Esnek Diyet Arkadaşlığı

Tmm eylem gelince ekler seni bundan sonra ilk bildirim gunu 28 haziran ilk sayfada ki tabloda kilo bildirim gunleri yaziyor oradan takip edebilirsin
sonunda döndünn evime köyde kaldımm cenaze gününden berii yenii geldikk eve,yengemm 10 yıldan fazla felçtii amcam bakıyordu ,
fazla dikkat edemedimm orda
bende bu hafta perşembe sanıyordumm tartıı günüü orucunn ilk günüü tartılıyoruz ozaman
bildirim yapmayanları sildim
ama denize torpil geçtim çünkü o çok yazışıyor
bir kaç gün daha onu bekleyeceğim
inşallahh bende daha sık olacağımm aksilikler bırakmadı peşimii
ooo tebriklerrrrrrrrrrr bu gidişleeeeeeeee

28 haziran iftara 62.00'ı görecen kızzzzzzzzzzzzz
oruçta nasıl besleneceğizzz bir araştırma yapmam lazımm ve mutlakada uymamm lazımm

çok tebrik ederimm siziii,

aslında 15 günde 2buçuk kilo çok uzun zaman değill olması gereken satenn o kadar sürede vermekk daha kalıcı oluyorr,bir 15 gün sonra daha 2 buçuk kilo verseniz 1 ayda 5 kilo eder
sadece yeme düzenimize dikkat etsek 1 ayda 5 kilo kesin verebiliriz ben daha önce öyle vermiştimm diyet yapmaktan zevk almıştımm
eğer çokk kısarsam boğazımıı aç kalıpp saldırıyorumm sonraa

teşşekür ederim canımm bakalım 54 ü bi göreyim artık

ellerinize sağlıkk,bende geceye bugünn yufkadan hazırlıyacağımm çocuklara hazır yufkaylaa yanmaz tavada
Merhaba kızlarrrrr,

iki gündür giremedim
Eylemcim sana kilomu söylüyorummmmmmm : 62 kg

ve ikinci süprizimm hamileyimmm

öptüm sizi
hayırlı olsunn ALLAH analı babalı büyütsünn
kızlar ramazanda iftarda sebze yemeği doyana kadar yenebiliyormuş ekmeksiz tabiiiii
çok dikkat etmemm lazımm çokkkkk oruçtaa
fazla yemekten çok korkuyorumm

hemen bugünn yeme düznime geri döndünn başka yerde olunca pek mümkün olmuyorr
sabah 1 dilim ekmek ve domates,peynir zeytin salatalık yedimm
ara kahve
öğlen 4 yemek kaşığı fırında pişmiş patlican tavave 1 dilim ekmek bir biber yedimm
yanımada bol su aldımm sizlere bakmaya geldimmm

tartıı günlrinii hemen takvimime not tutumm bende perşembe sanıyordumm ,iyikii geçmişten okumaya başladım ve gördümm yazmayıpta elenseydimm çok üzülürdümm gerçektennn

canım öncelikle başın sağolsunnnnnn
Allah yerini yurdunu cennet eylesin
mübarek günlerde gitmiş

canım en güzeli yavaş yavaş vermek
ben 4 ayda 8 kilo verdim her ay sadece 2 kilo veriyorum
ama kalıcı olacağına inanıyorum şimdide 1 verdim 5 ayda tam 10 kiloya ulaşacak inşallah
engüzeli böyle yoksa hemen geri alınıyor tüm verilen kilolar

tartıı günlrinii hemen takvimime not tutumm bende perşembe sanıyordumm ,iyikii geçmişten okumaya başladım ve gördümm yazmayıpta elenseydimm çok üzülürdümm gerçektennn

korma korkma hemen silmem yazışmayanları hemde kilo bildirmeyenler, hemen siliyorum
yoksa yazışan veya yazışamayıp düzenli bildirrenleri illaki biraz bekletiyorum kesinbir sorun varda bildiremiyordur
diye için rahat olsun yani tatlımmmmm

oruçta canım bak ben sahurda peynir zetin ekmek yumurta
veya az miktarda makarna veya az miktarda pilav da olabilir kapatacam çünkü sahuru normal yiyin yoksa dengeniz bozulur çok uzun süre aç kalınacağı için diyorlar o yüzden sahurda abartmadan herşeyden normal yiyeceğim inşallah
ama açarken çorba sebze yemeği falan idare edecem inşallah hafif açacam yani
kaparken ağır
açarken hafif
bu ne ya aç kapa aç kapa artema reklamlarına döndü....

yok canım evet cumartresi günü ilk iftardan önce tartılcazki
ramazanın başında kaç kilo olduğumuzu bilelim diye

evet canım düşününce hesaba vurunca gerçektende öyle sadece azıcık dikkat ederek hiç zorlanmadan başardım bunu
ne yaptım yağda kızarmış hiçbirşeyi yemedim onun yerine fırında,haşlama yada yağsızz seramik tavada pişirdim
abur cuburu sıfıra indirdim,gece yatarken olan açlık krizlerimi sıfıra indirdim açıkınca onun yerine bi bardak tarçınlı süt içtim vaya yoğurt yedim
ve bol bol su içerek hayatımı daha düzenli hale getirdim ..... su içemeyenlere ufak bi tavsiyem olacak gidin bi avm ye züccaciye çeşit çeşit bardaklar var gözüne hitap eden büyükçene bir bardak seçin.inanın ben bu yöntemle günde 3 litre su içiyorum hemde severek.(bardak 500 ml alıyor )
bakın bardağımda bu

Son düzenleme:

ohh maşallahhhhhhhhhhh

sen nasıl verdın canım8.8 kıloyu ve ne kadar zamanda basardın az anlatırmısın?

ah canım benim evet verdim çok zorlanmadan çok şükür
herkesin yaptığı gibi günde 2.5-3 litre su 2-3 fincan beşi biryerde veya yeşilçay
sonrada aşşa yukarı 1200 kaloriyi aşmamaya gayret ettim vede
günde 3 mil falan leslie yaptım bu kadar canım

Slm kizlar

Ben diyeti birakiyorum 3kilom kaldi onuda yavas yavas dikkat ederek veririm diyorum arada girer size bakarim yazarim hepinize kolay gelsin Allah a emanet olun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm arkadaşlar bende 64 kiloyum çorba diyetine başladım bakalm bi haftada ne kadar vericem sizinle paylaşırım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm arkadaşlar bende 64 kiloyum çorba diyetine başladım bakalm bi haftada ne kadar vericem sizinle paylaşırım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ok çok sevinirizzz peki belli bir çorbamı içiliyor hep aynı çorbamı ve ne çorbası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…