Esleriniz ve kavgalariniz

Nadiren tartışıyoruz o da genelde başka biri yüzünden oluyor. Hiç ikimiz arasında sen şöyle yaptın sen böylesin kavgası olmadı. En yakın kız arkadaşımı çok sevmez kendisi. Bi onun yüzünden tartışırız o da düzeldi çok şükür hallettik. Sinirlenince bağırır çağırır ben hep sessiz kalan taraf olurum. Sesim çıkmaz çok. Eğer ben de bağırırsam daha çok sinirleniyor çünkü. Kavga da etsek küssek de ayrı yatmak yok diye en başta söz vermiştik. Tartışınca hemen bunu hatırlatıyorum o her ne kadar yanımdan uzaklaşmak istese de.
En son iki ay önce tartıştık geçti oturma odasına kafası dağılsın diye PS oyunu oynamış.Ben de içerde adam sakinleşsin gelsin diye bekliyorum bi de seksi meksi giyiniyorum ki yumuşasın Baktım gelmiyor geceliğimin askısını düşürdüm yanına gideyim dedim orda uyumuş Ben de tekrar içeri gitmedim yere oturdum. Başucuna kafamı koydum oturur vaziyette ben de uyudum. Hasta bekler gibi. Sonra baktı kafasının yanında biri nefes alıp veriyo korktu bi şaşırdı sonra saçımı okşadı özür diledik birbirimizden. Aşırı duygusal olduğum için üzülüyorum hemen ağlamaya başladım beni yalnız bırakma bir daha diye.
Bide eğer çok sinirliyse öpmeme elini tutmama falan izin vermiyor. Uzaklaşıyor sakinleşip öyle geliyor. Şunu söyleyebilirim ki ilişkiyi ayakta tutacak şey seygiyse saygı da bir o kadar temel direk.

Geceliğin askısını düşürmek önemli. Psikolojide buna "askı ile ehlileştirme" yöntemi adı veriliyor. Geceliğin kırmızı olması da önemli bir detay. Kırmızı, boğalarda ters etki yaparken, eril homosapien üzerinde libido arttırıcı etkiler bırakıyor.

Zaten uzmanlar da herhangi bir tartışma sonrasında konuşup saçma sapan anlaşmak yerine dişiliği kullanarak askı ile ehlileştirme yöntemini kullanmamızı tavsiye ediyor. Pratik çözüm her daim en doğru çözümdür. Bir pipili, eğitmeyi bilen için her yola gelebilecek bir canavardır.

Benim de pipilim olacak. Binicem sırtına, vurucam kırbacı.

Gülmemeliyim gülmemeliyim derken bi anda kahkaha attım ya ahahahhahahs Ben kırbaç vuramam narin severim bebişimi. Ya sinirlenince en çok kullandığım söz bi kere öpiim mi. Öpiim mi nolur falan diyorum. İlk zamanlarda işe yarardı artık bazen yaramıyor askı ile ehlileştirme yöntemi de yaramadı bize bi dahaki sefere yine bu kırmızı gecelik işini düşünebilirim

İki kez sinir krizi geçirmiştim malesef iki kezde eşim ağladı eşim çok sinirlenince ağzını fena bozar ama ben küfür falan etmedim hiç...Kavga sebebimiz hep ailesiydi...Ben vazgeçtim artık önemsemiyorum onları bu sebeplede kavga olmuyor.

Evlilikte kavga olmamalı tartışma olmalı. 4 yıllık evliyim bir kere bile kavga etmedik hatta tartıştık bile denemez genelde konuşur istişare ederiz. En büyük uyumsuzluğumuz yemek yapma konularında olur. Şu yemek böyle yapılır şunu katma bunu kat konularında olur genelde o inat eder ama sonra anlar beni. Bu arada eşim de ben de yemek yaparız .

Biz watsaptan kavga ediyoruz çünkü ben hemen ağlayan bir insan olduğum için kendimi kavga anında ifade edemiyorum.Yazmada daha iyiyimdir.Bir de 7 yaşında bir cocugum var.Bu yöntem sayesinde hiç kavgamıza şahit olmuyor.Bağırmadan hırsını alamayan bir insan değilim zaten,yazarak ifade ettiklerim beni ziyadesiyle soğutuyor.

Bizim ilk zamanlarimizda çok kavgamız olurdu, benim eski sevgililerim falan sürekli bana mesaj atardı arardı, o da neden gereken mesafeyi koymuyosun derdi kavga ederdik (ilk zamanlarda koyamamistim gerçekten) Onda da en fazla yaptığı çok nadiren masaya ya da kapıya vurup bulunduğumuz ortamdan cikmakti. Öyle durumlarda ben bunu hazmedemeyip evden çıkıp giderim, biraz dışarda dolaşırım. Bı saat dolmadan o beni arar zaten napiyosun dışarda gelsene evimize diye. Gelince de süt dökmüş kedi gibi olur oturur konuşuruz tatlıya bağlanır. Ama asla şiddet olamaz.

