Esnek Diyet Arkadaşlığı

Verirsin canim zaten vermen gereken az kilo var bende 2. cocugumdan sonra 82 kiloydum su anda 64 kiloyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Verirsin canim zaten vermen gereken az kilo var bende 2. cocugumdan sonra 82 kiloydum su anda 64 kiloyum

çok iyi kilo vermişsin
gerçi çocukla uğraşmakta kilo verdiriyor heralde bir de yaramazlarsa :)

çok iyi kilo vermişsin
gerçi çocukla uğraşmakta kilo verdiriyor heralde bir de yaramazlarsa :)

Yok canim ben sitreslendigimde yemek yiyorum yani yaramaz cocuk bende kilo yapiyor ha ha haaaaa

Yok canim ben sitreslendigimde yemek yiyorum yani yaramaz cocuk bende kilo yapiyor ha ha haaaaa

oda güzelmişş
ayy zaten hep bayanlarda sinirliyken stresliyken yemeğe vuruyor kendini sonrada gelsin kilolar
bende öyleyim

oda güzelmişş
ayy zaten hep bayanlarda sinirliyken stresliyken yemeğe vuruyor kendini sonrada gelsin kilolar
bende öyleyim

Aynen öyle canım cocuklar biraz buyudude bende kendime bakmaya başladım

Canım bende boy da yok senin boy var ne güzel 1.59 benim boy

Hedef 48

bende bugün bozdum işyerinde misafir ağırladım öğlen o yüzden mantı ve sütlaç yedim

Akşama yeme bariiii
Bende 1 köfte-1 dilim ıspanaklı börek- 1 dilim Çavdar ekmeği domates salatalık yedim
Sabah da 1 tost beyaz peynir 1 parça- domates salatalık
Bugünlük bu kadar günü kapattım

Hedef 48

Mevlutten yeni geldim koca bir porsiyon manti vardi ben yarim tabak yedim aksamada yemezsem tamamdir

Arkadaslar hergün spor yapmayi dusunuyorum sadece bolgesel calisicam 20dk bile zor plates hareketleri gibi yapiyorum etkili olur deyilimi yoksa gunde 2kez 20dk mi yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…