- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.721
bencede ilk aşamada hem sabah hem akşam yapakşamları egzersiz pilates falan yaparım sabah yapıyodum hem sabah hem akşam yaparım şimdi sirkeli su içiyorum tavsiyen için sağol canım
1 tatlıdan bişey olmaz bak bende dün irmik helvası yedim ama genede kilomda azalma olmuşbi de gittiğim her yerde ısrarla ye diyecekler ama günde 1 tatlıdan bişey olmaz heralde
tamamdır o zamanbencede ilk aşamada hem sabah hem akşam yap
zamanla vücut alıştımı kilolar kendiliğinden gidiyor o zaman teke düşürürsün
kızzzçeeeeeeeeee nereelerdesinnn lessllieeee yapabildinmi dün geceeeeeeeeeeeee???????
ohh harika.kızlar çok sevinçliyim 500 gram eksik çıktımmmmmmmmm darısı başnıızzaaaaaaaaaaaa
neler yaptım aslında ekstra hiç bişey yapmadım sadece akşam hafif yedim heralde ondan
sabah uyanınca 1 bardak sirkeli su içtim
sonrada gün boyu 2.5-3 litre
2-3 fincan yeşilçay
gece uyumaya yakın ev yapımı 5i bir yerde içtim
sabah: yarım smit yarım karper tek şekerli çay =170 kalori
Öğlen: 1 Sadoviç tek şekerli çay
ara : orta türk kahvesi yanınada irmik helvası
(hesapta yoktu hediye dağıttılar ama afiyetle yedim)
akşam: ton balıklı salata tel şehriye çorba doyana kadar ekmeksiz yedim
ama gerçekten tam doydum ve saat 19.00 du
gece 15-20 çekirdek
1-2 saat sonra 1 bardak süt ona bile 1 çay kaşığı kadar şeker koydum
yatarkende 1 bardak sirekli su içtim gene
aslında diyetlik bişey pek yapmadım
ama nedense 500 gram eksik çıktım
bu sabah 59.500 geldim haftalardır tık yoktu
herlade yemeği erken yiyişim ve hafif yiyişim etkili oldu
ohh harika.
Selam yaşamcım
Senin azmine ihtiyacımız var destek ol bize
geldim canikom
sabah
2 lokma yumurta
şekersiz çay bukadar
eylemciğim sabah tartıldım 64.6 çıktım kötünün iyisi yani öptüm hepinizi
Yemedim canım istemedisahurda azda olsa bişey yemedinmi metabolizmanın çalışması açısından
Eneee ne kadar az yemişsin kahvaltıdageldim canikom
sabah
2 lokma yumurta
şekersiz çay bukadar
eylemciğim sabah tartıldım 64.6 çıktım kötünün iyisi yani öptüm hepinizi
evet öğlen zaten fazla fazla yicek o açığını kapatmaya çalışıyordur şimdiEneee ne kadar az yemişsin kahvaltıda
Galiba öğlen kaçamak yapacağın için hmmm
Ben de öpüyorum
Hayırlı olsun dediğin gibiCanımmmm geldimmm. eveet yaptım nihayetinde. 2 mil yaptım. bugün 3 mil yaparım artık. böyle böyle arttırırım. Hayırlı olsun bana. Bakalım tartı nasıl göstercek 13 ekimde.
Denge kadını maşallahevet öğlen zaten fazla fazla yicek o açığını kapatmaya çalışıyordur şimdi
tabii canım kesinlikle çünkü bu sefer çok uzun süre açYemedim canım istemedi
Ama çok mantıklı bişeyler yemem lazım dimi metobolizmam canlanması için
Ne yiyebiliriz gece
Çok teşekkür ederim canımtabii canım kesinlikle çünkü bu sefer çok uzun süre aç
kalındığı için metabolizma duruyor çok bir anlamı yok yani
bak gece yumurta kırabilirsin 2 tane çok az yağla veya
haşlarsan daha iyiolur 2 yumurta yiyebilirsin
1 dilim ekmek az peynir 2-3 zeytin
veya makarna haşlarsın yağsız, çok az tuzla ve üzerine peynirle yersin
veya patates haşla 1 tane patatesin kalorisi 100 zaten 2 tane yesen ancak 200 yapacak
ister limon sıkarsın veya yoğurtla yersin al sana sahur yiyeceği
bunlar kesinlikle kilo aldırmaz zamanında denedim tecrübeyle sabittir canımcım
bunlar hafif yiyecekler boşuna kendine eziyet çektirme hemde kilo vermen durmasın
boşa diyet yapmış olma yani bebeğim
Eneee ne kadar az yemişsin kahvaltıda
Galiba öğlen kaçamak yapacağın için hmmm
Ben de öpüyorum
evet öğlen zaten fazla fazla yicek o açığını kapatmaya çalışıyordur şimdi
Denge kadını maşallah
Şu diyete başladım başlayalı aburcuburu kestimdiyette ilk adım; Merket Alışverişi
Diyette İlk Adım: Market Alışverişi
Sağlıklı beslenmek için market alışverişinizi de gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.
Sitene Ekle
Market alışverişine gittiğinizde ne alacağınızı şaşırıyor ve gereksiz birçok besinle mi eve dönüyorsunuz? İşte sağlıklı beslenmek için sağlıklı alışveriş yapmanın ipuçları:
- İlk olarak, bir alışveriş listesi hazırlayın. Önceden liste hazırlamak hem gereksiz harcama yapmanıza, hem de bol kalorili besinler almanıza engel olur.
- Paketlenmiş ürünler almak yerine taze sebze ve meyveleri tercih edin.
- Doğal besinlerde katkı maddesi az olduğundan,“İçindekiler” listesi sade olacaktır. İçindekiler bölümü fazla dolu olan besinler seçmeyin.
- Her alışverişte aynı besinleri satın alırsanız, hem istediğiniz değişimler gerçekleşmez, hem de besin çeşitliliğini sağlayamazsınız. Zaman zaman aynı besin grubundan farklı seçenekler tercih edin.
- Fazla yağlı ve fazla tuzlu besinlerin sağlıklı olmadıkları konusunda hemfikiriz. Öyleyse, yağ ve tuz oranı azaltılmış besinler satın almaya özen gösterin.
- Aldığınız besinleri tanıyın: Etiket bilgilerini, üretim ile son kullanma tarihlerini ve besin içeriği bölümünü mutlaka okuyun. Birbirine benzer olan gıdaları kıyaslayın ve en besleyici olanını sepetinize atın.
- Yapılan çalışmalar, alışveriş sepeti kullanmanın sebze-meyve alışverişini azaltıp, abur cubur satın alma miktarını artırdığını göstermiştir. Bu nedenle alışveriş sepeti yerine market arabası kullanmayı tercih edin.
Son olarak, alışveriş yaparken aç olmamaya özen gösterin. Açken alışverişe gitmenin yapılan alışveriş miktarını arttırdığını ve sepeti sağlıksız besinlerle doldurmaya neden olduğunu unutmayın.
Sağlıklı günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?