- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 698
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.881
slm kızlar
bu sabahki kilom 63.2 çok şükür 300 grm daha gitti
ooo tebriklerrrrrrrrrrr bu gidişleeeeeeeee
28 haziran iftara 62.00'ı görecen kızzzzzzzzzzzzz
Ara öğünüm
1dondurma
Cips
Kit kat
Toplamda 340kcal
Ara ogunum ana ogunumden fazla oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu ne biçim ara öğün beyaaaaaaaa
Ufff cok sıkıcı bir gundu nerdesiniz yaaas
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlarrrr hayatımda ilk kez yaptığım birşeyden sonuç almanın verdiği mutlulukla merhabaaa
bugün diyetisyenime kontrole gittim o kadar umutsuzdumki kesin verememişsin yada almışsın dicek zannediyordum
amaaaaaaaaaaaaaaaaa şok şok şok 2.300 gram vermişim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:124::124::124::124::124:
oo ço güzel tebriklerrrrrrrr ne kadar zamanda ve nasıl verdin bizede anlatırmısın??
çok teşekkür ederim cnm aslında çok uzun zamanda verdim 15 günde ama verdim almadım yerimde saymadım iişte beni mutlu eden şey bu
neler yaptım özel bi hastanede diyetisyene gittim gerekli tesler yapıldıktan sonra bana özel diyet listesi düzenlendi
öyle çok fazlada uyamadım aslında sadece dikkat ettim yiyip içtiklerime hazır yiyecekleri hayatımdan çıkardım
ve yağda kızarmış hiçbirşey yememeye karar verdim.onun yerine kendime seramik tava aldım.atıyorum cnm kofte çekti veya tavuk bunda kendi yağı ile pişirdimn yedim.boll boll su içtim.normalde tek öğün besleniyordum şuan aralarla birlikte 6 öğün yiyorum.
söylemek istediğim yemiyorum veremiyorum değil yemessen veremessin buna ben gerçekten inandım.
kahvaltım yulaf ezmeli yoğurt çok tok tutuyor yaa buldum sonunda yulafı ancak yulaf unu da aldım onla ne yapabilirim henüz bi fikrim yok
yoğurta ve süte katıp yiyorlar
pardon ununu bilemiyom
ben yoğrtla yedim bir aralr şimdi bıraktım
bu sıralar pek eve gidemiyorum koşturmacan
annemde falan yatıyorum çokz aman ondan düzenim kaçtı
onu bilemyiroumda canım kepek ekmeği çok tok tutuyor
ona bizzat şahidim
Günaydın kızlar. Dün ful dışardayım giremedim herkes iyidir inş.
Hedef 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?