Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Ailem bu eve gelmiyosa senin ailen arkadaşların da gelemez lafına bizimkiler çok sinirli konuşmuşlar ben annesi bu da babası tanıştırayım sen kim olarak söylüyosun çağıramazsın diye demişler. Benim ailem giremiyosa seninkiler de giremez diye sinirle söyledim demiş. Onlar da Zeynep bnm evime gelmeyin yada gelmesinler bida dedi mi biz hiç bilmiyoruz o bu saygısızlığı yapmıyo sen? Demişler.
Şuraya bi süleyman soylu gibi ohhhhh çekesim geldi
Vurmuşlar gol olmuş resmen

Ya inanın melek gibi bir babam var benm annem de keza öyle bu aileden çıkıp nasıl bi aile kurdum, nasıl bunlar gibi bir aileye düştüm bilmiyorum
Yalnız beni şey de rahatsız etti. Eşiniz sizi muhatap almıyor. Ailenizle konuşmaya gidiyor, iyi tamam gitsin de, sonra kendi kendine gelin güvey oluyor, rahatlıyor bi haller. Sizi evden kovmuş gelip sizinle konuşup özür dileyeceği yerde hiç bir şey olmamış gibi hamburger muhabbeti.

Zeynep senden özür dileyen hataliyim diyen yok değil mi? Bu adam hep böyle iletisimsiz miydi? Seviyorsun belli. Ama esin sevmeyi tam bilmiyor sanki. Senden baska herkesle iletisim halinde
Yok babamlar eve gelcek sana selam vercek selamını al bak dediler öyle konuşmuşlar. Belki akşam konuşursunuz dediler ama ben çoktan hazırlanmıştım. Ben de ne konuşması geç kaldı ben çıkıyorum artık dedim salıya kadar evden çık git diyen adamın keyfini mi beklym dedim. O zaman gel kafanı dinle sen sinirlisin daha dediler ben de geldim işte

Yok babamlar eve gelcek sana selam vercek selamını al bak dediler öyle konuşmuşlar. Belki akşam konuşursunuz dediler ama ben çoktan hazırlanmıştım. Ben de ne konuşması geç kaldı ben çıkıyorum artık dedim salıya kadar evden çık git diyen adamın keyfini mi beklym dedim. O zaman gel kafanı dinle sen sinirlisin daha dediler ben de geldim işte

Biraz zamana bırak şimdi. Hiç konuşma bi baksın sensiz hayat nasıl oluyormuş. Yani bu adam ya bi aydınlanma yaşıcak ama zor olacak. Ya da seni yine kendi kalıbına sokmaya çalışacak.
Bilmiyorum aranızda sevgi var gibi duruyor bir süre uzak kalmanız daha iyi şuan.

Yalnız beni şey de rahatsız etti. Eşiniz sizi muhatap almıyor. Ailenizle konuşmaya gidiyor, iyi tamam gitsin de, sonra kendi kendine gelin güvey oluyor, rahatlıyor bi haller. Sizi evden kovmuş gelip sizinle konuşup özür dileyeceği yerde hiç bir şey olmamış gibi hamburger muhabbeti.
Benm evden gitmeyeceğimi sanmış. O gelmiş benm melek babam annem gazını almış gelip akiam benle konuşcakmış demekki de geç kaldı., cumartesi, hiç bişey demeden çıktı gitti pazar günğ hadi kafasını dinlemiştir dedim bi geldi daha beter. Ben onun keyfinin gelmesini 1 haftadır bekliyorum. O yüzden beklemedim çıktım evden o gelmeden. Şimdi varsa sabrı o beklesin benm keyfimi. Ben kaç gevedir 4 te 5 te uyuyup sabahın körü uyanıyorum braz da o düşünsün geceleri. Daha aklı başına gelmiş diyemiyorum terapi hla yok tek ümidim o benm çünkü

Biraz zamana bırak şimdi. Hiç konuşma bi baksın sensiz hayat nasıl oluyormuş. Yani bu adam ya bi aydınlanma yaşıcak ama zor olacak. Ya da seni yine kendi kalıbına sokmaya çalışacak.
Bilmiyorum aranızda sevgi var gibi duruyor bir süre uzak kalmanız daha iyi şuan.
E severek evlendik ama severek ölmem böyle giderse. Zaten son msjına cevap atmadım ben kafamı dinlicem

Bir üye yazmış yukarida. Oyle guzel tesbit etmis ki. Seni resmen yetiştiği beklediği kaliba sokmaya çalışıyor. Sen direndikce de kavga küslük ile guya seni cezalandırıyor.
Abimi cok seviyorum cunku o beni hep destekliyor haklı buluyor ne ya. Nasil yetişti bilemiyorum ama cok zor bir karakter oldugu belli. Kendini hic sorgulamiyor, hatalarini göremiyor çünkü hep hakli. İşte bu yüzden mutlaka baska tarafsız bir gözden yorum alsın yardim alin.

