Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Olay ne sacma boyutlara gelmis boyle sasirdim. Gerci oncesi de var demissiniz ama. Genc arkadasim; olay inada binmis bikac gun ayri kalin kafalari toplayin sinirle sacma sapan konusuyor esiniz boyle sacma bir sebepten evlilik biter mi? Ozlemin de etkisiyle terapiyi kabul edecegini dusunuyorum ama bundan sonra es ailesiyle iliskiniz standartlarda olmaz bence bunu goze alabilir misiniz? Yani kin gudecekler kardesleri birbirine kirdiran diyecekler falan. Isiniz zor allah kolaylik versin

Bence boşanma fikrini de ailesi vermiştir buna. Bu nasıl bir adam ama ya. Ailesine gidip de Zeyneple görüşmeyin eve almayın nedir ya. Yani bunun adı şerefsizlik. Banlanmam umarım ama bu nasıl bir adam? Adam kötülükte sınır tanımıyor. Ve abisigili sürekli her plana dahil eden bizzat kendisi demek ki. Öyle onlara ayıp olur falan diye düşünen biri değil de daha çok abisigile "haftasonu şunu yapıyoruz siz de geliyorsunuz bak ayarlayın kendinizi" diyecek bi tip. Oynadığı oyun dönsün dolaşsın kendi başına dolaşsın inşallah.
Konuyu okudukça tüylerim ürperiyor benim eşimde yeni evlendiğimiz ilk zamanlar yapardı ara arada yapar düşünürdüm benmi abartıyorum diyorum abartmıyoruz yeminle abartmıyoruz zeynepte sonuna kadar haklı

Eveet öküz geldi eve. Gitti yatak odasına çıkmadı da 1 2 saat. Ben salondayım tabi bu sırada.
Dün yalnız kalmıyım diye 2 kız arkadaşım var onlar gelmişlerdi yanıma. Geldi salona dün kım kaldı bu evde diye hesap sordu sinirli sinirli. Cevap verdim. Kimseyi bu eve sokamazsın benim ailem gelmiyosa senin ailen arkadaşların da giremez bu eve dedi. Sen giderken bana sordun mu haber verdin mi de hesap soruyosun dedim.
Seninle bundan sonra böyle memnun değilsen çeker gidersin dedi.
Kendin yaptın bunu dedim gidip onlarla plan yaptın bana gelip söyleyemedin söyleseydin adam gibi onlarla gitmek istiyorum konuştum diye ben de ne halin varsa gör güle güle derdim dedim. Onlara gidip zeynep istiyor dersin bana gelip mecbur kalıyorum onlarla gitmeye dersin dedim.
Aramicaktın sen falan dedi
Ben de o da yalan söylemicekti dedim
Meğer eltime zeynebe söyleme onun haberi yok daha diye uyarmış.

Böyle evlilik mi olur bak biz iyi değiliz ya terapi alıcaz yada bu iş bitecek dedim. Terapi merapi yok bitir yarın avukata da git bu evden git dedi. Çık evden bana 3 4 gün ver eşyalarımı toplicam dedim yok öyle bi dünya salı sokağa çıkma yasağı gelecek salıya kadar git dedi. Tamam dedim eşyalarımı topluyorum şimdi.
Davar herif!

bu heriften ne köy olur ne kasaba, sal ipini gitsin abiciğiyle yengeciğinin kucağına

Olay ne sacma boyutlara gelmis boyle sasirdim. Gerci oncesi de var demissiniz ama. Genc arkadasim; olay inada binmis bikac gun ayri kalin kafalari toplayin sinirle sacma sapan konusuyor esiniz boyle sacma bir sebepten evlilik biter mi? Ozlemin de etkisiyle terapiyi kabul edecegini dusunuyorum ama bundan sonra es ailesiyle iliskiniz standartlarda olmaz bence bunu goze alabilir misiniz? Yani kin gudecekler kardesleri birbirine kirdiran diyecekler falan. Isiniz zor allah kolaylik versin
Ya zaten önceden de gelmiyo etmiyo demişlerdir illaki bence. Düzelecek gibi durmuyo inatsa da çok kırıcı bi inat oldu artk. İnadından anlaşmayı kabul etse bari

Zeynep yaşadıklarını şaşkınlıkla okudum . Allah akıl fikir versin eşine , sana da yardım etsin.
Evini terketme bence . Rahatsız olan gitsin de . Ye iç otur evinde .
Burası hep onun evi gibi oldu biri gidecekse benmişim gibiydi ilk kez dün çekti gitti işte. Ama o gitmez ben evde kaldığın sürece de boşanmayı yada terapiyi öylesine söylediğimi zanneder

