Esmer ten..

gerçekten naomi çok güzel ya hele michael jackson' un bir klibinde oynuyordu daha çok gençti o zamanlar o klipteki görüntüsü resmen insan güzeli yav. hala da taş gibi kaç yaşında cadıııı

arkadaşlar tekrar söylüyorum esmer diye zencileri örnek vermeyin yahu tamam naomi, beyonce flan güzel kadınlar ama onlar zenci esmerlikle alakası yok. Karıştırmayalımm rica ediyorumm

araştırma olduğunu bilmiyordum. araştırma ingilterede olmuş kültür farkı olduğundan Türk erkekleri için kullanmak doğru olmasa gerek. cevabınız için teşekkür ederim

arkadaşlar tekrar söylüyorum esmer diye zencileri örnek vermeyin yahu tamam naomi, beyonce flan güzel kadınlar ama onlar zenci esmerlikle alakası yok. Karıştırmayalımm rica ediyorumm

Biz zaten böyle güzel siyahi insanlar varken insanların 'zenci' diye aşağılanmasını komik bulduğumuzu dile getirmek için onları örnek gösteriyoruz, sonuçta onların esmer olmadığını biz de biliyoruz

haklısın

araştırma olduğunu bilmiyordum. araştırma ingilterede olmuş kültür farkı olduğundan Türk erkekleri için kullanmak doğru olmasa gerek. cevabınız için teşekkür ederim

ben onların yalancısıyım

Güzel insanın siyahı, sarışını, kumralı, beyazı,kızılı olmaz zaten güzel güzeldir... kimse kimsenin ten rengine bakıp da çok güzelmiş demiyor sonuçta. Naomi, Beyonce, Rihanna vs.. de zencilerin güzel olanları işte. Zencilerden de güzel çıkamıcak diye birşey yok tabiiki... o kdr çok örnek gösterildiki bu esmerlik konusunda zenci kadınlar o yüzden tekrarlama gereği duydum, sorry

bak canım ben esmerim o yüzden sana esmer demiyorum bak ben çok çok esmerim ne giysem olmuo ama giymeyince güzel duruyomus öle diyolar yurttan kızlar mesala bende koyu renk kıyafet yada kapalı seyler hos durmuyo bide zayıfım sadece vücudumda gögüslerim 80 onun dısında 1,70 boy 43 kiloyum bana somali aç çocuğu söle böle dienleri duydum rihannaya benziosun diyenleride yani göz nası görmek istiyosa ama bide bikini giyince vay be duyuyorum esmer ten bikinide çok güzel duruyo bence..yani kısaca takma küçükken bende takardım ama bisüre sonra anladım ki göz neyi görmek nası görmek istiyosa onu görür..onlar dalga geçiyosa sende gec ben öle yapardım sarışına bakılır esmere tapılır derdim yada sarışının adı esmerin tadı derdim sende dene hemde ortamda inanın mosmor oluyolar..mesala bi erkek arkadas bana ortamda saka yaptı salak esmerler karanlıkta gözükmüyomus sarısın supermiş hani yanlış anlamayın sarısınlar beyaz tenliler hepsini severim ama dalga gecince uyuz oldum asagıladı cünkü o an görseydiniz sarısının adı esmerin tadı dedim oda salak hiç esmerin tadına bakmadım ki anlıyayım dedi bende belli ama sen bu salaklıkla zeki esmerleri hiç anlamıcaksın dedim ortam bu sefer onla dalga gecti..anlıcagın kabuğuna cekilip susma yapıstır lafı..

bende esmerim durumu çok güzel özetlemişsin bende kapalı kıyafetleri pek sevmem ve de yakıştıramam. şunu da belirtmek istiyorum önemli olan ten rengi ya da güzellik değil kesinlikle hava/duruş. bazı insanların hendine özgü bir havası var onlarda nedenini bilmediğim bir çekicilik var. bakıyorum ahım şahım güzel değil kısacası bi numarası yok ama nasıl bi hava varsa fark yaratıyorlar.

