Esmer ten..

yanlıs duymussun demekkı..
esmer tene ne gıyse yakısır..
ve bence her renk sacta yakısır..
insanı daha fit gösterır esmer ten..

senın tenın bugdaya benzıyor..yada ışıktan öyle görundu bana..
ama bariz esmersende allahın sanslı kulusun bence..
bu yıl hiç guneslenıp bronzlasamadım,bebegımden öturu..
kendımı cok cırkın hıssedıyorum esmer olayınca..

esmerlık ınsanı kücülten bıse olsaydı,kımse gunesın altında saatlerce kavrulmazdı..
zamanla tenınle gurur duyarsın merak etme

İnsanlar esmer olabilmek için solaryumda 3 gün 3 gece yatıyor. Güneşin altında yatanları da cabası. Esmer bayan kadar hoş bir bayan türü mü var. Sarışın isteyen İngiltere ye Rusya ya göç etsin. :)) Esmere ne yapsa yakışıyor.

Ten rengiyle dalga geçildiğini ilk defa duyuyorum ben buğday tenliyim, birde üstüne bronzlaştım, sizin fotoğrafınızdan daha koyu bir tenim var şu anda, kaş gözümde karadır, kimse bana tenim yüzünden laf etmedi, ilkokuldayken öğretmenim karabiberim diye severdi, mest olurdum, büyüdüm evlendim, kızım eşim çikolatam derler, esmer tene hiçbirşey yakışmaz lafı yanlış, her renk yakışır, kara kaş kara gözlü olursan tek yakışmayan saç rengi sarıdır o kadar, kıyafetlerde hiç renk kısıtlamadım, her rengi giyer çokta güzel yakıştırırım, hele bronzlaşınca beyaz çok yakışır esmerlere

bence esmerlik alay edilecek bir şey değil hatta özenilen bişey. daha bugün ablam havuza gidip esmerleşmek için bir sürü krem sürüp gelmiş yüzü kıpkırmızı, değerini bilin bence çok güzel bi ten rengine sahipsiniz

esmerlerle dalga geçildiğini ilk defa duyuyorum. ben şeffafa yakın bir beyazım, güneşte kıpkırmızı olurum, bronzlaşmam mümkün değil buğday bile olamam. 50 faktör krem ile sokağa çıkabiliyorum yoksa yanıyorum. damarlarım varisli gibi hep belirgin, çilliyim de. dalga geçenler saçmalamışlar ben çok beğenirim esmerleri, çok da imrenirim. teninizin kıymetini bilin güneşe çıkabiliyorsunuz en azından

ben esmer değilim ama hep esmer olmak istemişimdir.
etek elbise filan daha güzel oluyor esmer tene
hiç takma bence
belkide kıskanıyorlardır seni

insanların yaradılışından gelen durumlarıyla dalga geçenler zavallılık etmiş olur.onlar kendi derdine yansın.

her şeyin kendine has bir güzelliği var sonuçta.beğenmek zorunda değil kimse ama ağzından en küçük bir laf ya da ima da çıkmamalı bu hakkı kimse vermiyor ona çünkü.

beğenmemesi ona laf etme hakkını veremez asla.
...

ben esmer ten çok severim mesela hele zencilere,melezlere bayılırım.

herkese her şeyin yakışması mümkün değil.bazı şeyler esmerlere daha çok gider bazı şeyler sarışınlara ya da kumrallara.

boşverin insanları.

biz esmerler her halimizle güzeliz ama eğer bakımlıysak..
şöyle düşün, sarışınların çoğunlukla bıyıkları bile belli olmaz, ama bizim yüzümüzdeki ufacık tüy siyah olduğu için görünür. kollar, bacaklar mesela, ufacık kıl dikkat çeker.
makyaj yaparken belirli renkleri uydurmamız gerekir. mesela göz makyajını koyu yapıp aynı zamanda koyu renk bi ruj sürünce temelli karartır yüzü pek hoş görünmez.
ama giydiğimiz her renk yakışır, sarı hariç saç renkleri de yakışır. sarı neden olmaz dersen google amcaya tarık mengüçü sor fotoğraflarına bak anlarsın

esmer olmaktan çok memnunum şahsen erkekler de ne kadar sarışın diye ölüp bitseler de esmerleri daha çok tercih ediyolar, nedeni daha güven verici olmamızmış

güven verici mi ilginçmiş böyle bir yorumu ilk defa duydum. siz genel olarak mı duydunuz yoksa birkaç kişiden mi:44::44:

bu ülkenin cahillerinde böyle bir genellik var doğru söylüyorsun benimde lisede eski sıra arkadasım niye sarışın değilim diye ağlamıştı şok olmuştum adeta, konuna gelince ten rengin güzel sarışın kumral beyaz tene sahip olmak önemli değil önemli olan renklerin uyumu ve bütünsel güzelliğindir hiç aldırma bence ten rengin son derece doğal hatta daha esmer olup tam çikolata olsaymışsın bana göre

güven verici mi ilginçmiş böyle bir yorumu ilk defa duydum. siz genel olarak mı duydunuz yoksa birkaç kişiden mi:44::44:

genel bişey bu, bi araştırma:

