Esnek Diyet Arkadaşlığı

aa üzüldüm şimdi
ama her zaman bekleriz selamını sabahını
banada kocam artık çok kızmaya bAşladı
ama ben genede çaktırmadan devam etmeyi düşünüyorum
hayırlısı canımccımmmmmm
bu zamana kadarki yazışmaların ilgi ve alakan için çok teşekkürlerrrr

4 adet çiğköfte yedim başka da yemek yok

afferim sanaaaaaa

ok çok sevinirizzz peki belli bir çorbamı içiliyor hep aynı çorbamı ve ne çorbası?

İçinde lahana soğan domates taze fasulye biber var cnm püre haline getirdim sabah öğle akşam bu çorbadan içicem gün gün yanında ya sebze ya meyve yiyorum ekmek yok yeşil çat şekersiz içiyorum bide sınırsız tabi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar selam benim bi sorum olcak diyetisyene gidiyorum ve onada sordum ama sizde fikir verin istedim hem normal zaman için uyguladığım hemde oruç tutarsam ramazan için2 ayrı diyet listesi hazırladı bana.fakat oruç tutarsan kilo verimin çok yavaşlar dedi
acaba öyle olabilirmi diyette gün içinde sürekli bişeyler yememiz gerekiyor ara öğünlerle birlikte bol bol su içmemiz gerekiyor
tutarsam kilo veremem üzerine alırım diyede korkuyorum lütfen bana bir akıl verebilirmisiniz??? (buarada bu ay diyet listeme uyarak 2,5 kilo verdim,kilo vermeye başlamışken bırakmasammı acaba?) :26:

Son düzenleme:

yok canım hiç tavsiye etmem
Ramazan orucu öyle bir oruçki onu geçirdiğiniz zaman
1 günü için bile 1 yılı oruçlu geçirseniz aynı sevabı alamazsınız diyor
hem ben kilo vermeyi durrduacağına inanmıyorum
tamam metabolizma çok yavaşlıyor ama
az yiyince gene aynen veriliyor hiç korkma canım
aman canım aman bugünlerimiz çok kıymetli
bugünlere erişebilmişken bırakma canımcım

en iyisini sen yapmışsınn inann doktora gidince onlar bile diyor 1 ayda 2 kilo en iyisii
bazen öyle bir an oluyorki insan şok diyetler yaparak 1 haftada nerdeyse 5 kilo vermek istiyorr
daha önce isveç diyeti denemelerim oldu ,ama beni baş ağrısına bıraktııı
şimdii sağlıklı beslenerek vermek istiyorumm birkez başardım inşallah yine başarırımm
aslında okadar yoruldumkii bazen çayıyor gibii oluyorumm sonra tekrar kendime geliyorumm kızlarım okadar istiyorkii benii teşvik etmek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlarrr
bu sayfayıı gerçektenn siz ilk açtığınızda keşke bulsaydımm sizin az kaldı hedeflerinize ulaşınca burayıı terkedeksiniz diye çok korkıuyorumm

artemaaaaa

gece yarımm yufakadan gözleme yanına domates,2 közlenmiş biber 2 zeytin peynir salatalık aldımmm
akşamda kayınvalidede olacağızz ordada ilk günüü güzel kapatırsam çok güzel olacak

yok canım evet cumartresi günü ilk iftardan önce tartılcazki
ramazanın başında kaç kilo olduğumuzu bilelim diye

nee iftardan öncemii ama ben akşam o saatlerde kayınvalimdeyimm
öğlen geçeceğizz bilgisayar bulsam baskül yokk
ben sabahkii kilomu yazdımm canımmm
bu grupp bana kesinn kilo verdirecekk inandımm ben bunaa

aynenn öylee bende su şişesinii doldurupp onu içiyordumm güzel fikirr
kadınlar kulubünde soya sosununn günlüğü vardı kadınn okadar güzel şeyler yazardıkii bütünn sayfasınıı okudumm benn
hep şey derdii ne olurr 1 günde 100 gr dahi verseniz üzülmeyinn o 100 grlar toplanacak sonra vücudumuzdan 1 kilo olarak gidecek derdii,
ben bu mantığı kafama yerleştirince diyetten zevk almıştımm
100 gr vrince sevinemezdimm 1 günde 1 kilo gitsinn isterdimm yanlışmışş

aaaaaaaaaaaaa tamda sizlere alışmışkenn oldumu şimdii
yolunn açık olsunnn

canımm yaa ben orucuu kilo vermek için değilde,tutmamız gerektiği ve sevap olduğu için tutuyorumm sadece tek korkumm kilomun üzerine almamakk
o yüzden daha düzenlii beslenmek istiyorumm
ama oruçtan sonra daha diyet gibii olacak inşallahh
o yüzden sen hangisini tercih edersinn bilemedimm

Güncel bildirimi yapi yorum kuşlar adet olacagim şişkinlik su toplama falan var bilirsiniz kilo :57.9

nee iftardan öncemii ama ben akşam o saatlerde kayınvalimdeyimm
öğlen geçeceğizz bilgisayar bulsam baskül yokk
ben sabahkii kilomu yazdımm canımmm
bu grupp bana kesinn kilo verdirecekk inandımm ben bunaa

bak buna inan işte
evet çok güzel kilo vereceksin bizimle inşallah
çok sıkma kendini ilk fırsatta yazarsın bebeğimmmmmm

yok canımmm sen beni yanlış anlamışsın asla kilo vermek için değil tamamen ibadet inancım için tutuyorum
bende kilo alırmıyım diye merak ettiğim için yazdım onu gerçi ramazana özelde diyet listemde var
Allah yardım ediyo zaten niyet önemli.hayırlı ramazanlar

çok iyi yapıyorsun canım.ayrıca dediklerine katılıyorum günde yüz gram versek yılda 36 kilo vermiş oluruz bi düşünsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…