Bosanin diyemem ama yaptığı sey resmen seni manupule etmek. Hicbirsey olmamış gibi hamburger muhabbetine girmesi zaten bambaska bir boyut.

Benm evden gitmeyeceğimi sanmış. O gelmiş benm melek babam annem gazını almış gelip akiam benle konuşcakmış demekki de geç kaldı., cumartesi, hiç bişey demeden çıktı gitti pazar günğ hadi kafasını dinlemiştir dedim bi geldi daha beter. Ben onun keyfinin gelmesini 1 haftadır bekliyorum. O yüzden beklemedim çıktım evden o gelmeden. Şimdi varsa sabrı o beklesin benm keyfimi. Ben kaç gevedir 4 te 5 te uyuyup sabahın körü uyanıyorum braz da o düşünsün geceleri. Daha aklı başına gelmiş diyemiyorum terapi hla yok tek ümidim o benm çünkü

Hala bilmiyorsunuz değil mi o gece nerede kaldığını..? Oteldir diyorsunuz da bu bilgi eksikliği beni geriyor burada. Eşinizin sizle konuşması gerekenleri ailenizle güzelce konuşup size de sadece hamburger alması. Onca lafın üzerine hem de... Adama terapi değil temel iletişim eğitimi verilmesi gerekiyor bence.

Onca yaptıklarına rağmen adam hala pişman değil.Hala sizden özür dilememiş.Hala sizi suçlu görüyor.Belki de yuvası yıkılacak ama hala derdi abisiyle yengesine ayıp olması, onların size kırılması ve bu nedenle uzun bir süre evinize gelmeyecek olmalarından korkması.Zihniyetinde hala 1 gr değişiklik yok.Hala aynı odunluğu ısrarla sürdürüyor ve ben hala bu adamla sağlıklı bir evlilik yürütemeyeceğinizi düşünüyorum.En azından ben beni evden kovan, aramızdaki sorunları ailelerimize yansıtan, beni ailesine kötüleyip bir daha onu eve almayacaksınız diyecek kadar hadsizleşen, üstüne bir de pişkince ailemin karşısına geçip saçma sözlerle beni hatalı gösterip kendisini aklamaya çalışan bir adam kılıklıyla yapamazdım.Sizin sabrınız gerçekten şaşırtıcı ve tüm bu olanlara rağmen hala bir şeyler için çaba sarfetmenizden anladığım eşinizi tüm ergence tavırlarına rağmen gerçekten sevdiğiniz.Ama maalesef eşiniz ailesini sizin birlikte kurduğunuz aileden daha önde tutuyor ve sizdeki gayretin çeyreğini bile göstermiyor.

Hala bilmiyorsunuz değil mi o gece nerede kaldığını..? Oteldir diyorsunuz da bu bilgi eksikliği beni geriyor burada. Eşinizin sizle konuşması gerekenleri ailenizle güzelce konuşup size de sadece hamburger alması. Onca lafın üzerine hem de... Adama terapi değil temel iletişim eğitimi verilmesi gerekiyor bence.
Ben hiç merak etmedim onu biliyo musunuz. Annesi gilin yazlık gibi bi evleri var haftasonu oraya geçmişler. Bu da merkezdeki evlerinde kalmış kv söyledi ben sormadan o yüzden doğrudur ama hiç merak ettiğim şeyler arasında bu yoktu. Gelince konuşcakmış öyle anlamış annemler de dediğim gibi işte ama ben fırsat veremedim salıya kadarsa salıya kadar ben o lafa takıldım. Gerçekten 1 haftadır bekliyorum şimdi de o beklesin. Annemlerle de karar aldık en az 3 gün bundan konuşmicaz kızımız gelmiş ne mutlu bize dediler sen kafanı dağıt sonra bida düşünülür gerekirse konuşulur dediler bana da mantıklı geldi.

Onca yaptıklarına rağmen adam hala pişman değil.Hala sizden özür dilememiş.Hala sizi suçlu görüyor.Belki de yuvası yıkılacak ama hala derdi abisiyle yengesine ayıp olması, onların size kırılması ve bu nedenle uzun bir süre evinize gelmeyecek olmalarından korkması.Zihniyetinde hala 1 gr değişiklik yok.Hala aynı odunluğu ısrarla sürdürüyor ve ben hala bu adamla sağlıklı bir evlilik yürütemeyeceğinizi düşünüyorum.En azından ben beni evden kovan, aramızdaki sorunları ailelerimize yansıtan, beni ailesine kötüleyip bir daha onu eve almayacaksınız diyecek kadar hadsizleşen, üstüne bir de pişkince ailemin karşısına geçip saçma sözlerle beni hatalı gösterip kendisini aklamaya çalışan bir adam kılıklıyla yapamazdım.Sizin sabrınız gerçekten şaşırtıcı ve tüm bu olanlara rağmen hala bir şeyler için çaba sarfetmenizden anladığım eşinizi tüm ergence tavırlarına rağmen gerçekten sevdiğiniz.Ama maalesef eşiniz ailesini sizin birlikte kurduğunuz aileden daha önde tutuyor ve sizdeki gayretin çeyreğini bile göstermiyor.
Ben de hala olmayacağı kanısındayım. Sonraki adımlarına bakacağım ama Evet şöyle bi bakıyorum fiziksel şiddeti yok sarhoşluğu yok aldatması hiç olmadı girişimi bile yok. Ama bu nesil artık psikolojik şiddeti ilişkiyi özgürlüğü birey olmayı önemsiyo yani ben ve etrafımdakiler. Bi tek bu odun anlamamış bunları. Aile bağımlılığından kurtulamamış ben kurtaramam sadece terapiste güveniyorum