Protokolü ertele sadece evden git mi diyosunuz yani

Protokolü ertele sadece evden git mi diyosunuz yani
o gidip açarsa davayı evi terk etti diye haksız konuma düşersin.Yarın avukatla konuşup evden gitme işine öyle karar ver.Sen anlaşmalı istiyorsun ama karşı tarafın napıcağı hiç belli olmaz hazırlıklı olmakta fayda var.

o gidip açarsa davayı evi terk etti diye haksız konuma düşersin.Yarın avukatla konuşup evden gitme işine öyle karar ver.Sen anlaşmalı istiyorsun ama karşı tarafın napıcağı hiç belli olmaz hazırlıklı olmakta fayda var.
Konuştum şimdi siz şiddetli geçimsizlik diyeceksiniz ona evi terketme değil diyor o yüzden sıkıntı olmaz diyor

Tabiki evi terketti diyecek. Daha bunun mal kaçırma aşaması var. Asıl o zaman naaıl çirkinleşeceğini gör sen Zeynep. O yüzden sana diyoruz gitme. Ara polisi gelsin alsınlar şunu ya. Rezillikse rezillik. O rezil oluyor da sen niye olamıyorsun? Sanki bu adam da "ah karıma bak ne kadar da naif gıkını çıkarmadan evden gitti, mşallah ne güzel insan ben pişman olayım da gideyim karımı getireyim" diyecek öyle mi? Böyle bir sonuç bekliyorsan olmaz. Hani bil de ona göre evden gitme durumuna karar ver. Boşanmak isteyen kendisi defolup o gitsin.

Tabiki evi terketti diyecek. Daha bunun mal kaçırma aşaması var. Asıl o zaman naaıl çirkinleşeceğini gör sen Zeynep. O yüzden sana diyoruz gitme. Ara polisi gelsin alsınlar şunu ya. Rezillikse rezillik. O rezil oluyor da sen niye olamıyorsun? Sanki bu adam da "ah karıma bak ne kadar da naif gıkını çıkarmadan evden gitti, mşallah ne güzel insan ben pişman olayım da gideyim karımı getireyim" diyecek öyle mi? Böyle bir sonuç bekliyorsan olmaz. Hani bil de ona göre evden gitme durumuna karar ver. Boşanmak isteyen kendisi defolup o gitsin.
Boşabmak isteyen benim o aldığım nefese bile pişman etmek istiyor

Ya beni bi tefeci görümceli konu vardı bilen üyeler olacaktır, o çok germişti, sinirlerimi zıplatmıştı. Bir de bu konu. O üye şimdi hamile kalmaya çalışıyor gerçi o ayrı.

Konuya dönersem, eşiniz basiretsiz pis adamın teki. Karısına hemen git diye posta koymak ne kolay abisinden tırım tırım tırsan adam için. Yazık vallahi. Pişman olsa dahi dönmezseniz umarım. İnsanların gerçek yüzü ayrılırken görülür derler aynen öyle. Kvnizi aramayı düşünmez misiniz en azından sizin ağzınızdan gerçekleri duysun. Kovdu beni evden diyin. İnsan böyle durumlarda çantasını alıp çıkmak ister ama işin mahkeme boyutu var. Siz bir mesajınızda 10 yıl süren var demişsiniz ama o kadar sürmüyor çekişmelinin de bir süresi var. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama bir arkadaşımdan öyle hatırlıyorum.

Ya beni bi tefeci görümceli konu vardı bilen üyeler olacaktır, o çok germişti, sinirlerimi zıplatmıştı. Bir de bu konu. O üye şimdi hamile kalmaya çalışıyor gerçi o ayrı.

Konuya dönersem, eşiniz basiretsiz pis adamın teki. Karısına hemen git diye posta koymak ne kolay abisinden tırım tırım tırsan adam için. Yazık vallahi. Pişman olsa dahi dönmezseniz umarım. İnsanların gerçek yüzü ayrılırken görülür derler aynen öyle. Kvnizi aramayı düşünmez misiniz en azından sizin ağzınızdan gerçekleri duysun. Kovdu beni evden diyin. İnsan böyle durumlarda çantasını alıp çıkmak ister ama işin mahkeme boyutu var. Siz bir mesajınızda 10 yıl süren var demişsiniz ama o kadar sürmüyor çekişmelinin de bir süresi var. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama bir arkadaşımdan öyle hatırlıyorum.
Yarın arayacağım kayınvalideyi evden çıkmadan. Ama o da ne yapabilecek ki. Bence sen çok dikbaşlısın diyecek sadece. Benm oğlum böyle e siz birbirinizi görerek severek evlendiniz kabul ettiniz diyecek bence böyle olcak. Ben de bekarken abisine yapışık ikiz gibi değildi dicem bi de onnla kavga etcez😂🙈 Aman şaka bi yana oğlunuzu yanınıza çağırır mısınız dicem ben değil o gitsin boşancaksak da

