- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.921
sonunda döndünn evime köyde kaldımm cenaze gününden berii yenii geldikk eve,yengemm 10 yıldan fazla felçtii amcam bakıyordu ,Tmm eylem gelince ekler seni bundan sonra ilk bildirim gunu 28 haziran ilk sayfada ki tabloda kilo bildirim gunleri yaziyor oradan takip edebilirsin
inşallahh bende daha sık olacağımm aksilikler bırakmadı peşimiibildirim yapmayanları sildim
ama denize torpil geçtim çünkü o çok yazışıyor
bir kaç gün daha onu bekleyeceğim
oruçta nasıl besleneceğizzz bir araştırma yapmam lazımm ve mutlakada uymamm lazımmooo tebriklerrrrrrrrrrr bu gidişleeeeeeeee
28 haziran iftara 62.00'ı görecen kızzzzzzzzzzzzz
çok tebrik ederimm siziii,merhaba kızlarrrr hayatımda ilk kez yaptığım birşeyden sonuç almanın verdiği mutlulukla merhabaaa
bugün diyetisyenime kontrole gittim o kadar umutsuzdumki kesin verememişsin yada almışsın dicek zannediyordum
amaaaaaaaaaaaaaaaaa şok şok şok 2.300 gram vermişim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:124::124::124::124::124:
çok teşekkür ederim cnm aslında çok uzun zamanda verdim 15 günde ama verdim almadım yerimde saymadım iişte beni mutlu eden şey bu
neler yaptım özel bi hastanede diyetisyene gittim gerekli tesler yapıldıktan sonra bana özel diyet listesi düzenlendi
öyle çok fazlada uyamadım aslında sadece dikkat ettim yiyip içtiklerime hazır yiyecekleri hayatımdan çıkardım
ve yağda kızarmış hiçbirşey yememeye karar verdim.onun yerine kendime seramik tava aldım.atıyorum cnm kofte çekti veya tavuk bunda kendi yağı ile pişirdimn yedim.boll boll su içtim.normalde tek öğün besleniyordum şuan aralarla birlikte 6 öğün yiyorum.
söylemek istediğim yemiyorum veremiyorum değil yemessen veremessin buna ben gerçekten inandım.
ooo süpersin yaaa
ben kahvaltıda meyve ölsem yiyememmmmmm
afiyet bal şeker olsun
hadi bakalım senden yüksek performans bekliyoruz
bu arada ramazanın ilk günü iftar vakti
iftardan önce tartılıp bildirmeyi untuma
canım oruç tutabileceksen tabii
ellerinize sağlıkk,bende geceye bugünn yufkadan hazırlıyacağımm çocuklara hazır yufkaylaa yanmaz tavadakocama gözleme yaptım ama ne kalın olmuş hamuru yaaaaaaaa
incecik gibi gözüküyor pişirince kap kalın oluyor
ablam yapıyordu hep bize geldikçe pişmiş hali bile incecikti
yok anacım yok bende iş yokkkkkkkkkkk
hayırlı olsunn ALLAH analı babalı büyütsünnMerhaba kızlarrrrr,
iki gündür giremedim
Eylemcim sana kilomu söylüyorummmmmmm : 62 kg
ve ikinci süprizimm hamileyimmm
öptüm sizi
çok dikkat etmemm lazımm çokkkkk oruçtaakızlar ramazanda iftarda sebze yemeği doyana kadar yenebiliyormuş ekmeksiz tabiiiii
sonunda döndünn evime köyde kaldımm cenaze gününden berii yenii geldikk eve,yengemm 10 yıldan fazla felçtii amcam bakıyordu ,
fazla dikkat edemedimm orda
bende bu hafta perşembe sanıyordumm tartıı günüü orucunn ilk günüü tartılıyoruz ozaman
inşallahh bende daha sık olacağımm aksilikler bırakmadı peşimii
oruçta nasıl besleneceğizzz bir araştırma yapmam lazımm ve mutlakada uymamm lazımm
çok tebrik ederimm siziii,
aslında 15 günde 2buçuk kilo çok uzun zaman değill olması gereken satenn o kadar sürede vermekk daha kalıcı oluyorr,bir 15 gün sonra daha 2 buçuk kilo verseniz 1 ayda 5 kilo eder
sadece yeme düzenimize dikkat etsek 1 ayda 5 kilo kesin verebiliriz ben daha önce öyle vermiştimm diyet yapmaktan zevk almıştımm
eğer çokk kısarsam boğazımıı aç kalıpp saldırıyorumm sonraa
tartıı günlrinii hemen takvimime not tutumm bende perşembe sanıyordumm ,iyikii geçmişten okumaya başladım ve gördümm yazmayıpta elenseydimm çok üzülürdümm gerçektennn
ellerinize sağlıkk,bende geceye bugünn yufkadan hazırlıyacağımm çocuklara hazır yufkaylaa yanmaz tavada
hayırlı olsunn ALLAH analı babalı büyütsünn
çok dikkat etmemm lazımm çokkkkk oruçtaa
fazla yemekten çok korkuyorumm
tartıı günlrinii hemen takvimime not tutumm bende perşembe sanıyordumm ,iyikii geçmişten okumaya başladım ve gördümm yazmayıpta elenseydimm çok üzülürdümm gerçektennn
kızlar besleyici ve hafif bi tarih buldum sıfır yağçok lezzetlii http://sagliklimutfak.net/page/76
maydanoz mücver
çok tebrik ederimm siziii,
aslında 15 günde 2buçuk kilo çok uzun zaman değill olması gereken satenn o kadar sürede vermekk daha kalıcı oluyorr,bir 15 gün sonra daha 2 buçuk kilo verseniz 1 ayda 5 kilo eder
sadece yeme düzenimize dikkat etsek 1 ayda 5 kilo kesin verebiliriz ben daha önce öyle vermiştimm diyet yapmaktan zevk almıştımm
eğer çokk kısarsam boğazımıı aç kalıpp saldırıyorumm sonraa
evet canım düşününce hesaba vurunca gerçektende öyle sadece azıcık dikkat ederek hiç zorlanmadan başardım bunu
ne yaptım yağda kızarmış hiçbirşeyi yemedim onun yerine fırında,haşlama yada yağsızz seramik tavada pişirdim
abur cuburu sıfıra indirdim,gece yatarken olan açlık krizlerimi sıfıra indirdim açıkınca onun yerine bi bardak tarçınlı süt içtim vaya yoğurt yedim
ve bol bol su içerek hayatımı daha düzenli hale getirdim ..... su içemeyenlere ufak bi tavsiyem olacak gidin bi avm ye züccaciye çeşit çeşit bardaklar var gözüne hitap eden büyükçene bir bardak seçin.inanın ben bu yöntemle günde 3 litre su içiyorum hemde severek.(bardak 500 ml alıyor )
bakın bardağımda bu Eki Görüntüle 1170640
ohh maşallahhhhhhhhhhh
sen nasıl verdın canım8.8 kıloyu ve ne kadar zamanda basardın az anlatırmısın?
Slm arkadaşlar bende 64 kiloyum çorba diyetine başladım bakalm bi haftada ne kadar vericem sizinle paylaşırım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?