- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
- Konu Sahibi eftalya0732
-
Evden sen niye gidiyorsun dün çekip giden de kendisi. Çirkinleşmek istemiyordun ama durum artık belli tüm haklarını al anlaşmalı boşanıcam diye alttan alma kimseyi. Gözünü korkutmaya çalışıyor istediğini verme yarın avukatla da görüş benceEveet öküz geldi eve. Gitti yatak odasına çıkmadı da 1 2 saat. Ben salondayım tabi bu sırada.
Dün yalnız kalmıyım diye 2 kız arkadaşım var onlar gelmişlerdi yanıma. Geldi salona dün kım kaldı bu evde diye hesap sordu sinirli sinirli. Cevap verdim. Kimseyi bu eve sokamazsın benim ailem gelmiyosa senin ailen arkadaşların da giremez bu eve dedi. Sen giderken bana sordun mu haber verdin mi de hesap soruyosun dedim.
Seninle bundan sonra böyle memnun değilsen çeker gidersin dedi.
Kendin yaptın bunu dedim gidip onlarla plan yaptın bana gelip söyleyemedin söyleseydin adam gibi onlarla gitmek istiyorum konuştum diye ben de ne halin varsa gör güle güle derdim dedim. Onlara gidip zeynep istiyor dersin bana gelip mecbur kalıyorum onlarla gitmeye dersin dedim.
Aramicaktın sen falan dedi
Ben de o da yalan söylemicekti dedim
Meğer eltime zeynebe söyleme onun haberi yok daha diye uyarmış.
Böyle evlilik mi olur bak biz iyi değiliz ya terapi alıcaz yada bu iş bitecek dedim. Terapi merapi yok bitir yarın avukata da git bu evden git dedi. Çık evden bana 3 4 gün ver eşyalarımı toplicam dedim yok öyle bi dünya salı sokağa çıkma yasağı gelecek salıya kadar git dedi. Tamam dedim eşyalarımı topluyorum şimdi.
Kayınpederin evi. Acaba 3 5 eşyamı ancak alabilcem. Sonra anahtarı değiştirp kalan eşyaları almama mani olur mu kiHayır siz çıkmayın o gitsin. O ev kayınpederinizin değilse siz durmalısınız. Ama sizi kovduysa sakin geri donmeyin
Canım benim kasa ortak olsa da farklı çözüm yine bulunurdu. Eşin karıştırdıktan sonra ayrı olsa da yibe dahil ederdi emin olTabi kasa ortak kmsenin maaşı yok para varsa ihtiyacı olan alıyo tabi bi sınır vardır bnce. Dediğiniz de Olabilir ama biri tatile gidiyosa diğeri de tatile gitsin denmez mi o zaman. İlla birlikte ble gitsek çocuklu ailenin masrafı bizden fazla olur çok normal yani bişeylerin eşit olması mümkün olmaz ki. Ne blym bz peynire para harcarız onlar ete belki.
Kayınpederin evi. Acaba 3 5 eşyamı ancak alabilcem. Sonra anahtarı değiştirp kalan eşyaları almama mani olur mu ki
Bir süre oyalayabilir siz önemli şeyleri bırakmayın.Dava açıldıktan sonra avukatlar araya girerse mecbur kalır ama.Kayınpederin evi. Acaba 3 5 eşyamı ancak alabilcem. Sonra anahtarı değiştirp kalan eşyaları almama mani olur mu ki
Dün gelip kalan kızlardan biri avukat yakın arkadaşım o da anlaşmalı yapın diyo ya ama altınları vermek zorunda olduğunu zaten kendi şirket avukatlarına sorsa ona söyler diyoEvden sen niye gidiyorsun dün çekip giden de kendisi. Çirkinleşmek istemiyordun ama durum artık belli tüm haklarını al anlaşmalı boşanıcam diye alttan alma kimseyi. Gözünü korkutmaya çalışıyor istediğini verme yarın avukatla da görüş bence
Evet çilingir yasal olur mu acaba bu durumdaOlabilir. Ama çilingir ile giremez misiniz? Sonuçta orası sizin eviniz.
Avukat arkadaşlar aydınlatabilir mi?
Neden öyle dediniz ki. Ama sonumuz boşanma dedim adam da git dedi daha ne desin. bu durumda yine ben mi suçlu olurum mahkeme gözündeZeynep canım ayrılmayı düşünüyorsan bile sakın evi terketme. Mahkeme karşısında suçlu olursun
İkametimi buraya aldırmadım hiç ben ama. O eski evimde kaldı uğraşmamıştımSiz bence dava açmadan evi terk etmeyin. Kilidi değiştirmesi de suç diye biliyorum, netiecede sizin de ikametiniz orası.
Herşeyi alcak valizim bile yok yaBence iyice toparlanın ki dönüşü olmadığını anlasın
Fotoğraf bana da mantıklı geldi ama yine de değerli önemli şeyleri bırakmak riskli olabilir.Kalan eşyalarınızın ve aldıklarınızın fotoğraflarını çekin ve daha fazla minnet etmeyin gidin alsın evinide abisinide başına çalsın giderkende
Aptall yemin ederim iu şartları kimse kabul etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?