- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.461
hoş buldummm
bende daha tam takılamadım
tanışamadım bazı arkadaşlarla ama yavaş yavaş olurr
günaydınn bu arada :)
canım eğer yavaş yavaş verirsen mide küçülüyor o zaman asla eskiye dönmüyorsun tecrübeyle sabittir
ama hızı verirsen sonra korumak imkansız oluyor ve fazlasıyla geri alınıyor
arkadaşlar ben çok sapıttım birgün az yesem bir gün çok yiyorum nerdeyse 1 haftadır yerimde sayıyorum bugün okadar çok yedimki çatlıycam ve tam kırılma noktasındayı m heran niyetimi bozup diyeti bırakabilirim onun için bi şey yapmalıyım
23 hazirana kadar 1.5 kilo verecem (inşallah) veremezsem beni rezil edin alay edin gevşek diyin koca buğaz buğazını tutamadın yedin yedin diyin rezil edin beni sizede kendimede unutturmamak için şeymacığımdan imzasından esinlenerek her yazımın sonuna
Yaşam cım kendine gel yahu, sen 1,5 kilo verme de göreyim, bak ne yapacağım seni :)))))))
Dün sadece 1 dilim t.b ekmeği peynir 3-4 tane grisini 3 çatal helva yedim
Başka hiçbişey yiyemedim
Hedef 48
Dün sadece 1 dilim t.b ekmeği peynir 3-4 tane grisini 3 çatal helva yedim
Başka hiçbişey yiyemedim
Hedef 48
arkadaşlar ben çok sapıttım birgün az yesem bir gün çok yiyorum nerdeyse 1 haftadır yerimde sayıyorum bugün okadar çok yedimki çatlıycam ve tam kırılma noktasındayı m heran niyetimi bozup diyeti bırakabilirim onun için bi şey yapmalıyım
23 hazirana kadar 1.5 kilo verecem (inşallah) veremezsem beni rezil edin alay edin gevşek diyin koca buğaz buğazını tutamadın yedin yedin diyin rezil edin beni sizede kendimede unutturmamak için şeymacığımdan imzasından esinlenerek her yazımın sonuna
Yaşam cım kendine gel yahu, sen 1,5 kilo verme de göreyim, bak ne yapacağım seni :)))))))
Evet rezil et beni çok sapittim ben bu gunden itibaren sahalara donuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalım muhteşem dönüşünü bekliyorum, ben seni örnek alıyorum ona göre :))) yoksa bende sapıtırım bak
iyi dayanıyorsun :))) zayıflayacam diye bayılıp düşmeyin Eylem ile sen özellikle :))) bir deri bir kemik akalcaksınız :))
Canin yemek istemiyorsa yeme zaten 2 gun sonra gelir o istah
sapığım benim sahanı yerim yavrum senin
hadi bakalım muhteşem dönüşünü bekliyorum, ben seni örnek alıyorum ona göre :))) yoksa bende sapıtırım bak
yaşam bak benim canımı sıkma
eğer temelli sapıtır
işi boşlarsan bu bildirimde hiç bir değişiklik olmazsa seni tablodan silecem
çok ciddiyim ona göre kendine gel:)
(hiç bir lafı sözü bu kadar takmazsın heralde)
kız millet zaten yoldan çıkmaya dünden razı kendine gel yaşammmmmmmm
diğerlerinide yoldan çıkartmaaaaaaaaa
Hergun grm grm dususumu yazacam bak
Beni gezmek mahvediyor komsularim arkadaslarim dun komsum kuran okuttu oraya gittim bi tabak geldi abartmiyorum en az 8 çeşit pasta börek pogaca cesidi vardi benimde iradem zayif bu ara 5 cesitinden yedim hepsi hamur isi bugunde yan komsumun var kurani bakalim onda ne bekliyor beni ama bu gun cok az yiyecegim söz veriyorummmm
Hergun grm grm dususumu yazacam bak
Beni gezmek mahvediyor komsularim arkadaslarim dun komsum kuran okuttu oraya gittim bi tabak geldi abartmiyorum en az 8 çeşit pasta börek pogaca cesidi vardi benimde iradem zayif bu ara 5 cesitinden yedim hepsi hamur isi bugunde yan komsumun var kurani bakalim onda ne bekliyor beni ama bu gun cok az yiyecegim söz veriyorummmm
dün zaten götürmüşün maşallah bugün az yeeeeeeeeeee
dün zaten götürmüşün maşallah bugün az yeeeeeeeeeee
Dun aksam bide neler yedim yaziyimda sok olun bu ben ben deyilim
1tabak barbunya
Yarim tabak pilav
2dilim ekmek
1 tum misir
Meyve bide aksam bunlari yedim sapittim iyice ben
Ama bu gun geri dondum
Sabah 1kuru kayisi Sekersiz cay bol su bu kadar
Dun aksam bide neler yedim yaziyimda sok olun bu ben ben deyilim
1tabak barbunya
Yarim tabak pilav
2dilim ekmek
1 tum misir
Meyve bide aksam bunlari yedim sapittim iyice ben
Ama bu gun geri dondum
Sabah 1kuru kayisi Sekersiz cay bol su bu kadar
kız yazık o kadarda işkence etme kendine
salladınızmı tam sallıyonuz topladınızmıda tam topluyonuz gıı
o kadar yapmayın aşşa yukarı yaklaşık bir ayarda gidin vücudunuzun çalışmasını bozacaksınızzz
hadi az bişeyler ye peynir zeytin ekmek
Hahahaaaaaaayyyyytttt
Çok güldüm kızzzzzzzz
Hedef 48
iyi dayanıyorsun :))) zayıflayacam diye bayılıp düşmeyin Eylem ile sen özellikle :))) bir deri bir kemik akalcaksınız :))
29 yaşındayım canım. ben senin yaşındayken 48-49 kilolardaydım :)
Hedef 48
işte herkes böyle diyor bana
ben senin yaşındayken şu kilodaydım evlendim çocuğum oldu şimdi 57 kiloyum filan demezler mi insanın hepten psikolojisini bozuyorlar
Kıııızzzz boşver takma sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle kal
Banada herkes şuan 2 çocuğun var eskisi gibi olabileceğini mi sanıyorsun diyorlar onlara inat gidecek bu kilolaaaaaaaaaarrrrr !!!!!!
Hedef 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?