Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Bence Zeynepin kocası kendi kendine gelin güvey oluyor. Yuvası yıkılacak, hani nerde o abi nerde o yenge? İnsan benim yüzümden olmasın diye bi geri çekilir karışmıyorsa bile.

Adam gerçekten anormal. Boşansalar tek kalsa napacak herkes kendi evinde düzeninde olan ona olacak farkında değil. İnsan az akıllı olur hayat arkadasına yatırım yapar mutlu eder. Kafa basmıyosa demek.

Valla benim bir arkadaşım var o da hala çok seviyor karısını, onlarda çok kişiye karşı gelerek evlendi. Birşey sorunca 10 yıl önce şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatıyor karısı hakkında aynı politikacı kafasıyla. Boşanıyorlar çünkü bu çok seven eleman kuma getirmek istiyor kızın ve 2 çocuğun üstüne. Ama çok seviyor karısını. O kadar çok seviyor ki kızla yatmaya kıyamıyor yatmalık kadın getiriyor 🤣 erkekler seviyorum deyince böyle biz çığlıklar atarak kucaklarına atlayacağız sanıyor. Havai fişekler, kutlamar falan olacak . Geçsin onları önemli olan icraat.

Yıl 2021 ne kuması ya?

Yine de devam ettiğimiz sürece hep ezmeye çalışcaklar diye endişelerim var. Abi ve yeğen apayrı bir dünya apayrı bir aile sanırım onun için. Hla çok ayıp oldu modundaymış ben eltimi aradım yapışık ikiz mi bunlar dedim diye. Bida onlar evimize gelmezler uzunca bi süre düzelmez diye dert yanıyomuş. Bizimkiler de nerdeyse 2 senedir evlisiniz biz 2 kere geldik bişey olmaz gelmezlerse merak etme demiş
helal olsun anne ve babanıza :KK200::KK200:

Adam gerçekten anormal. Boşansalar tek kalsa napacak herkes kendi evinde düzeninde olan ona olacak farkında değil. İnsan az akıllı olur hayat arkadasına yatırım yapar mutlu eder. Kafa basmıyosa demek.
Kafa basar da iş işten geçer. O abinin yengenin de kafa basar, ne zaman bu adam başlarına bela olursa.

Bence Zeynepin kocası kendi kendine gelin güvey oluyor. Yuvası yıkılacak, hani nerde o abi nerde o yenge? İnsan benim yüzümden olmasın diye bi geri çekilir karışmıyorsa bile.
Haberleri var mı acaba? Onlar biz çok alındık nasıl böyle konuşur zaten 6 aydır evimize gelmedi vs demiştir. Bizimki de çıkıp ulen size iyilik yapcam evden çıkmıyorsunuz diye size tatil sundum sizin evliliğiniz iyi olsun diye benm evliliğim mahvoldu mu demiştir sizce?

Ben de bütün gelişmeleri takip eden birisi olarak eşinizin gidip ailenizle konuşmasını kafamda oturtamıyorum. Evde yüzünüze bakmayan adam neden gidip ailenize açıklama yapıyor ki? Siz defalarca iletişim kurmayı denemişsiniz, çözüm önermişsiniz hepsine sırtını dönmüş. Aile ne alaka? Ne olacak şimdi aileniz aranızı mı bulacak? Hedefini çözemedim :)
Tabi 2 haftadan 2 haftaya görev amaçlı gitmek dışında aramayan sormayan insan annemlerden orta yol istiyo, abim hakkında anlaşamıyorum muhabbetini sevmek zorunda mıyım diyen adam için abim sen fevri olma sen mantıklısındır akıllısındır diye benim sakinleştirmeye çalışıyo

Ama onlar her gün birliktelermiş işte yüzyüze bakıyolarmış onlara ayıp olmasın. Gece benim yüzüme bakmayıp ayrı yatabiliyor, aynı evde hiç aynı ortamda bulunmadan 1 hafta 10 gün geçirebiliyor ya o yüzden sıkıntı yok bana ayıp etmesinfde. Ben böyle anladım

