- 5 Eylül 2014
- 273
- 211
- 333
- 40
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.561
GünaydııııınGünaydın canlarrrrrrrrrrr
fasülyeye de barbunyaya da bende bayılırım
ama barbunyayı bir türlü istediğim gibi pişiremedim elalemin yaptığı gibi olmadı yani
bana pişirme yönteminizi söylermisiniz??
Afiyet olsunGünaydın. diyet iyi gidiyor şu an için. Akşama Sporumu da yaparsam herşey tamam.
Barbunyayı önce bir taşım kaynat. Kara suyu aksın. Taze barbunyadan bahsediyorum. Sonra soğanı kavur. biraz salça ve domates suyu ya da sadece salça olabilir. Kavur. Kaynamış barbunyaları ekle. küçük yarım bir patates küp küp doğra. Ekle. Tencereye sıcak su koy. 1 parmak geçecek şekilde. Önce büyük ateşte kaynayana kadar pişir. Sonra kısık ateşte. 1 saat pişir. Arada bir tadına bakıp dene. yeterince yumuşadıysa pişmiştir. :) bukadar.
Bugünki sabah kahvaltım da benim böyle kızlar.
NOT: Ben tartıldım. Aç karnına WC den sonra çıplak olarak tartıda 88,2 kg gösteriyordum. Çizelgeye kayd edebilirsiniz.
Herkese hayırlı günler dilerim. İyi işler
Günaydın. diyet iyi gidiyor şu an için. Akşama Sporumu da yaparsam herşey tamam.
Barbunyayı önce bir taşım kaynat. Kara suyu aksın. Taze barbunyadan bahsediyorum. Sonra soğanı kavur. biraz salça ve domates suyu ya da sadece salça olabilir. Kavur. Kaynamış barbunyaları ekle. küçük yarım bir patates küp küp doğra. Ekle. Tencereye sıcak su koy. 1 parmak geçecek şekilde. Önce büyük ateşte kaynayana kadar pişir. Sonra kısık ateşte. 1 saat pişir. Arada bir tadına bakıp dene. yeterince yumuşadıysa pişmiştir. :) bukadar.
Bugünki sabah kahvaltım da benim böyle kızlar.
NOT: Ben tartıldım. Aç karnına WC den sonra çıplak olarak tartıda 88,2 kg gösteriyordum. Çizelgeye kayd edebilirsiniz.
Herkese hayırlı günler dilerim. İyi işler
taze ise barbunya ıslatmadan pişirok canım hemen kaydediyorum
bu arada barbunyayı bir gün önceden falan ıslatmadan pişiriyorsun heralde
Ara öğünümü da yaptım şimdi. 1 adet armut. yanında süt ya da yoğurt yemem gerekiyordu. Ama yoğurt çok sevmiyorum ben. Süt de yoktu. Ben de sadece armut yedim. Kızlar iyiki varsınız. Epey dikkatliyim. motive ediyor beni burası. İnşallah cıvıtmam.
Bu da öğlen yemeğim idi. malum fabrika ortamı tabldot. ne çıkarsa durumu. Sağlık sınırları içerisinde tuttum
Ara öğünümü da yaptım şimdi. 1 adet armut. yanında süt ya da yoğurt yemem gerekiyordu. Ama yoğurt çok sevmiyorum ben. Süt de yoktu. Ben de sadece armut yedim. Kızlar iyiki varsınız. Epey dikkatliyim. motive ediyor beni burası. İnşallah cıvıtmam.
Oh ne kadar doyurucu bir liste herşey varOoooooo topik cok canli olmus ka
ooo süpersin canım yeni gelen arkadaşlar sağolsunlar hızlandırdılar topiği nasıl gidiyor anacım???Her hafta pazartesi kilomu yazacagim 9ncu hafta doktorda olacagim
Birde d
Oh ne kadar doyurucu bir liste herşey var
Günaydııııııın kızlar
Zilhicce ayımız mübarek olsun
ay ne güzel bir liste ekmekde bol varrrrrrrrrrrOoooooo topik cok canli olmus ka
değilmiii acaba bumu doğruu canımmOh ne kadar doyurucu bir liste herşey var
Günaydııııııın kızlar
Zilhicce ayımız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?