İngiltere'de yapılan bir araştırma, erkeklerin sarışın kadınlarla sevgili olup esmerlerle evlenmeyi tercih ettiklerini gösterdi.

İngiliz kuaför Andrew Collinge’in 3 bin erkek üzerinde yaptığı araştırmaya göre, erkekler sarışınların daha seksi ve daha dışa dönük olduğunu düşünüyor.

Esmer kadınlar ise daha güvenilir, daha duyarlı ve ev işlerinde daha becerikli bulundukları için evliliğe daha uygun olarak görülüyor.

Vallahi bugün denize gittim azıcık da olsa bronzlaşabildim daha da hoşuma gitti :) oh mis..

Ayni ten rengine sahibiz ve ben kendimi esmer olarak gormuyorum cunku ne esmerler var kapkara biz onlarin yaninda beyaz bile sayiliriz :) sac renginden bahsetmissin benim saclarim koyu renk iken kimse begenmezdi cok soluk gosteriyodu sonradan karamele boyatip sari balyajlar attirinca yuzume isik geldi herkes cok begendi aksine esmerlerede acik renk saclar yakisiyor kimseyi dinleme sen Allah oyle vermis bende sarisin sevmem mesela cok cig geliyorlar bana :)

Benim tenim de esmer fakat solgun gibi. Koyu sarıya çalıyor çoğu zaman. Saç rengim siyah olduğunda iyice sarı görünmüştüm. Şu an fındık kabuğuna çalıyor. Tenim de parladı ve bronz görünüyooor. En iyisi karamel kahve gibi renkler esmer güzellere...

Ya zaten kara kaşlı kara gözlüyüm bir de koyu renkler kulanınca iyice yüzüm sönük kalıyor ben de bunun aksine yüzümü canlı gösterecek renkler istiyorum, özellikle kızıla taktım bu aralar herkes devamlı makyaj yapman gerekir diyor ama zaten okula giderken falan bi şekilde makyaj yapıyorum bakalım belki hevestir geçer :) bir de şu renge taktım

bu renkte güzelmiş canım kızılda yakışıyor bence esmerlere tabi hangi tonu olduğu önemli mesela ben bi ara saçlarımı fındık kahvesine boyuyordum süper oluyordu kızılada boyadım bi ara çok kırmızı değil koyu kızıl o da güzel olmuştu ya bence her insanda her rengin farklı tonları hoş duruyor

bence güven vericilikle bi alakası yok erkekler baya esmerlerden hoşlanıyorlar, daha çekici buluyorlar.. son zamanlarda twitterda bile erkeklerin tweetlerinde esmer olsun yeter, esmerse her türlü, esmer olan kıza bakmam taparım vs... yazıyolar.

Son zamanlarda özellkle de top modellerden sonra (adriana lima vs...) erkeklerde bi esmerlik merakı başladı.. çoğunun da teni esmer olmasa bile sahte sarışınlara itici baktıklarını duydum... hani sokakta gözleri onlara kaysalar bile tek gecelik düşünüyorlar o tür tiplere ciddi ilişki için doğal bayanları tercih ediyorlar...

bir de dünya güzelleri ve miss turkeyler hep esmerdir dikkat edin :) sarışının adı esmerin tadı lafı boşuna denmemiş yaaa

Son düzenleme:
ben de yazın özellikle bronzlaşınca emser olurum. şimdiye kadar bir tepki almadım. eminönünde falan da ispanyolca konuşmaya çalışırlar benden ses çıkmayınca ingilizceye döner esnaflar :) nedense başka ırka değil de yazın ispanyol sanıyorlar beni :) ama bu sene daha tatile gitmedim amele yanığı oldum yüzüm kollarım boynum bronzlaştı dekoltem bacaklarım beyaz ve çok rahatsız oluyorum tatile gidince oraları da eşitlerim yüzümle inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…