Hla ben onlarla gitmek istiyodum dememiş ama. Mecburdum davet etmeye zaten etmesem içim rahat etmezdi o benm abim hergün yüzyüze bakıyoruz onlar hemen tamam bz de gelelim deyince ben de hayır diyemezdim zaten. Hiç hatası yok zaten her türlü normal geliyo davet etmesi ona ama mecburdum dye uyduruyor
Zeynep daha öncede söyledim alışkanlıklar. Eşimde yapıyor hatta bizde 10 kere hamburger yediysek 1 kere başbaşa yemişizdir. Aklına kayınçosu kardeşi gelir öyle alışmışlar 3 senedir birlikteler evler yakın. Çözümü ne inan bende bilmiyorum ama boşanmak içinde bir sebepmi bilmiyorum. Zamanla düzelir mi törpülenirmi bilmiyorum. Umarım düzelir yani bizde çok kavga ettik ama eşim bazen sen nasıl istersen dediği için biraz duruldum sakinleştim. Eşinin sanada bunu demesi gerekirdi. Konuştuğunuzda baskıla bunu. Benimde fikirlerime önem vermen gerekirdi de. Beni dinlemen gerekir de banada ayıp olur diye düşünmeliydin de. Hatalarını baskıla baskıla baskıla.

Ama onlar her gün birliktelermiş işte yüzyüze bakıyolarmış onlara ayıp olmasın. Gece benim yüzüme bakmayıp ayrı yatabiliyor, aynı evde hiç aynı ortamda bulunmadan 1 hafta 10 gün geçirebiliyor ya o yüzden sıkıntı yok bana ayıp etmesinfde. Ben böyle anladım

Yok tabi sen elinin altında. Sen kadınsın alttan alacaksın.
Ama şuan o evde olmaman, alttan almaman artık bir şeyleri fark ettirmezse daha buna yapacak bişe kalmaz.
Bunları ona söylediğinde ne cevap veriyor?

Zeynep daha öncede söyledim alışkanlıklar. Eşimde yapıyor hatta bizde 10 kere hamburger yediysek 1 kere başbaşa yemişizdir. Aklına kayınçosu kardeşi gelir öyle alışmışlar 3 senedir birlikteler evler yakın. Çözümü ne inan bende bilmiyorum ama boşanmak içinde bir sebepmi bilmiyorum. Zamanla düzelir mi törpülenirmi bilmiyorum. Umarım düzelir yani bizde çok kavga ettik ama eşim bazen sen nasıl istersen dediği için biraz duruldum sakinleştim. Eşinin sanada bunu demesi gerekirdi. Konuştuğunuzda baskıla bunu. Benimde fikirlerime önem vermen gerekirdi de. Beni dinlemen gerekir de banada ayıp olur diye düşünmeliydin de. Hatalarını baskıla baskıla baskıla.
Çok söyledim çok. Ama baksanıza napayım işten mi ayrılayım modunda ömür boyu böyle olcak evet diyo. Düşünsenize çocuk olursa daha neler olur. Altı üstü başbaşa tatil istiyorum dedim diye abisi gili istemeyen oldum. Çocuğu ofiate büyüteyim desem Sen benm çocuğumu anneme göstermemek için yapıyosun abimler de zaten götemiyo senin yüzünden vs der. Demez mi

Kv de de bana öyle dedi erkek kadın farklıdır siz hep dikine gidiyosunuz sen de geri adım atmıyorsun ki dedi😒 hakkımı savunmak dikine gitmek mi dedm ben de. Bi kadın kocasıyla sadece başbaşa kalmayı istiyo bu adamı mutlu etmeli ya karım beni seviyo benle vakit geçirmek istiyo napsın diyebilmeli.
Canım meraketme oğluna da " sen haklısın ,Zeyneb32 varlıktan kudurdu, ne olmuş abinle tatile gitseniz,bu kız senle abinin arasını açmaya çalışıyor...sen bin tane Zeynep bulursun ...gariban eltisini kıskanıyor,vb." tarzda konuşuyordur

Yok tabi sen elinin altında. Sen kadınsın alttan alacaksın.
Ama şuan o evde olmaman, alttan almaman artık bir şeyleri fark ettirmezse daha buna yapacak bişe kalmaz.
Bunları ona söylediğinde ne cevap veriyor?
Böyke konuşcak kadar durmadı ki tamam tatil matil yok bitti diyorum sus diyorum vs. kavga esnasında ne dediysem saçma buldu zaten

