- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Eşiniz size saygı duysa uyardıktan sonra yapmazdı ben öyle söyledikten sonra ailesine demiş Hatice ye böyle şeyler sormayın sevmiyor diye ki onlar da sormayı bıraktı ben hep derdim niye soruyorsunuz oldugunda saklayacak degiliz illaki haberiniz olacak diye insanlar önce birbirine saygı duymalı ondan sonra problem yaşanmıyorEvet bir buyuk sorunumuz da bu mesela.. su ara tuttursu cocuk diye. Ben korunuyorum o bilmiyo. Gecen ailesinin yaninda gidelim kan ver bi dedi. Kas goz yapmama ragmen konuyu acti iyice. Tanidigindan bahsetti. Sinirlendim ya bunu evde.soyleyemiyomusun ne gerek var suan deidm. Kaynanam falan basladi ayip degil ki diye. Cocuk gibi utandigimi dusunduler. Bu utanma degil ki nefret ederim bole seylerin konusulmasindan. Ve tepkilerinden anladim ki detayli konusulmus once belli ki..... uzatmadim o an uzatsam benim basim agriycak cunku. Esim de var bunun sacma sapan tripleri diyo. Daha bir kere ailem bana cocuk yapmiyomusunuz dememistir. Bilir tepkimi cunku. Ama umrunda degil. Onun insanlar konustgnda.susturmasi lazim. Bu tarz konulari swvmiyoruz ulu orta diye
Ya o sorun olarak gormuyor ki. Acikca ve net bi sekilde soyluyor zaten. Cok bisey istemiyorum kii. Saygi seviye diyo. Pesinden de sunu getiriyo koca nedir bilsen herseye cevap vermesen zaten kavga olmaz diyo. Bakin hep suc bende. Dun cok iyiydik. Guzel davraniyo bagdir vs. Biseyi ust uste soledi tamam sakin ol yapicam dedim. Art niyetle solemedi sinir de olmadim zaten sadece cevabim tamam skain ol demekti. 1 hafta once solemistm yine bunu bisey icin. Cildirmisti. Dun de ole bi anda ayni seyi diyince tamam skain ol deidm. Ne kavga etmek icin ne bisey. Normal bi cumle degl mi bu?? Daha 1 hafta once ayni cumleden kavga ettin. Bilerek mi yapitosun??? Terbiyesiz. Saygisiz. Ne konusacagini bilmiyosum. Sana iyilik yaramiyo.... daha.nelerrrr
Bence en başta sınırlarını bilmesi gerekirdi bakın biz eşimle gerçekten birbirini çok seven bir çiftiz şükür ama herkesin kırmızı çizgisi vardır inanın hep üstüne titrerim çok yumuşak sevgi dolu yaklaşırım o mutlu olsun diye ugraşırım hep ama sınırlarımı bilir hiç uzak kalmaya dayanamam ama o çizgiyi geçtiğinde tepkisini de alır ve ikimizde birbirimizin hassas durumlarını biliyoruz aşmaması gereken sınırlar belli başta eger saglam durmasam o da kafasına göre hareket ederdi ama ben o sınır çizdim yani öyle gözünün içine bakarım ama o sınırı geçtiğinde aklı başına gelene kadar tek kelime duyamaz benden o da anladı herşeyi şuan sorunsuz ilerliyoruz ne kadar sevilirse sevilsin ilk başta o kavga oluyor çünkü aynı evde olup alışmak kolay degil ama başta doğru ilerlenirse hallediliyorBen de boyle dusunuyorum. Cikis yolu ariyirum. Ama bu boyel devam eder gider. 3 yillik evliym. 30 yil sonra neler olabilecegini dusunemiyorum
Kesınlıkle oyle. Dogurmadıkları, gecesıne gunduzune katmadıkları, hasta olunca sabaha kadar bakmadıkları için bizim gibi olamıyorlar.Büyük bir kavgamız olmadı.Pek kavga etmeyiz.Bizim tartışmamız çocuk üzerinedir.Ben çok mukemmelliyetçi ve korumacıyımdır çocuğuma karşı,o da fazla geniştir.
Bu arada eşinize size saygı duyması gerektigini ögretin önce ben eşime hep söylerim eşler birbirine saygı duymazsa ne ben başkasından sana saygı duymasını bekleyebilirim nede senin başkasının bana saygı duymasını istemeye hakkın olur önce saygı duyacaksın bana ayrıca bana saygı duyarsan benden saygı görürsün etkiye tepki bana ne verirsen benden onu alırsın sana davranılmasını istediğin gibi davran bana derim sürekli ve gerçekten ilk zamanlar bunu tam yapamazken şuan herşeyin farkında erkeklerin karşısında saglam durmak çok önemli zayıf karakter görürse keyfine göre davranıyor ama saglam durunca bir yapar iki yapar üçüncüye bırakıyorBen de boyle dusunuyorum. Cikis yolu ariyirum. Ama bu boyel devam eder gider. 3 yillik evliym. 30 yil sonra neler olabilecegini dusunemiyorum
kavga sebebine çok güldüm allah affetsinBizim en buyuk kavgalarimiz ki cok sukur senelerdir olmadi. Sey konusundan cikardi3 gun vermesem 4.gun seneler gecmis gibi konusurdu. Ama seslerimiz konu komsunun duyacagi sekilde olmazdi. Onun disinda sukur anlasamadigimiz konusup cozemedigimiz hic bi konumuz olmadi
Kaynana kayin peder gibi karisan gorusen olmayinca bizim de kavgalarimiz hep bu yuzdenkavga sebebine çok güldüm allah affetsin
Boyleyiz. Her kavgamiz siddetli. Evin her yeri esyalarin biyerleri illa cıntık, kirik. Neler cop oldu atildi oyle mesela. Ben mi hakkaten hic susmuyorum da boyle oluyor diye haaaala dusunurum. Dediginiz gibi zaten saygisi olan sevgisi olan kavgada gerizekali mall hata ediyrium diye duusnuyorum demez. Buna inanamiyorum. 1 gun sonra bisey olmamis gibi yataga geliyo. Uzaklasiyorum buz gibi
Oha yaaa ohaaa artıkkk. Neden katlanıyorsunuz neden müsade ediyorsunuz buna ?????? Eşim bana zarar vermeye kalksa ortalıgı yıkıp polise gideceğimi ve boşanacağımı adı gibi bilir.Benim esim sinirlwnince bana vurmasa bile iilllaa masayi itip kakar. Biseyi atar. He bana da vurdugu olur tabii. Son olayda mesela biseyi cok farkli algiladi ole degil diyorum hala bana ole dedin hee diyor cildirdim. Ama cildirmam kendimi yemem benim. Yaaaahu ole degil anlamiyomusunn degil diye ust uste aoleyince tokat atti. Bagiriyormusum defalarca ayni seyi soyluyormusum. O benim nasil deidgimi gorup gayet de anliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?