Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Üşenmedim 51 sayfa okudum. Olmaz, bununla olmaz. Çocuk olmaması çok büyük bir şans. Direk kaç bundan, insanlar eşleriyle mutlu mesut hayat geçirirken sen bu komün hayata mecbur değilsin. Haketmiyorsun. Terapi falanda yalan, nato kafa nato mermer bu. Kaç kaç , topuk topuk.

Olmaz bu adamla konu sahibi. Sanmıyorum ki terapi de çare olsun. Herşeyden önce, kaypak bu adam yani. Söylediği şeyleri söylemedim, yaptıklarını yapmadım diyo, inkar edemediklerini "sinirle söyledim" diyo. Arkasında durabildigi bi tane hareketi yok. "Evet yapmamam gerekirdi, daha çok çabaliycam" vs yok, Zeynep şöyle yaptı Zeynep böyle yaptı. Güya anne babanız da hmmm bizim kız da az değilmiş deyip size geri dön baskısı mi yapacaklar? Sizin evliliginizde bi sorun yok ki evlilik terapisi bunu çözsün, sorun sizin eşinizin karakterinde. Nisanliyken ayrıldığinizda nasıl gelip sizi kandirdiysa şimdi de öyle kandırmaya calisiyo, inanır da dönerseniz film başa saricak.

Zeynep tatil olayını konuşmamışlar mı hiç
Ya o kadar şey konuşulmuş ki unutuyolar anlatmayı. Şimdi sordum bendeki bana sunduğu bahanelerle aynı biz her gün yüzyüze bakıyoruz gelmeyin diyemezdim ben yeğenim olmadan 2 sene hiç onlara gitmedim ama yeğenim olunca onun da iyiyliği için onlar hiç dışarı çıkmazlar, o yüzden çağırdım vs vs. Yani hala aynı kafada. Annem demiş e oğlum zeyneple ailen arasında hiç sorun ypkken bile siz kavga edip konuşup anlaşamıyodunuz şimdi zeynep eltisini aradı olay oldu diyosun şimdi nasıl anlaşcaksınız düşünebiliyo musun demiş.e ben zeynebi seviyorum demiş o da. Babam da bz bgne kdr zeynebi kendi ayakları üzerinde dursun hiç kimseye bağımlı da muhtaç da olma diye okuttuk emek verdik eğittik. Şimdi 30 yaşında kıza unut kızım sen kocanın ailesi ne derse o mu diyelim demiş. Yalpak yulpak cevaplar vermiş işte hep seviyom seviyom bişeyler. Sevmeyi de sevilmeyi de mutlu olmayı da bilmiyo bu

Olmaz bu adamla konu sahibi. Sanmıyorum ki terapi de çare olsun. Herşeyden önce, kaypak bu adam yani. Söylediği şeyleri söylemedim, yaptıklarını yapmadım diyo, inkar edemediklerini "sinirle söyledim" diyo. Arkasında durabildigi bi tane hareketi yok. "Evet yapmamam gerekirdi, daha çok çabaliycam" vs yok, Zeynep şöyle yaptı Zeynep böyle yaptı. Güya anne babanız da hmmm bizim kız da az değilmiş deyip size geri dön baskısı mi yapacaklar? Sizin evliliginizde bi sorun yok ki evlilik terapisi bunu çözsün, sorun sizin eşinizin karakterinde. Nisanliyken ayrıldığinizda nasıl gelip sizi kandirdiysa şimdi de öyle kandırmaya calisiyo, inanır da dönerseniz film başa saricak.
Doğru öyle olcak belli ki hala abimleri çağırmam lazımdı içim rahat etmezdi kızım doğdu ben onu çok seviyorum falan diyomuş. Doğru yani

Üşenmedim 51 sayfa okudum. Olmaz, bununla olmaz. Çocuk olmaması çok büyük bir şans. Direk kaç bundan, insanlar eşleriyle mutlu mesut hayat geçirirken sen bu komün hayata mecbur değilsin. Haketmiyorsun. Terapi falanda yalan, nato kafa nato mermer bu. Kaç kaç , topuk topuk.
😂 Evet komün hayat bi de hiç alışkın olmadığım bişey benm. Teşekkür ederim okuduğunuz için. Ben en yakın arkadaşımla yada onu geçtim kendi anne babama bile bağımlı olmadım bu kadar. Hakikaten zamanında eşim için kv için kalp de kırdım karşı durdum. Onlar da şimdi diyolar zaten siz bize rağmen karşı tarafın onca karşı çıkmasına rağmen biz seviyoruz dediniz gayet güçlü durdunuz şimdi bunun böyle aileye dönüvermesine çok şaşırıyorlar ona da demişler. Ben hla seviyorum aynı şekilde falan filan ya cevapları cevap değil. Yuvarlak bişey sunuyo politikacı, gibi. Ekonomi soruyosun yol yaptık diyo😂

😂 Evet komün hayat bi de hiç alışkın olmadığım bişey benm. Teşekkür ederim okuduğunuz için. Ben en yakın arkadaşımla yada onu geçtim kendi anne babama bile bağımlı olmadım bu kadar. Hakikaten zamanında eşim için kv için kalp de kırdım karşı durdum. Onlar da şimdi diyolar zaten siz bize rağmen karşı tarafın onca karşı çıkmasına rağmen biz seviyoruz dediniz gayet güçlü durdunuz şimdi bunun böyle aileye dönüvermesine çok şaşırıyorlar ona da demişler. Ben hla seviyorum aynı şekilde falan filan ya cevapları cevap değil. Yuvarlak bişey sunuyo politikacı, gibi. Ekonomi soruyosun yol yaptık diyo😂