Yine de devam ettiğimiz sürece hep ezmeye çalışcaklar diye endişelerim var. Abi ve yeğen apayrı bir dünya apayrı bir aile sanırım onun için. Hla çok ayıp oldu modundaymış ben eltimi aradım yapışık ikiz mi bunlar dedim diye. Bida onlar evimize gelmezler uzunca bi süre düzelmez diye dert yanıyomuş. Bizimkiler de nerdeyse 2 senedir evlisiniz biz 2 kere geldik bişey olmaz gelmezlerse merak etme demiş
Öyle ama. Baksana o yılda 2 kez gelen ailen arayı düzeltiyor, derdini dinliyor. Ee diger elti abi nerede? Hayır herkesın evı ayrı yolu ayrı. Siz tatıl parası alıyorsanız kasadan onlarda para alsın, kenara atsın. İlla ortak iş dıye aynı yere mı gıtmek gerek. Çok tuhaflar. Bence restini çektin iyi yaptın. Kesinlikle konus. Aile oldugunu farkına varsın.Terapıye gıtse çözülür aslında.Senin yerınde olsam o elti ve abı ıle guzel bır sınır çizerim arama.

Bir üye yazmış yukarida. Oyle guzel tesbit etmis ki. Seni resmen yetiştiği beklediği kaliba sokmaya çalışıyor. Sen direndikce de kavga küslük ile guya seni cezalandırıyor.
Abimi cok seviyorum cunku o beni hep destekliyor haklı buluyor ne ya. Nasil yetişti bilemiyorum ama cok zor bir karakter oldugu belli. Kendini hic sorgulamiyor, hatalarini göremiyor çünkü hep hakli. İşte bu yüzden mutlaka baska tarafsız bir gözden yorum alsın yardim alin.

Bosanin diyemem ama yaptığı sey resmen seni manupule etmek. Hicbirsey olmamış gibi hamburger muhabbetine girmesi zaten bambaska bir boyut.
Ben senin için bişey yapmaya çalıştım diyecek güya.şimdi o diyodur ben onun için ta gittim ordan seviyo diye aldım o evi terketti diye. Yine suçluyodur. Şimdi öyle bir baba ki kayınpdr gerçekten anlatılmaz yaşanır ben öyle bir adamı ne gördüm ne duydum. Eşine tavrı hele ki gençken şiddetli imiş kadının kolunu bile kırmış bi kere. Koca 30 yaşında abisini çalışanların içinde boğazından sıkmış bi kez falan. Eşimin de üstüne yürümüş bir kez benden önce ama o da diklenince korkmuş geri çekilmiş. Şimdi bu adama karşı abim beni hep savundu vs diye düşünüyodur evet ama yine aynısını söylüyorum çözümü ben değilim terapi. Hakikaten şu kırmızı odada son gelen çift var ya zengin baba figürü ondan bile kötüymüş çocuklukları hep. Ki bunları zaten asla ama asla bana anlatmaz bunları eltim dedikoduyu sevdiğinden ben öğrenebildim hep.

Yok yok sordum bana da böyle yapıyodu e benim onlarla bi derdim yok babanı da seviyorum anneni de ama gitmiyo aramıyo sormuyo. Bundan sonra gelirim nolcak falan dedi mi dedim. Yok dememiş hiç yani yine aynı olur
O senin anne babana gitmezse sende onun ailesine gitme net. Naparsa aynını yap.

Faso fiso. Sen seviyosun diye aklıma geldi aldım sonrasında sinirin geçmişse konuşuruz diye düşünmüştüm yetişmek istedim ama sen çıkmışsın neyse sen iyice düşün demiş
Gerçekten fasa fiso. Sizi eltiniz gibi sanıyor. Yengem abimle kaldı, Zeynep de benimle kalır. Annem babamın kahrını çekmiş, Zeynep neden çekmesin ki diye düşünüyor. Çok dar kafalı.

Gerçekten fasa fiso. Sizi eltiniz gibi sanıyor. Yengem abimle kaldı, Zeynep de benimle kalır. Annem babamın kahrını çekmiş, Zeynep neden çekmesin ki diye düşünüyor. Çok dar kafalı.
Faso fiso tabi😂 Tvde tülay dön evine tülay diye bağıranları gördü bu gözler😂

Back
X