Esnek Diyet Arkadaşlığı

akşamları egzersiz pilates falan yaparım sabah yapıyodum hem sabah hem akşam yaparım şimdi sirkeli su içiyorum tavsiyen için sağol canım
bencede ilk aşamada hem sabah hem akşam yap
zamanla vücut alıştımı kilolar kendiliğinden gidiyor o zaman teke düşürürsün

bi de gittiğim her yerde ısrarla ye diyecekler ama günde 1 tatlıdan bişey olmaz heralde
1 tatlıdan bişey olmaz bak bende dün irmik helvası yedim ama genede kilomda azalma olmuş

ohh harika.

geldim canikom
sabah
2 lokma yumurta
şekersiz çay bukadar

eylemciğim sabah tartıldım 64.6 çıktım kötünün iyisi yani öptüm hepinizi

iyi iyigülüm daha ne kadar dikkat etttikki zaten çok iyi hergün böyle 200-300 gram eksilme olsa daha ne isterizzzzzzzzzz ama dikkat et gezmekte az ye

sabah glukofen hapımı içtim. bir bardak da limonlu su içtim. Ardından kahvaltı yaptım. Örgü peyniri ve bir poğaça. biraz zeytin.

ara öğün armut ve yoğurt yedim.

Şimdi öğlen yemeyi. bakalım ne var yemekte. burdan göremiyorum.

Yemedim canım istemedi
Ama çok mantıklı bişeyler yemem lazım dimi metobolizmam canlanması için
Ne yiyebiliriz gece
tabii canım kesinlikle çünkü bu sefer çok uzun süre aç
kalındığı için metabolizma duruyor çok bir anlamı yok yani
bak gece yumurta kırabilirsin 2 tane çok az yağla veya
haşlarsan daha iyiolur 2 yumurta yiyebilirsin
1 dilim ekmek az peynir 2-3 zeytin
veya makarna haşlarsın yağsız, çok az tuzla ve üzerine peynirle yersin
veya patates haşla 1 tane patatesin kalorisi 100 zaten 2 tane yesen ancak 200 yapacak
ister limon sıkarsın veya yoğurtla yersin al sana sahur yiyeceği
bunlar kesinlikle kilo aldırmaz zamanında denedim tecrübeyle sabittir canımcım
bunlar hafif yiyecekler boşuna kendine eziyet çektirme hemde kilo vermen durmasın
boşa diyet yapmış olma yani bebeğim

Çok teşekkür ederim canım
Canım çekmedi yemek yemek sahurda
Bir dahakine yemeliyim çok mantıklı

diyette ilk adım; Merket Alışverişi

Diyette İlk Adım: Market Alışverişi
Sağlıklı beslenmek için market alışverişinizi de gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.
Sitene Ekle

Market alışverişine gittiğinizde ne alacağınızı şaşırıyor ve gereksiz birçok besinle mi eve dönüyorsunuz? İşte sağlıklı beslenmek için sağlıklı alışveriş yapmanın ipuçları:

- İlk olarak, bir alışveriş listesi hazırlayın. Önceden liste hazırlamak hem gereksiz harcama yapmanıza, hem de bol kalorili besinler almanıza engel olur.

- Paketlenmiş ürünler almak yerine taze sebze ve meyveleri tercih edin.

- Doğal besinlerde katkı maddesi az olduğundan,“İçindekiler” listesi sade olacaktır. İçindekiler bölümü fazla dolu olan besinler seçmeyin.

- Her alışverişte aynı besinleri satın alırsanız, hem istediğiniz değişimler gerçekleşmez, hem de besin çeşitliliğini sağlayamazsınız. Zaman zaman aynı besin grubundan farklı seçenekler tercih edin.

- Fazla yağlı ve fazla tuzlu besinlerin sağlıklı olmadıkları konusunda hemfikiriz. Öyleyse, yağ ve tuz oranı azaltılmış besinler satın almaya özen gösterin.

- Aldığınız besinleri tanıyın: Etiket bilgilerini, üretim ile son kullanma tarihlerini ve besin içeriği bölümünü mutlaka okuyun. Birbirine benzer olan gıdaları kıyaslayın ve en besleyici olanını sepetinize atın.

- Yapılan çalışmalar, alışveriş sepeti kullanmanın sebze-meyve alışverişini azaltıp, abur cubur satın alma miktarını artırdığını göstermiştir. Bu nedenle alışveriş sepeti yerine market arabası kullanmayı tercih edin.

Son olarak, alışveriş yaparken aç olmamaya özen gösterin. Açken alışverişe gitmenin yapılan alışveriş miktarını arttırdığını ve sepeti sağlıksız besinlerle doldurmaya neden olduğunu unutmayın.

Sağlıklı günler dilerim.

Eneee ne kadar az yemişsin kahvaltıda
Galiba öğlen kaçamak yapacağın için hmmm
Ben de öpüyorum

evet öğlen zaten fazla fazla yicek o açığını kapatmaya çalışıyordur şimdi

Denge kadını maşallah

vallahi kızlar öğlen iyi yedim ama abartmadım zaten uzun zamandır görmeyen arkadaşlar çok zayıflamışsın ne olmuş sana dediler hep eeee benimde bi hoşuma gitti bi hoşuma gitti aman daha zayıflama diyolar

Şu diyete başladım başlayalı aburcuburu kestim
Yani alışverişime dikkat ediyorum
Kaçamaklarım genelde kendi yaptığım börek çöreklerle oluyo
Aslında fena halde çikolata hastasıyımdır ama bakalım ne zaman fire vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…