Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben hedef koyunca daha hırslı oluyorum iyi geliyor bana

bir de benim tartı fobim var. tartıya çıkmayı sevmiyorum. diyetisyene giderken her seferinde geriliyordum. Sıraat köprüsü gibi geliyordu bana tövbe tövbe...

bendede tartılmama fobisi var günde 2-3 kez tartılıyorum bu sayede daha az yiyorum

işte bildirim günleri hariç tartılmayalım o zaman

imkansızzzzzzzzzzz bebeyim özelliklede yarın tartılmak için sabırsazlanıyorum bakalım demet akalın diyeti tırt mı

1-2 günlük diyetlerle yağların gittiğine inanmıyorum ben. ayrıca JoJo etkisi yapıyor. Anında yine şişiyoruz. Yaşam tarzımızın ayarları ile biraz oynamamız gerek

Tamam o zaman ben de 1200gr verirsem bayramA kadar 55.9 olurum ay ne güzel hedefim bu olsun

Tamam o zaman ben de 1200gr verirsem bayramA kadar 55.9 olurum ay ne güzel hedefim bu olsun

olsun çok güzel olur

of offf offfff çok kötüyüm beyin açlığı yaşıyorum yemek yemek istiyorummmm

sabah
1 haşlanmış yumurta

öğlen
1 yumurtanın beyazından omlet yemem gerekiyordu ama arkadaş geldi şekerli kahvenin yanında 1kare çikolata yedim diye yumurta yemedim

akşam
1 yumurtadan maydonozlu omlet

çay, kahve ,form çayı, bol su bukadar

Bugünki akşam yemegim. Karnıbahar çorbası ve yoğurtlu hardalli kirmizi lahana salatası. Yaninda cok tahilli ekmek.

Eklentiler

• 20140923_195420.webp
    113,5 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın canlarrrrrrrrrrr
fasülyeye de barbunyaya da bende bayılırım
ama barbunyayı bir türlü istediğim gibi pişiremedim elalemin yaptığı gibi olmadı yani
bana pişirme yönteminizi söylermisiniz??

Teşekkürler hem de tok tutuyo
Günaydın bu arada nasıl gidiyo diyet

Günaydın. diyet iyi gidiyor şu an için. Akşama Sporumu da yaparsam herşey tamam.

Günaydın canlarrrrrrrrrrr
fasülyeye de barbunyaya da bende bayılırım
ama barbunyayı bir türlü istediğim gibi pişiremedim elalemin yaptığı gibi olmadı yani
bana pişirme yönteminizi söylermisiniz??

Barbunyayı önce bir taşım kaynat. Kara suyu aksın. Taze barbunyadan bahsediyorum. Sonra soğanı kavur. biraz salça ve domates suyu ya da sadece salça olabilir. Kavur. Kaynamış barbunyaları ekle. küçük yarım bir patates küp küp doğra. Ekle. Tencereye sıcak su koy. 1 parmak geçecek şekilde. Önce büyük ateşte kaynayana kadar pişir. Sonra kısık ateşte. 1 saat pişir. Arada bir tadına bakıp dene. yeterince yumuşadıysa pişmiştir. :) bukadar.

Bugünki sabah kahvaltım da benim böyle kızlar.

NOT: Ben tartıldım. Aç karnına WC den sonra çıplak olarak tartıda 88,2 kg gösteriyordum. Çizelgeye kayd edebilirsiniz.

Herkese hayırlı günler dilerim. İyi işler

Eklentiler

• 20140924_080607.webp
    160,8 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…