Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Ancak eşin senin telefonunu iyice bi karıştırıp burayı görürse bulabilir o bile çok zor sitenin işleyişini bilmek lazım

Tamam teşekkür ederim peki benm mail adresim görünebiliyo mu ona bakabilir misiniz rica etsem
Mail adresi gözükmez ama mesleğini ve şehri değiştirebilirsin.Bulması çok zor bence ama için rahat eder

Farkedip burda aratmazlar heralde diye umuyorum. Aratırlarsa bütün detaylarıyla aa biz derler 😂 herşeyi de döktüm
O zekayı ne sizin eşinizde ne de ailesinde göremedim. Diğer arkadaşların da dediği gibi sizin konunuza benzer yüzlerce konu var bdv'de.

Konunuzu başından beri okuyorum, ben sizin tekrar bir araya geleceğinizi düşünüyorum ama bu evlilik böyle inişli çıkışlı devam eder. Sonunda sizin sabrınız, psikolojiniz dayanır mı bilemem.

Mailiniz görünmüyor ancak yaşadığınız yeri kan grubunuzu vs değiştirin bence hatta profilinize bakılmayıda kapatabilirsiniz

Eşimin bana karşı fesatlığı benle geliyo senle tatil yapalım şöyle olur böyle olur hayal kurduruyo. Sonra gelip mecbur kalcam çağırmaya gelmeyin diyemem diyip oraya gidiyo e birlikte gidelim siz de gelin diye davet ediyo. Bütün fesatlığı bana
Umarım herşey tatlıya bağlanır bunlar düzebilicek şeyler adam yeterki ego yapmasın bu akşam kayınvalide oğluna nasihat verir biraz frenler

Şöyle oldu bekledim gelmedi. 9a 10 kala çıktım msj attım gelmiyosan çıkıyorum diye. Aradı sana sevdiğin hamburgeri almıştım o yüzden geç kaldım nereye dedi. Annemlere, sen bi gece kafanı dinledin geldin iyi gelmemiş ertesi gün daha kötü oldu,biraz kafamızı dinleyelim dedim iyi dedi kapattı. Beni hamburgerle kandıracak heralde. Ben çıktım annemlere geldim.

Şöyle oldu bekledim gelmedi. 9a 10 kala çıktım msj attım gelmiyosan çıkıyorum diye. Aradı sana sevdiğin hamburgeri almıştım o yüzden geç kaldım nereye dedi. Annemlere, sen bi gece kafanı dinledin geldin iyi gelmemiş ertesi gün daha kötü oldu,biraz kafamızı dinleyelim dedim iyi dedi kapattı. Beni hamburgerle kandıracak heralde. Ben çıktım annemlere geldim.
Çark etti herhalde kafasina. Barışırsan da artik kirmizi çizgini gördü. Tebrik ederim seni Zeynep. Böyle böyle hizaya gelecekler boyle boyle azalacak hastalikli zihniyetler. Inan bu hikaye sadece senin hikayen degil.

Bu adam saf değil derken ne manaya geliyor peki açıklayın saf değilse akıllıdır.
“Saf değil” den akıllılık/zeka anlamını çıkarmanıza şaşırdım açıkcası. Saflık içinde temizliği barındırır. İçinde hiç art niyet olmayan, kötülük barındırmayan hatta biraz da kolay kandırılabilen kişiler için kullanılır genelde. Akıllı ise adı üstünde aklı başında, neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartabilen kişidir. Zaten bir insanı saf ya da akıllı şeklinde sadece iki gruba ayıramayız. Bu adam saf değil. Yani temizlik yok. Ama akıllı da değil. Doğruyu yanlışı tartamıyor. Sadece Kendini kurnaz sanan tiplerden işte. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Back
X