Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ayşegül çoruhlu Hanım'a göre de şöyle ne kadar çok et yersen(ya da ne kadar çok asitli yiyecekler yersen) onun dört katı sebze yemeli Çiğ olarak yada sebze suyu içmeli ( çünkü sebzeler bol alkali içeriyor)
Ki alkali değerimiz daha fazla olsun
Bu şekilde yaşamımıza devam edersek hastalıkların çoğunu engellemiş oluruz
diye öneriyo

Çok değerli bilgiler
Yakabildiğimiz kadar yiyelim o zaman
Yani spor spor spor

nötral gıdalar; bu gruptaki besinler proteinle ve karbonhidratla birlikte tüketilebilir.(kontrollü olmak şartıyla abartmadan)

sıvı ve hayvansal yağlar,yağlı peynirler,beyz peynir,dil peyniri ve diğerleri
yumurtasarısı,siyah ve yeşil zeytin
tüm taze sebze ve salatalar
fındık,badem ceviz
ve tüm baharatlar

bu grupta olupta uzak durulması gerekenlerv ise şöyle:

mayonez.sirke.hazır çorba kahve kakaolu yiyecek ve içeçecekler

lifli yiyecekler;lifli yiyecekler yetri kadar su ile tüketildiğinde bağırsakları temizler kabızlığı önler,bağırsak hastalıkları ve kalın bağırsak kanser riskini azaltır.safra asitlerinin vucuttan atılmasını sağlar bunlar şöyle;

kepekli ekmek,kepekli makarna.kabuklu pirinçikepek,yulaf ezmesi çavdar ekmeğilahana,brokoli,patlıcan,pırasa,bamya,salatalar,kurukayısı,kuruincir,kuruerik,kuruyemiş ve baklagiller

kızlar yazar gayet anlaşılır bir dille neler yeyip neler yemememizi anlatmış artık gerisi bize kalmış

sen suyu karbonatlı içebiliyormusun canım ben içemiyorum bulandırıyor

Hmmm çok güzel
Biliyor musun
Ceviz ve badem gibi kuruyemişleri
Rahatlıkla tüketmeliyiz tabi abartmadan
Çünkü onlarda bulunan yararlı yağlar beynimiz için çok önemli
Bizim depresyona girmemizi önlüyor
Diyette tamamen yağları hayatımızdan çıkartmamalıyız ama yararlı olanlar yani bitkiden elde edilenler

Baharatı da bolca tüketebikirizçünkü onlarda bitkilerden elde ediliyor

ayrıca kızlar kilo vermede uykunun önemindende detaylı bir şekilde bahsediyor günlük enaz 4 saat kaliteli uyumamızı öneriyor kaliteli derken rahat, karanlık ,sessiz,ısı gerekenşekilde mevsimie göre ne çok sıcak ne çok soğuk,müzikçalar,mp3 tv olmayacak,oda kokulu olmıycak oda parfümü gibi mesela, tamamı uykuyla geçecek bu dört saatin.

evet canım ben zaeytinyağı ve tereyağı kullanıyorum yemeklerimde kahvaltıdada kuruyemiş yemeğe çalışıyorum

Aynen öyle gayet açık bir şekilde yazmış
Buna göre kendi diyetimize yön verebiliriz
Ayrıca uyku yorumunu çok çok beğendim hani çoğu kesim sekiz saat diyor ve bennedense hayır öyle olmamalı daha az da uyuyabiliriz diye düşünüyordum
Demekki kaliteli uykuyla dört saat yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…