- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 698
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.541
Bayrama kadar 1,5 hafta var diyelim Gerçekçi olmak gerekirse 2 kg gitse çok sevinirim. hedef koymak güzel. ama ben mesela adet olucam. Direk şişkinlik olucak. o yüzden kendimi rakamalara endekslemicem. Amaç her hafta gitsin de, ne kadar giderse gitsin . Yeterki gitsin
Ben ilk tartılmada kilo verdiysem, o şekilde gaza geliyorum. Herşey 1 hafta geçene kadar.ben hedef koyunca daha hırslı oluyorum iyi geliyor bana
bir de benim tartı fobim var. tartıya çıkmayı sevmiyorum. diyetisyene giderken her seferinde geriliyordum. Sıraat köprüsü gibi geliyordu bana tövbe tövbe...
işte bildirim günleri hariç tartılmayalım o zaman
bildirim günler epey aralıklarla konulmuş. bu çok hoşuma gitti.işte bildirim günleri hariç tartılmayalım o zaman
çok haklısınmahsus öyle yapıyoruz az zamanda kendimizi veremeyip toparlanamadan yeni gün geliyor bu sefer hepten boşluyoz
Tamam o zaman ben de 1200gr verirsem bayramA kadar 55.9 olurum ay ne güzel hedefim bu olsunbayanlar ben diyorumki kendimize küçük küçük hedefler koyalım gaz olsun diye mesela bayram var önümüzde 10 gün sonra ben o zamana 62 kilo olmayı hedef koyuyorum hatta 61.9 100 gr bile olsa 61 i görmek beni çok mutlu eder
bide bende sıkılınca yemek yiyenlerdenim ama artık yemek yiyince sıkılıyorum tam kopma noktalarınde yiyeceğim şeye bakıp seni yiyince mutlu olmayacağım seni yemiyeceğim diyorum yani yemekle konuşuyorum anlıcağınız durum vahim
Tamam o zaman ben de 1200gr verirsem bayramA kadar 55.9 olurum ay ne güzel hedefim bu olsun
olsun çok güzel olur
of offf offfff çok kötüyüm beyin açlığı yaşıyorum yemek yemek istiyorummmm
sabah
1 haşlanmış yumurta
öğlen
1 yumurtanın beyazından omlet yemem gerekiyordu ama arkadaş geldi şekerli kahvenin yanında 1kare çikolata yedim diye yumurta yemedim
akşam
1 yumurtadan maydonozlu omlet
çay, kahve ,form çayı, bol su bukadar[/QUOTE
Ben böyle durumlarda yeşil çayımın içine tarçın koyuyorum beynimde bi rahatlık oluşuyo
olsun çok güzel olur
of offf offfff çok kötüyüm beyin açlığı yaşıyorum yemek yemek istiyorummmm
sabah
1 haşlanmış yumurta
öğlen
1 yumurtanın beyazından omlet yemem gerekiyordu ama arkadaş geldi şekerli kahvenin yanında 1kare çikolata yedim diye yumurta yemedim
akşam
1 yumurtadan maydonozlu omlet
çay, kahve ,form çayı, bol su bukadar
Oh mis gibiBugünki akşam yemegim. Karnıbahar çorbası ve yoğurtlu hardalli kirmizi lahana salatası. Yaninda cok tahilli ekmek.
kurufasulyeye, barbunyaya bayılırım. bol bol bitkisel protein demek. Kaslarımız için önemli. Afiyet olsun.Oh mis gibi
Ben de bir tabak tarhana çorbası içinde birazcık erişte vardı
Altı kaşık kurufasulye
Yarım dilim siyah ekmek
Teşekkürler hem de tok tutuyokurufasulyeye, barbunyaya bayılırım. bol bol bitkisel protein demek. Kaslarımız için önemli. Afiyet olsun.
Teşekkürler hem de tok tutuyo
Günaydın bu arada nasıl gidiyo diyet
Günaydın canlarrrrrrrrrrr
fasülyeye de barbunyaya da bende bayılırım
ama barbunyayı bir türlü istediğim gibi pişiremedim elalemin yaptığı gibi olmadı yani
bana pişirme yönteminizi söylermisiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?