitti bilmem. Diş fırçasını falan almış ordan anladım gelmiceğini
Bende merak ediyorum ama girmemiş dahaMerak ettim sizi E eftalya0732 Eşinizden haber var mı? Geldi mi eve, daha doğrusu eşyalarını alıp nereye gitmiş?
Eltime tatil yeter para yeter kocası önemli değil evde nasıl yaşadıkları önemli değil havası yeter. Kötü düşünmüyorum keşke mutlu bir evlilikleri olsaydo bize de çrnek olsalardı ben de ne güzel evlilikleri biz de görüşelim diyebilseydim. Ama evlilik, çekirdek aile, kadın olan eşlerin mutluluğu çok d önemli değil belli ki.Öncelikle allah yardımcınız olsun. Konunuzu hep okuyordum ama yazmamıştım. Çok üzüldüm bir evliliğin böyle saçma bir olayla yara almasına.Her şerde bir hayır vardır. Yaşınız henüz çok genç.
Sizin herşeyi erkenden görüp sorgulamaya başlamanız iyi olmuş bir taraftan.
Sizin şu aşamada evden gitmeden eşinizin gitmesi daha iyi olmuş. En azından ayrılmaya karar verirseniz evi terkederek kusurlu duruma düşen kişi kendisi olmuş.
Gönül ister ki hiç boşanma olmasın. Eşiniz inşallah aklını başına alır kendi kurduğu ailesinin kıymetini anlar.
Eltiniz de kendi mutsuzluğu yetmezmiş gibi sizi de dibe çekerek mutlu olmaya çalışıyor anlaşılan . Allah ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?