Esnek Diyet Arkadaşlığı

ooo tebriklerrrrrrrrrrr bu gidişleeeeeeeee

28 haziran iftara 62.00'ı görecen kızzzzzzzzzzzzz

İnşallah ama sanmiyorum çünkü cok hizli gitti bu ara biraz yavaslar en iyi ihtimal 62.5

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltım

1 dilm pide (58 kcal)
1 yumurta (77 kcal)
1 tatlı kaşığı tereyağ(38 kcal)
1 temek kaşığı çilek reçeli(27 kcal)

200 kaloriyle kahvaltıyı tamamladım

Ara öğünüm

1dondurma
Cips
Kit kat
Toplamda 340kcal
Ara ogunum ana ogunumden fazla oldu

Topigimiz bugün çok donuk resim atiyimda renklensin biraz aksam yemegim
2kasik tavuklu bulgur pilavi
Salata

Eklentiler

• $1403703145137.webp
    16 KB · Görüntüleme: 60
Ufff cok sıkıcı bir gundu nerdesiniz yaaas

merhaba kızlarrrr hayatımda ilk kez yaptığım birşeyden sonuç almanın verdiği mutlulukla merhabaaa
bugün diyetisyenime kontrole gittim o kadar umutsuzdumki kesin verememişsin yada almışsın dicek zannediyordum
amaaaaaaaaaaaaaaaaa şok şok şok 2.300 gram vermişim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :124::124::124::124::124:

oo ço güzel tebriklerrrrrrrr ne kadar zamanda ve nasıl verdin bizede anlatırmısın??

oo ço güzel tebriklerrrrrrrr ne kadar zamanda ve nasıl verdin bizede anlatırmısın??

çok teşekkür ederim cnm aslında çok uzun zamanda verdim 15 günde ama verdim almadım yerimde saymadım iişte beni mutlu eden şey bu
neler yaptım özel bi hastanede diyetisyene gittim gerekli tesler yapıldıktan sonra bana özel diyet listesi düzenlendi
öyle çok fazlada uyamadım aslında sadece dikkat ettim yiyip içtiklerime hazır yiyecekleri hayatımdan çıkardım
ve yağda kızarmış hiçbirşey yememeye karar verdim.onun yerine kendime seramik tava aldım.atıyorum cnm kofte çekti veya tavuk bunda kendi yağı ile pişirdimn yedim.boll boll su içtim.normalde tek öğün besleniyordum şuan aralarla birlikte 6 öğün yiyorum.
söylemek istediğim yemiyorum veremiyorum değil yemessen veremessin buna ben gerçekten inandım.

OK CANIM aLLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
ayrı bir topiğin yada takıldığın bir topk yoksa senide bekleriz aramıza

kahvaltım yulaf ezmeli yoğurt çok tok tutuyor yaa buldum sonunda yulafı ancak yulaf unu da aldım onla ne yapabilirim henüz bi fikrim yok

kocama gözleme yaptım ama ne kalın olmuş hamuru yaaaaaaaa
incecik gibi gözüküyor pişirince kap kalın oluyor
ablam yapıyordu hep bize geldikçe pişmiş hali bile incecikti
yok anacım yok bende iş yokkkkkkkkkkk

kahvaltım yulaf ezmeli yoğurt çok tok tutuyor yaa buldum sonunda yulafı ancak yulaf unu da aldım onla ne yapabilirim henüz bi fikrim yok

yoğurta ve süte katıp yiyorlar
pardon ununu bilemiyom
ben yoğrtla yedim bir aralr şimdi bıraktım
bu sıralar pek eve gidemiyorum koşturmacan
annemde falan yatıyorum çokz aman ondan düzenim kaçtı
onu bilemyiroumda canım kepek ekmeği çok tok tutuyor
ona bizzat şahidim

Son düzenleme:

teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…