- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 698
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.701
yerim kız senin motivasyonunu bu ne biçim motiveeeeeeee.................
25 yaşındayım ve 75 kiloyum diyete dün başladım azimle devam ederekten zayıflayacağıma inanıyorum
Evet çık faydası oluyo yemeği erken yemeninkızlar çok sevinçliyim 500 gram eksik çıktımmmmmmmmm darısı başnıızzaaaaaaaaaaaa
neler yaptım aslında ekstra hiç bişey yapmadım sadece akşam hafif yedim heralde ondan
sabah uyanınca 1 bardak sirkeli su içtim
sonrada gün boyu 2.5-3 litre
2-3 fincan yeşilçay
gece uyumaya yakın ev yapımı 5i bir yerde içtim
sabah: yarım smit yarım karper tek şekerli çay =170 kalori
Öğlen: 1 Sadoviç tek şekerli çay
ara : orta türk kahvesi yanınada irmik helvası
(hesapta yoktu hediye dağıttılar ama afiyetle yedim)
akşam: ton balıklı salata tel şehriye çorba doyana kadar ekmeksiz yedim
ama gerçekten tam doydum ve saat 19.00 du
gece 15-20 çekirdek
1-2 saat sonra 1 bardak süt ona bile 1 çay kaşığı kadar şeker koydum
yatarkende 1 bardak sirekli su içtim gene
aslında diyetlik bişey pek yapmadım
ama nedense 500 gram eksik çıktım
bu sabah 59.500 geldim haftalardır tık yoktu
herlade yemeği erken yiyişim ve hafif yiyişim etkili oldu
Selam yaşamcımselam hatunlar
bugün kilo bildirim günüydü dimi ama ben hiç modda deyilim çünkü dikkat ediyorum ama tam bi diyete giremedim bi düzene sokamadım kendimi bayram geliyorya ondan heralde bayramda çok kaçırırım diye korkuyorum ama dikkat ediyorum almadım hatta biraz vermiş olabilirim yarın sabah tartılıp bildirirm eylemciğim
aynen yaaa çok sevindimEvet çık faydası oluyo yemeği erken yemenin
Sevindim senin adına
Oh ne güzel motive de oldun şimdi kimse tutamaz seni
yaşam bir başlasa hepimizi hizaya sokar çok azimli maşallahSelam yaşamcım
Senin azmine ihtiyacımız var destek ol bize
kızzzçeeeeeeeeee nereelerdesinnn lessllieeee yapabildinmi dün geceeeeeeeeeeeee???????bence de 13 ekim bir sonraki tartılma olsun. bayram ve haftasonu arası herkes yoğun ve motivasyonsuz olabilir. Ama benim için 9 ekim uygun. Ben her halikarda tartılırım :)
sende spor yapabildinmi canım???Hosgeldin canim sende benim gibi yenisin burda hadi bakalim kolay gelsin
seni ekliyorum canımcım şimdi ama yazışmayı unutma tamammı kilo bildiriminideboyum 157 cm kilom da 75 canım akşamları 2 diyet bisküviden bişey olmaz diyosan seni dinliyorum ve bugün yiyorum tavsiyen için teşekkürler
Ciddi misinyaşam bir başlasa hepimizi hizaya sokar çok azimli maşallah
akşam yemeğini 3-5 kaşık yoğurt 1 kaşık yulafla tamamladığı günler oldu
o felakettir yani bir başlasa bizede hiç bişey yedirmez ama bir kendi o moda girebilse...
Ciddi misin
Gerçi yumurta diyetini başarıyla tamamladığına göre iradesine sahip çıkabiliyo ne güzel
Ben de dün akşam çorba salata bir dilim ekmek iki çatalcık et yedim
Bir avuç bademle bir elma yedim saat on gibi
Sahurda da iki buçuk litre su içtim
Ciddi misin
Gerçi yumurta diyetini başarıyla tamamladığına göre iradesine sahip çıkabiliyo ne güzel
Ben de dün akşam çorba salata bir dilim ekmek iki çatalcık et yedim
Bir avuç bademle bir elma yedim saat on gibi
Sahurda da iki buçuk litre su içtim
sağol canım en çok kurban bayramından korkuyorum kendimi tutmam lazımHosgeldin canim sende benim gibi yenisin burda hadi bakalim kolay gelsin
kurbanda gerektiği kadar yicez o kadar etlere tatlılara boğulmucazzzzzzz sakın haaaaasağol canım en çok kurban bayramından korkuyorum kendimi tutmam lazım
bi de gittiğim her yerde ısrarla ye diyecekler ama günde 1 tatlıdan bişey olmaz heraldekurbanda gerektiği kadar yicez o kadar etlere tatlılara boğulmucazzzzzzz sakın haaaaa
size diyomda bakalım ben ne olacam he he???
akşamları egzersiz pilates falan yaparım sabah yapıyodum hem sabah hem akşam yaparım şimdi sirkeli su içiyorum tavsiyen için sağol canımgeceleri yatmaya yakın 100-150 kalorilik bişey yerseniz sabaha kadar metabolizmanız çalışır
yatmaya yakın ağır olmadan spor yaparsanızda sabaha kadar vücudunuz çalışmaya devam eder diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?