- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Bizim en büyük kavgamız iki defa oldu 13senede hepside ailesi yüzünden çıkar ,birincisi biz darkeyken gizli gizli ailesine para göndermiş evi terk ettim geri geldi barıştık bidaha göndermedi diye biliyorum,ikincisi ailesiyle yasamami bakmamı istedi kabul etmedim güzel tartıştık boşanma eşiğine geldik ben teklif ettim,kendisi geri adım attı ailesine ayrı ev tuttular,Kavgalarda da sesimiz yükselir sadece Allah herkese huzurlu evlilik versinHanimlar selamm. Iyisinizdir insaallah..
Size net ve tek soru sormak istoyorum. 2 ablam 1 kiz kardesim var evli. Fakat onlara bu sorulari sorarsam tabii ki icimde bulundugum durumu anlarlar. Ve insan aile icini detayli anlatamiyo. Onlar da samimi cevap veremezler zaten. Gelin beraber konusalim. SUNU CIDDI MERAK EDIYORUM. Esinizle enn buyuk kavganiz nedir? Cok buyuk sorun yasadiginiz konu? Cok kotu kavga ettiginiz an? Ve bu buyuuk kavgalarda sizin ve esinizin tavri? Esinizin en kotu soyleidgi size karsi cumle, tutumu? Sadwce bagirir mi? Hakaret eder mi? Size vurur mu? Ya da etrafi kirip doker mi? Kavgalarinizi detayli anlatir misiniz rica etsem? Nasil oluyor nasil gelisiyor uzuyor kavga?
Bu arada yanlış anlaşılsın istemem eşim bunu anlatırken beni küçümsemek kusur buldugu için degil babasına durumu açıklamak için anlatıyor yani babası neden olmuyormuş diye sorduğu için gerekirse özel hastaneye gidelim falan demiş ondan anlatıyor açıklama için yoksa eşim bu durumda hep destektir o olursa olur olmazsa nasip der hep hiçbir zaman bana kötü bir yaklaşımı olmadı hatta ben ona eger benden dolayı çocuk sahibi olamazsan ben senden ayrılırım sen hayatına devam et derdim çocuk sevmek senin hakkın derdim o saçmalama derdi öyle şey olurmu derdi şimdi burada hemen yanlış anlaşılma olabilir ama gerçekten çok şanslıyım Eşimden yanaBizim en büyük kavgamız ben pcosluyum Yumurta geç çatlıyordu falan bunu babasına anlatması oldu ben bu konularda çok hassasım benim özelim bende kalır o da öyle detaylı anlatınca ne bilim geç yumurtluyormus çatlamıyor muş falan ben patlamıştım orada oldu olacak yatakta yaptığımızı da anlatsın o sinirle baya Bi seslerimiz yükseldi öyle vurma kırma olmaz bizde o bana işte benim annem babamdan gizli yok hesabı konuştu bende bu sadece senin degil benim özelim kendi annem babam bilmez sizinkilere ne oluyor benim için senden benden başka herkes bu konuda yabancıdır dedim ve böyle söyleyince olayı kavradı bide evliliğin başlarında çok tartışmamız olurdu karekterlerimize alışana kadar ki bu çok dogal Bi süreç şuan çok iyiyiz hiç kavgamız olmaz
tatlim cocugun yoksa , kavgalariniz bitmeden asla cocuk yapmaNe dogru soyluyorsunuz..
Oyle dogru ki zaten dediginiz. Siddet icinde buyumus. Deli bi ortam surekli annesine siddet hakaret aldatma.. o durumda bile babasiyla catisirmis bayaggg buyuk kavgalar ederlermis. Ev cam asagi inermis. Kolu bi kere boydan boya kesilmis. Babasi evden kacmis esimin sinirinden falan...
Ben eşimden yana çok şanslıyım Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. Vurmak, kötü söz bir yana dursun,şu güne kadar bana hiç bağırmamıştır bile! O kadar düşkündür işte,tabi ki bende onaHanimlar selamm. Iyisinizdir insaallah..
Size net ve tek soru sormak istoyorum. 2 ablam 1 kiz kardesim var evli. Fakat onlara bu sorulari sorarsam tabii ki icimde bulundugum durumu anlarlar. Ve insan aile icini detayli anlatamiyo. Onlar da samimi cevap veremezler zaten. Gelin beraber konusalim. SUNU CIDDI MERAK EDIYORUM. Esinizle enn buyuk kavganiz nedir? Cok buyuk sorun yasadiginiz konu? Cok kotu kavga ettiginiz an? Ve bu buyuuk kavgalarda sizin ve esinizin tavri? Esinizin en kotu soyleidgi size karsi cumle, tutumu? Sadwce bagirir mi? Hakaret eder mi? Size vurur mu? Ya da etrafi kirip doker mi? Kavgalarinizi detayli anlatir misiniz rica etsem? Nasil oluyor nasil gelisiyor uzuyor kavga?
Şiddet uygulamamasının size düşkünlüğüyle değil de, karakter ve ahlakının yapısıyla alakası vardır umarım. Yoksa diğer türlüsünün hiç değeri yok, değil mi?Ben eşimden yana çok şanslıyım Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. Vurmak, kötü söz bir yana dursun,şu güne kadar bana hiç bağırmamıştır bile! O kadar düşkündür işte,tabi ki bende ona
Tabi ki öyle, ben tam ifade edemedim evet çok haklısınız..Şiddet uygulamamasının size düşkünlüğüyle değil de, karakter ve ahlakının yapısıyla alakası vardır umarım. Yoksa diğer türlüsünün hiç değeri yok, değil mi?
Ahhh ailem var. Ama tabiki onlarin ustune atmiyirum ama ej basindan beri ayrilmama sebebim onlar. Annem heeeerseyi kendine dert edinir. Hele ortada sorun varsa hastalik hastasi edene kadar kendine dert eder. Kardesim bosanmisti. 3 yil agladi ANNEM. su virus ojaylarinda yanina gidemiyrouz diye kahrindan oluyor. Bile biseyde ennn basta onlarla ugrasicam. Ben bide birinw saatlercw dil dokebilwn biri degilim neyse o. Alttan girip ustten cikamam yani. Ay onlarin tepkielrini dusunuyirum da sancilar giriyor karnima.Dediğim gibi esiniz tedavi görmese düzelmez. Ve siz şiddetine boyun egdiginiz sürece tabi ki sorun görmez çünkü sonuçta istediğini elde ediyor. Kilit soru: siz kendinize bu muameleyi ne kadar daha reva göreceksiniz? Aileniz yok mu?
Ahhh ailem var. Ama tabiki onlarin ustune atmiyirum ama ej basindan beri ayrilmama sebebim onlar. Annem heeeerseyi kendine dert edinir. Hele ortada sorun varsa hastalik hastasi edene kadar kendine dert eder. Kardesim bosanmisti. 3 yil agladi ANNEM. su virus ojaylarinda yanina gidemiyrouz diye kahrindan oluyor. Bile biseyde ennn basta onlarla ugrasicam. Ben bide birinw saatlercw dil dokebilwn biri degilim neyse o. Alttan girip ustten cikamam yani. Ay onlarin tepkielrini dusunuyirum da sancilar giriyor karnima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?