Çok söyledim çok. Ama baksanıza napayım işten mi ayrılayım modunda ömür boyu böyle olcak evet diyo. Düşünsenize çocuk olursa daha neler olur. Altı üstü başbaşa tatil istiyorum dedim diye abisi gili istemeyen oldum. Çocuğu ofiate büyüteyim desem Sen benm çocuğumu anneme göstermemek için yapıyosun abimler de zaten götemiyo senin yüzünden vs der. Demez mi
Evet der zeynep. Annemde başbaşa pikniğe gitmek istemişti babamla ama babam sen benim kardeşimi istemiyorsun sevmiyorsun senin yüzündne kardeşlermle de gidemiyorum dedi. Söylemek istediklerinizi yüzyüzeyken anlatamıyorsanız bu sana son anlatışım diyip yazılı anlatsanız ?

Haberleri var mı acaba? Onlar biz çok alındık nasıl böyle konuşur zaten 6 aydır evimize gelmedi vs demiştir. Bizimki de çıkıp ulen size iyilik yapcam evden çıkmıyorsunuz diye size tatil sundum sizin evliliğiniz iyi olsun diye benm evliliğim mahvoldu mu demiştir sizce?
Her ne kadar normal de gelse bu yaşantıları onlara, insan yine de bi geri çekilir, yuva yıkılıyor insan olan vebal almaktan kaçınır. Umurlarında değil, kocan anlayacak ama geç olacak.

Terapi çözüm olur mu bilemedim. Sürekli araya onları sokmasa belki sende 3 kere başbaşa birlikte bişey yapıyorsanız 4. De hadi birlikte gidelim diye çağırırdınız. Farkında değil ama sizi soğutmuş böyle, daha kötü hale getirmiş

Abisi ile bir araya geldiklerinde eşlerini mutlu etmek için orta yolu bulan,eşinin ailesi ile de görüşen erkekler için "kılıbık,adam değil,biz şöyle delikanlıyız eşimiz gıkını çıkarsın kapının önüne koyarız,işine gelmeyene kapı orda !" diye konuşup birbirlerini gaza getirmiyorlarsa ben de hiçbirşey bilmiyorum.

Peki aile konusunu geçtim de, siz sevgiliyken hiç mi bu adamın herhangi bir konuda olayları çarpıttığını, saçma sapan yerlere çektiğini, alınganlığını farketmedin, ne ne ayak ya demedin:)
Ortak iş yaparsın, her gün yüzyüze bakarsın, kardeşsin tamam da, tatile gidersem çağırmak zorundayım ayıp olur nedir, nasıl bir mantıktır bu kadar kişi toplandık anlayamadık vallahi.

Bir de sana vasıfsız muamelesi yapması hoş değil hani tatil matil yok sana diyerek sanki tatili o lütfeder ve o elinden alırmış gibi. “Evimize giremezsin. Tatil yok sana.” aslan terbiyecisi gibi elinde kırbacı eksik.

Gerçekten basmıyor çünkü önündeki örnek anne, baba, abi, yenge.
Baba despot, karısının kolunu kırmış, anne buna rağmen bu evliliği sürdürüyor. Keza abi ve elti de öyle.
Zeynep'in kocası Zeynep'in tavrını bu yüzden anlayamıyor.
Annem babam hala evli, abim de öyle. Onların eşleri razı da Zeynep neden böyle değil diye şaşkın.
Kafasındaki kadın imajıyla örtüştüremiyor.

Ben de bütün gelişmeleri takip eden birisi olarak eşinizin gidip ailenizle konuşmasını kafamda oturtamıyorum. Evde yüzünüze bakmayan adam neden gidip ailenize açıklama yapıyor ki? Siz defalarca iletişim kurmayı denemişsiniz, çözüm önermişsiniz hepsine sırtını dönmüş. Aile ne alaka? Ne olacak şimdi aileniz aranızı mı bulacak? Hedefini çözemedim :)
Ailesi arkasinda durmasin ki tipis tipis geri gelsin.. daha da gidemesin haliyle herseye boyun egsin..

Back
X