E eftalya0732 evden çıktınız mı? Çıkmadıysanız şu an yasak saati, o yüzden polisi arayın. Eşim beni evden attı, yola çıkmak için izin istiyorum diyin. Elinizde evden kovulduğunuza dair bir kanıt olur.
Yok yok çıkmadım yarın çıkarım ama bi bavul eşyam hazır

Yarın arayacağım kayınvalideyi evden çıkmadan. Ama o da ne yapabilecek ki. Bence sen çok dikbaşlısın diyecek sadece. Benm oğlum böyle e siz birbirinizi görerek severek evlendiniz kabul ettiniz diyecek bence böyle olcak. Ben de bekarken abisine yapışık ikiz gibi değildi dicem bi de onnla kavga etcez😂🙈 Aman şaka bi yana oğlunuzu yanınıza çağırır mısınız dicem ben değil o gitsin boşancaksak da
Zeynep yapışık ikiz gibi deme bence derlerki kardeş onlar abartıyorsun haklıyken haksız duruma düşmeyin bundan sonra söyliceğin şey “ birlikte tatil yapmak istemiştim, başbaşa planlamıştım , eşimle tatil yapmayaca heveslenmiştim. Lütfen başka bieşy söylemeyin haksız olursunuz olayı idare edemezsiniz

Hala daha konu sahibine biraz düşün, acele karar verme evlilik bitirmek bu kadar kolay mı diyenler var.Yahu ortada evlilik mi var?Ailesine, abisine bağımlı neredeyse onlarsız wc’ye bile gidemeyecek kadar ezik, ortak hayat kurduğu karısıyla yaşamayı, mutlu olmayı bilmeyen bir adamcık var. Üstelik sorun sadece tatil meselesi değil ki.Bu eş kişisi zaten evliliğin başından beri her plana ailesini dahil ediyormuş.Yani bu tatil sorunu aşılsaydı bile adamın zihniyeti değişmedikten sonra ilerde zaten yine benzer konulardan farklı anlaşmazlıklar patlak verecekti.Konu sahibi, eşinizin %100 haklı olduğunuz konuda bile sizi ailesiyle bu şekilde yüz göz etmesi, sürekli ikili oynaması, ergence hareketlerle çantasını alıp çekip gitmesi, terapi teklifinizi kabul etmemesi, hala sizi suçlaması üstelik sizi evden kovması ve en önemlisi ailesine “Zeynep’i bir daha eve almayacaksınız,onu aramayacaksınız” diyerek ailesinin gözünde sizi düşürdüğü durum asla affedilecek gibi değil.O aile oğullarının bu sözünden sonra size saygı duyar mı sizce? Ayrıca siz böyle bir durumu içinize sindirebilir misiniz? Eşiniz hatasını anlayıp bir daha sizden habersiz başkalarıyla plan yapmayacağına söz verip sizi buna ikna etmeye çalışsaydı bir şans daha verilebilirdi ki siz zaten bu zamana kadar yeterince anlayışlı davranmışsınız kendisine.Ama eşinizin yaptığı bu son çirkefçe hareketlerden sonra bu evliliğin kurtarılır bir yanı kaldığını düşünmüyorum.Bu arada avukat arkadaşınıza danışmışsınız ve size evi terketmenizin sorun oluşturmayacağını söylemiş.Bu durumda kovulduğunuz yerde daha fazla durmayın ve bir an evvel oradan çıkıp gidin.Çocuğunuz yok ve yaşınız çok genç.Lütfen bu insanlarla tüm bağınızı koparıp haklarınızı alın ve yolunuza bakın.

Zeynep yapışık ikiz gibi deme bence derlerki kardeş onlar abartıyorsun haklıyken haksız duruma düşmeyin bundan sonra söyliceğin şey “ birlikte tatil yapmak istemiştim, başbaşa planlamıştım , eşimle tatil yapmayaca heveslenmiştim. Lütfen başka bieşy söylemeyin haksız olursunuz olayı idare edemezsiniz
Yok yok şaka yapıyorum onu. Ama eltime dert yandığımı onun da akşama yetiştirdiğini de söylicem. Ya onun beni haklı görme ihtimali yok ama işte en azından ilerde mahkeme vs olursa uğraştım diyebilirim

Back
X