Esnek Diyet Arkadaşlığı

Selam kızlar nasılsınız ben bu aralar gece kuşu oldum
Iftarda ve sahurda yediklerim
Üç dolma biber(içi bulgurlu), iki kaşık makarna, yoğurt, salata, 1,9 lt su, tarçınlı yeşil çay
Sahurda iki dilim ekmek, bir tatlı kaşığı reçel, 1,2 lt su
Eylemcim tavsiyene uydum sahuru es geçmedim

süpersinnn beybii metabolizman tavan yapsınnnnnnnnn
zorlada olsa ye bişeyler muhakkak

allah kabul etsin canım günler birazdaha kısalsın bende borçlarımı tutacam inşallah çok az yemişsin tebrikler

kızlar dün katmer pogaca yaptım canım çekiyordu ne zamandır yaptım vede dayanamayıp birsürü yedim gece yataga girdiğimde midemde şişkinlik ,bulantı uyuyana kadar beni mahvetti.diyet gibisi yok uykuya bile rahat geçiyosun.

allah kabul etsin canım günler birazdaha kısalsın bende borçlarımı tutacam inşallah çok az yemişsin tebrikler
Âmin Allah razı olsun
Şu günler çok önemli günler
Zilhicce ayının ilk on gününün gecesi ve gündüzü çok önemli
Hiç değilse arefe gününü oruçlu geçirmek çok efdal

Aslında az gelmedi baya tokluk hissi oluştu
Bu aralar acayip tatlı çekiyo canım zor tuttum kendimi, tarçın ve reçelle geçiştirmeye çalışıyorum

Ar
bitane kitaba başladım gayet güzel hoşuma gitti Fırat Çakır'ın sağlıklı yaşa kariyerin olsun.okumak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim
arada kitaptan tüyolar verebilirsin canım
Hani hoşuna giden yerleri paylaşabilirsin

Ben de bu ara ayşegül çoruhlunun alkali diyet kitabını okumak istiyorum en kısa zamanda temin edip inş
Çok mantıklı geliyo bir süredir suyumu alkali su olarak içiyorum, vücudumdaki
asitlenmeyi azaltsın diye

o
olur tabiki canım yazarım fırsat buldukca

Aynen ben şimdi tutmuyorum ama bayramdan önce üç gün tutucam inş

slmlar günaydınlarrrr arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr ve artık yazamaya bilirim izinliyim hepinize iyi bayramlar herşey gönlünüzce olsun fazla yimeden atlatın bayramııııııııııııı

slmlar günaydınlarrrr arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr ve artık yazamaya bilirim izinliyim hepinize iyi bayramlar herşey gönlünüzce olsun fazla yimeden atlatın bayramııııııııııııı
Selam canım günAydın
Sana da iyi bayramlar
Güzel bir izin geçirmen dileğiyle Allah'a emanet ol
Fırsat buldukça yaz ama

slm kızlar '' Sağlıklı yaşa kariyerin olsun'' kitabından beslenmeyle ilgili öneriler

protein:vücutta kas oluşumunu ve çocuklarda büyümeyi sağlar.protein yeteri kadar alınmazsa kasların incelmesine ve kas kaybına neden olur.gereğinden fazla alındığında ise vucüt ihtayacı olan kadarını alıyor kalan kısmını karbonhidrata çevirerek glikojen deolarında yağ olarak depo ediyor vede haliyle kilo alıyoruz.bir insan spor yapmıyorsa günlük kgram başına birgarm protein almalıdır.ortalama 75 kilo bir insan hergün toplam 75 gram protein almalıdır.ama bu oran şöyledir

100 gram kırmızı et,tavuk,balık,hindi: 25 gram protein içeriyor (yani 75 kilo bir insan bunlardan yaklaşık 300 gram yiyebilir)

100 gram kurufasulye,nohut,barbunya yeşil mercimek: 25 gram protein( yani 75 kgram bir insan bunlardan yaklaşık 300 gram yiyebilir)

1 bardak süt;6-8 gram protein

bir üçgen kadar peynir:5-6 gram protein

1 yumurta:6-8 gram protein

evet kızlar kendi kilomuza göre günlük nekadar protein almamız geretiğini burdan hesaplayabiliriz.

Çok güzel
Teşekkür ederiz canım
Demek günlük protein ihtiyacım 56 gr
Yani 200gr et tavuk balık yiyebilirim
Sevdim bu işi

Karbonhidrat; karbonhidrat 1.derecede enerji kaynağıdır.yeteri kadar tüketemen günü enerjik geçirmeni sağlar fazla tüketmen ise kilo aldırır.

doğru şekilde tüketildiğinde fayda sağlayan karbonhidratlar

buğday;arpa,yulaf,çavdar,mısır,tahıl,doğal undan yapılmıs ekmek,kepekli makarna ,patates,kabuklu pirinç,kuruüzüm,kurukayısı,kuruerik,bal ve muz.

bırde aynı grupta olmasına rağmen direk kilo yapan karbonhidratlar var bunlar;

beyazundan yapılmış ekmek,poğaça,börek,kurupasta.baklava,bisküvi,çikolata vs... şeker ve şekerden yapılmış herşey...

yzarın bir sözü var '' yakabileceğin kadar yemelisin''eğer yakacağına inanıyorsan yiyebilirsin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…