Hatasını kabul etmeden geri atma şu aşamada. Eğer bu şekilde geri dönersen asla değişme olmaz. Kritik evredesiniz

Bir de ben şundanda kaynaklandığını düşünüyorum alışkanlıklar. İnsan bi yandan alışkanlıklarını bırakamıyor eşinizde alışmış abisine yiğenine. Eşimin kardeşi arka sokaktadır eşimde çok alışmış çok bağlı. Uzak olsaydık böyle olmazdı mesela.

Zeynep in arkasından iş çevirip tiyatro yapmaya cevap verememiş anlaşılan.
Sürtsün burnu

Kız zeynep belki 4lü terapiste gidersiniz. Eltiye de gezme olur. Bu abisi yeğeni olmadan gidemez terapiye :D

Annene bile kızım doğdu kızım kızım demiş. Tiksindim.

Zeynep in arkasından iş çevirip tiyatro yapmaya cevap verememiş anlaşılan.
Sürtsün burnu

Kız zeynep belki 4lü terapiste gidersiniz. Eltiye de gezme olur. Bu abisi yeğeni olmadan gidemez terapiye :KK70:

Annene bile kızım doğdu kızım kızım demiş. Tiksindim.
Kızımı ben dedim ya çocuğun ismini söylemiş anneme de. 😂 Eltim terapisti çok istemiş zamanında kocası kabul etmemiş ben gitmeye başlayınca anlattım çok iy vs diye eltim de ben de mi gelsem dedi. Fix zaten😂 yani senle ben gitmeyelim de sen kocanla ben kocamla ne güzel olur demiştim😂

Bir de ben şundanda kaynaklandığını düşünüyorum alışkanlıklar. İnsan bi yandan alışkanlıklarını bırakamıyor eşinizde alışmış abisine yiğenine. Eşimin kardeşi arka sokaktadır eşimde çok alışmış çok bağlı. Uzak olsaydık böyle olmazdı mesela.
Hla ben onlarla gitmek istiyodum dememiş ama. Mecburdum davet etmeye zaten etmesem içim rahat etmezdi o benm abim hergün yüzyüze bakıyoruz onlar hemen tamam bz de gelelim deyince ben de hayır diyemezdim zaten. Hiç hatası yok zaten her türlü normal geliyo davet etmesi ona ama mecburdum dye uyduruyor

Kızımı ben dedim ya çocuğun ismini söylemiş anneme de. 😂 Eltim terapisti çok istemiş zamanında kocası kabul etmemiş ben gitmeye başlayınca anlattım çok iy vs diye eltim de ben de mi gelsem dedi. Fix zaten😂 yani senle ben gitmeyelim de sen kocanla ben kocamla ne güzel olur demiştim😂

Bence sen eltiyle, eşin de abisitle çift terapisine gitsin. Eşin yeğeniyle de gidebilir. Bu kombinasyonlar daha mantıklı

Bence sen eltiyle, eşin de abisitle çift terapisine gitsin. Eşin yeğeniyle de gidebilir. Bu kombinasyonlar daha mantıklı

Bence zeynep hariç hepsi gitsin.
Adamın yeğenine kızım da kızım demesi bile anormal. Abisi ve yeğeniyle yaşasa gelinler olmasa daha mutlu olacak gibiler.

Bence zeynep hariç hepsi gitsin.
Adamın yeğenine kızım da kızım demesi bile anormal. Abisi ve yeğeniyle yaşasa gelinler olmasa daha mutlu olacak gibiler.
Bence Zeynepin kocası kendi kendine gelin güvey oluyor. Yuvası yıkılacak, hani nerde o abi nerde o yenge? İnsan benim yüzümden olmasın diye bi geri çekilir karışmıyorsa bile.

Valla benim bir arkadaşım var o da hala çok seviyor karısını, onlarda çok kişiye karşı gelerek evlendi. Birşey sorunca 10 yıl önce şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatıyor karısı hakkında aynı politikacı kafasıyla. Boşanıyorlar çünkü bu çok seven eleman kuma getirmek istiyor kızın ve 2 çocuğun üstüne. Ama çok seviyor karısını. O kadar çok seviyor ki kızla yatmaya kıyamıyor yatmalık kadın getiriyor 🤣 erkekler seviyorum deyince böyle biz çığlıklar atarak kucaklarına atlayacağız sanıyor. Havai fişekler, kutlamar falan olacak . Geçsin onları önemli olan icraat.

Ben de bütün gelişmeleri takip eden birisi olarak eşinizin gidip ailenizle konuşmasını kafamda oturtamıyorum. Evde yüzünüze bakmayan adam neden gidip ailenize açıklama yapıyor ki? Siz defalarca iletişim kurmayı denemişsiniz, çözüm önermişsiniz hepsine sırtını dönmüş. Aile ne alaka? Ne olacak şimdi aileniz aranızı mı bulacak? Hedefini çözemedim :)

Back
X