Esnek Diyet Arkadaşlığı

ooo süpersin canım yeni gelen arkadaşlar sağolsunlar hızlandırdılar topiği nasıl gidiyor anacım???
yaaa çok güzel olmuşş topikk eylemcim
benim diyet devam ediyor canımm regl oldum sadece ama dikkat ettiğimm için almadımm
bugünn dahada az çıktım 200 gr kadar
doktorunn liste vermesi çok güzel olduu zevkle pazartesilerii bekliyorum kilomu yazmak içinn

Canım vardı vardı. ben almıyorum. Bizim fabrikada efora dayalı çalıştığı için işçiler pilavları tepeleme dlduruyor valla. Ben hiç yemiyorum. Pilav benim için resmen intihar. Çok çok zararlı bana.

Onun yerine tam tahıl ekmek yiyorum ya da bulgur pilavı varsa alıyorum.

Canım profil sayfana gir. Sol sütünda imza var. oraya yapıştırıyorsun.

çok güzel bir liste ama canım
uyulması çok kolay

Kızlarrr. Akşam kız arkadaşımla buluştum. Dışarıda yemek yemem gerekti. En zor şey. diyeti bozmamam gerekti. ben de domates çorbası ve 2 dilim ekmek yedim sadece.
Gece yatmadan önce bi fena açlık bastırdı. biraz abarttım. 3 dilim tam tahil ekmek ve örgü peyniri yedim. Neyse , birdahakine daha düzenli olurum.

Bu sabah kahvaltım dünki ile aynı idi. Domates, 5 zeytin ve Urfa peyniri 2 dilim tam tahıl ekmek.

Ara öğünümde ise bugün yaban mersini kurusu ve ceviz içi yedim. Şimdi öğlen yemeği saati :) foto çekerim.

Sadece Spor yapamadım daha çok üzülüyorum. Eve gidince ev basıyor beni, yapamıyorum. Malum ofiste oturmaktan inanılmaz yoruluyorum. koşmaktan daha yorucu. bu akşam gider gitmez aerobik yapayım bari. size söz .

Öğlen yemeyim de buydu. bu iş sağlıksız bi hal almaya başladı. Yemekte döner çıktı. 1. döner aşırı yağlı. yememem gerek.
2. eti o kadar pis ki, kötü kokuyor bana . yenilecek gibi değil. E pilav da var. Yani foss. iki tabak çorba içmek zorunda kaldım. Yanında da salata. ve ayran. Hazır ayranlardan da nefret ederim. içimi bayıyor.

Çözüm nedir ? evden yemek getirmek. Problem: çok tembelim. hayatımı komple değiştiremiyorum gördüğünüz gibi.
Protein yemedim nicedir. Akşama ızgara köfte yapayım kendime. başka çare yok kızlar. Diyet diyip geçmemek lazım. Yaşam tarzı değişimi demek lazım aslında buna.

Eklentiler

• 20140925_120948.webp
    156,5 KB · Görüntüleme: 54
Aksam yemegim de bu kizlar. Et yemeyeli bayagi oldu. Kofte yaptim. Yalniz hala Leslie Sanson yapacagim pöff

Eklentiler

• 20140925_202122.webp
    178,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…