biz esmerler her halimizle güzeliz ama eğer bakımlıysak..
şöyle düşün, sarışınların çoğunlukla bıyıkları bile belli olmaz, ama bizim yüzümüzdeki ufacık tüy siyah olduğu için görünür. kollar, bacaklar mesela, ufacık kıl dikkat çeker.
makyaj yaparken belirli renkleri uydurmamız gerekir. mesela göz makyajını koyu yapıp aynı zamanda koyu renk bi ruj sürünce temelli karartır yüzü pek hoş görünmez.
ama giydiğimiz her renk yakışır, sarı hariç saç renkleri de yakışır. sarı neden olmaz dersen google amcaya tarık mengüçü sor fotoğraflarına bak anlarsın
esmer olmaktan çok memnunum şahsenerkekler de ne kadar sarışın diye ölüp bitseler de esmerleri daha çok tercih ediyolar, nedeni daha güven verici olmamızmış
güven verici mi ilginçmiş böyle bir yorumu ilk defa duydum. siz genel olarak mı duydunuz yoksa birkaç kişiden mi:44::44:
bu ülkenin cahillerinde böyle bir genellik var doğru söylüyorsun benimde lisede eski sıra arkadasım niye sarışın değilim diye ağlamıştı şok olmuştum adeta, konuna gelince ten rengin güzel sarışın kumral beyaz tene sahip olmak önemli değil önemli olan renklerin uyumu ve bütünsel güzelliğindir hiç aldırma bence ten rengin son derece doğal hatta daha esmer olup tam çikolata olsaymışsın bana göre
Ayni ten rengine sahibiz ve ben kendimi esmer olarak gormuyorum cunku ne esmerler var kapkara biz onlarin yaninda beyaz bile sayiliriz :) sac renginden bahsetmissin benim saclarim koyu renk iken kimse begenmezdi cok soluk gosteriyodu sonradan karamele boyatip sari balyajlar attirinca yuzume isik geldi herkes cok begendi aksine esmerlerede acik renk saclar yakisiyor kimseyi dinleme sen Allah oyle vermis bende sarisin sevmem mesela cok cig geliyorlar bana :)
Ayni ten rengine sahibiz ve ben kendimi esmer olarak gormuyorum cunku ne esmerler var kapkara biz onlarin yaninda beyaz bile sayiliriz :) sac renginden bahsetmissin benim saclarim koyu renk iken kimse begenmezdi cok soluk gosteriyodu sonradan karamele boyatip sari balyajlar attirinca yuzume isik geldi herkes cok begendi aksine esmerlerede acik renk saclar yakisiyor kimseyi dinleme sen Allah oyle vermis bende sarisin sevmem mesela cok cig geliyorlar bana :)
Ya zaten kara kaşlı kara gözlüyüm bir de koyu renkler kulanınca iyice yüzüm sönük kalıyor ben de bunun aksine yüzümü canlı gösterecek renkler istiyorum, özellikle kızıla taktım bu aralar herkes devamlı makyaj yapman gerekir diyor ama zaten okula giderken falan bi şekilde makyaj yapıyorum bakalım belki hevestir geçer :) bir de şu renge taktım
Eki Görüntüle 776446
biz esmerler her halimizle güzeliz ama eğer bakımlıysak..
şöyle düşün, sarışınların çoğunlukla bıyıkları bile belli olmaz, ama bizim yüzümüzdeki ufacık tüy siyah olduğu için görünür. kollar, bacaklar mesela, ufacık kıl dikkat çeker.
makyaj yaparken belirli renkleri uydurmamız gerekir. mesela göz makyajını koyu yapıp aynı zamanda koyu renk bi ruj sürünce temelli karartır yüzü pek hoş görünmez.
ama giydiğimiz her renk yakışır, sarı hariç saç renkleri de yakışır. sarı neden olmaz dersen google amcaya tarık mengüçü sor fotoğraflarına bak anlarsın
esmer olmaktan çok memnunum şahsenerkekler de ne kadar sarışın diye ölüp bitseler de esmerleri daha çok tercih ediyolar, nedeni daha güven verici olmamızmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?