Ay gülme krizleri ve ben

Ama ;
Eril homosapiens değil bunlar. Olsa olsa homo habilis olabilirler o kadar uzaklar bizden

Tamamini okuyamsdim. Midem bulandi. Allah basiniza vermesin. Diyecek baska kelime yok..

Suan iyi ki diyormusunuz? Iyimisiniz? Cok gwcmis olsun bu arada

Bes yillik evliyim hic kavga etmeyiz
5 yilda iki kere kavga ettik
Ufak tefek tartismalarimiz olur ama asla sesimizi yukseltmeyiz , birbirimize hakaret gibi birsey zaten soz konusu olamaz
Ben eger asiri sinirlenmissem ki cok nadirdir bu , o an konusmam , su anda sinirliyim der cikarim odadan , sakinlesince konusur cozeriz problemi ama bu da tas catlasa bes kere falan olmustur

Kavga eden ciftleri de hic anlamam , saglikli bir evlilikte sık kavga yasanmaz

Annemle babam 43 yildir evli , arada triplesirler , bi iki gun kuserler cocuk gibi ama birbirlerine bagirdiklarini hiç gormedim 43 senede , hele hakaret asla duymadim

Başlarda bağırma oluyordu ikimizde de sonra konuşup sakinlesene kadar yalniz kaliyoruz sonra konuşuyoruz şimdi. Psikolojik veya fiziksel şiddet hiç bir yerde ve durumda masum değildir bence

Valla ben burdaki hanımlar gibi "hiç kavga etmedik, hic vurmadı, 10 numara günler yaşadık " diye konuşmayacağım. Çünkü onlara da inanasım gelmiyor.
Ben eşimle sevgiliyken bir keresinde işten gelmiştim. Bu da sigarayı bırakmaya çalışıyormuş o gün. Ters ters konuştu bende onu tersledim. Masayı falan yıktı bana da bir tokat attı. Bir saniye beklemeden çıktım gittim evden. Gecenin 1ine kadar beni aramış her yerde. O gün aklıma koymuştum onu hayatımdan atmaya. Üstelik ne annem var ne babam. Tek tabancayım yani. Sonrasında çok çaba gösterdi affettim. Ikinci şansını çok iyi kullandı. Şimdi tartışma yaşayınca gelip özür dilemesini biliyor ,gönlümü alıyor, ben ağlayınca o da ağlıyor. Her günümüz güllük gülistanlık değil evet ama , gerçekten mutlu bi hayatımız var böyle de devam eder insallah

Canım burası sosyal bir platform ve burda kimse kalkıp kolay kolay ben şunu yaşadım bunu yaşadım demez..bir çoğu gerçekte olduğu kişiyi yansıtmıyor bile emin olabilirsin..yani kimse buraya gerçeklerini yazmaz ya olmak istediği karakteri yansıtır buraya yada hayallerini anlatır..emin ol insan sinirliyken kadın erkek farketmez bazen gözü görmüyor sinirden ve karşısındakini kirabiliyor sözleriyle davranışlarıyla..benim eşimde kavga esnasında çok kırıcı olur ama normalde de çok iyi bir insan ..hayatın her anı kavga ile geçmiyor arada tek tük ederiz..e bende çok susmam:)..sırf kavga esnasında sinirli diye aşık olduğum adamdan vazgeçmek çok saçma degili? Emin ol konuya eşim bana bagiramaz kiramaz dokemez diyenler eşlerinden en çok çekenlerdir..sen bakma onlara.

Yalan borcumuz mu var hanimefendi?
Neden herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz ki?
İnsan kendisine hakim olmayi bilirse kavga da etmez , ben kimseyle kavga etmiyorum neden esimle ediyim ki?
Neden kendimi geriyim , eger anlasamiyorsam zaten bosanirim
Eski esimle tartisirdim arada , birakin kavgayi tartismadan bile rahatsiz olan insanim ben , bosandim gitti bitti , simdiki esimle de evlenirken soyledim ona , ben kavga etmem , etmeye calisirsan da birakir giderim diye , bana bir kere sesini yukseltmedi 5 yilda , dogru duzgun iletisim kurmak varken neden kavga ediyim?
Ve bununla ilgili de neden yalan soyliyim?

Neden bu kadar merak ediyorsun. Neyi kıyaslıyorsun ?

Evli değilim ama bağır çağır kavga edip, hakaret edip, hatta bazen tokat yiyip geri o adamla nasıl aynı evde aynı yatakta devam edebiliyorsunuz evliler!!! Nasıl oluyor ya bu

Evet bizde cok kavga ettik buyuk kavgalar malesef. Birbrimize vurduk hakarwtler oldu . Devam ediyoruz hayata ama sonu ne oljr bilmiyorum. Burda yazilanlar cok ucuk. 5 yilda 2 kez kavga ettik diyolar. Imkansiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…