Bir insanın esmer olmasıyla ilgili şaka yapmak ne demektir yahu?Esmerlik,bembeyaz ten,kemerli burun,sivilce,kalın dudak,seyrek saç...Yaratlıştan gelen şeyle alay edilir mi?Kaldı ki kilo gibi,zayıflık gibi,bakımsızlık gibi kişinin elinde olabilen fiziksel özellikler de şaka konusu olamaz.İnsanlar bedenleriyle değil,kişilikleriyle var olmaya çalışsalar keşke.Dayatılmış güzellik anlayışlarına uymak,uymayanı aşağılamak...Ne yazık ki insanların çoğu bu kadar.Biraz olsun düşünmek,özeleştiri yapmak,kendini geliştirmek,açıp iki satır bir şeyler okumak zor gelir de tüm hayatını bedeninin güzelliğine adamak zor gelmez insanlara.Ne yazık ki çoğu insan da böyle.Kendini bedeni üzerinden tanımlayan insanlar gün gelip o güzelliklerini kaybedince HİÇBİR ŞEY olurlar.Ama siz bu insanların saçmalıklarına önem vermeyip başka güzellikler kazanmaya çalışırsanız gün geçtikçe değerinize değer katarsınız.

tsk ederim canım..evet önemli olan zeka ve hava bakıyosun kızın bi numarası yok bakımsız gıcık biri bide yanındakine bakıyosun sahaser maşallah analar ne cocuklar doguruyo onlarda kimleri buluo ama vardır tabi kızın bi numarası bilemeyiz hava atmak ve zekayı kullanmak önemli gerisi bos

Esmerlerde hoş olmayan tek şey çok kıllı olmaları ounda cozumu var artık lazer
Benim tenim bej kılsız bir yapım var bugday kadar koyu degıl kireç gibide beyaz değil sacım sapsarı ama beyaz ten hoşuma gider hep zevk işte eşimde bembeyaz benim tenime bayılır :) kardeşim erkek zenci diye takılırım ona o da bana peynir der :) insanların kıskandıklarını hıc sanmıyorum saka yapıyorlardır kıskansalar solaryumlar bedava nerdeyse:)

konu sahibine cok güzel destek olmusunuz vala bu yazıyı okudukca gercekten esmer ve cok tatlu biri oldugunu tescilledin

iyide sen çok esmer değilsin ki:) bende çok beyazım güneşten çok etkileniyorum cildim hassas açık bi şey giydiğimde bembeyaz duruyorum ayrıca esmerlere açık kıyafetler çok yakışıyo beyaz tenliler de çıplakmış gibi durduğu için bronzlaşmamız gerekiyo sizin öyle bi derdiniz yok:) ama şu bi gerçekki toplumda esmer tene karşı bi ön yargı var örneğin; esmer ama güzel bi bayanı beğeniyorum hemen neresi güzel kapkara falan diyolar özellikle orta yaşlı bayanların beyaz tene takıntısı var beyaz tenli oldumu güzel cildi esmer olunca çirkinmiş gibi görüyolar ilginç...

sen çok takıntı haline getirmişsin gereksiz bence :) ben senden bi ton koyu olabilirim doğal ten rengim öyle ve herkes benim ten rengime hayran :) solaryuma giriyosn dimi diye inanmıyolar :) kotu esmer tenler var evet onlar çirkin oluyor güneş altında çalışmak zorunda olanlar ya da solaryumda yatıp kalkanların ten rengi kötü ama bizimki doğal olduğu için abartı koyu da değil tam ideal:)bana da takılırlar obamanın yeğeni gibisin yada zenci biri geçince amca oğlun geçiyo falan diyolar devamlı gülüyoruz hiç takmıyorm :) takılmıyorum hiç millet solaryumdan çıkmıyo ben hiç solaryuma girmedim yazın güneşin altında saatlerce yatıyolar ben yarım saat dursam yeter koyu ten rengi olsun diye bronzlaşmak için neler yapıyolar sen de ten rengini dert ediyosun çok şanslısın esmer tenli olduğun için :) ben iyiki esmer tenliyim diyorum bembeyaz teni de ben sevmiyorum mesela ama yakışanı da var tabi:) o yüzden abartma bu konuyu çok hassassın sanırım bu konularda ama gülüp geç koyu ten gibisi yok:) ki senin tenin koyu da değil normal görünüyor :)

Okadar esmer degilsinki? Ben de beyaz tenliyim ve acikcasi hep senin kadar esmer olsaydim keske diyorum. Bilmiyorum zevk meselesi belki ama eger insanlar sarisin vs bekliyolarsa bi zahmet turkiye disinda biyere gitsinler bol bol var malum :) sikma canini bosver

ya zaten çok kafaya takmıyordum 4-5 gündür de denize gidiyorum bronzlaştım gayet mutluyum, barışığım kendimle

Arkadaşlar kendinizle barışık olun ya...Allahtan iyi mi biliceksiniz hangi tenin size yakıştığını.Esmer ten çok güzel bence Ben buğdayım kışın beyaz yazın esmer olanlardanım.Gayetde seviyorum tenimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…