- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.781
Yani bilgi var da uygulamada sıkıntı yaşıyorum
Aleynaak kardeşimiz sağolsun çok değerli bilgileri paylaştı bizimle
dün 200 gr almışım bile ama bi yandan da leslie yapıyorum en azından vermesem bile daha fazla almayayım diyeKızlar bayramınız mübarek olsun
Kaçamaklarımız kaçınılmaz olacak haliyle
Olsun topiğimizde elele verip üstesinden geliriz dimi
Öpüyorum hepinizi
tabiiki canım bize bilgilerini yaz senide ekliyim hoşgeldinneylemsevcan
bende dahil olmak istiyorum bu gruba kendimi çok şartlayamıyorum diyet içinesneklik benimde istediğim birşey yoksa stres yapıyorum . cevaplarsanız sevinirim
bencede canım katılıyorummmmmmmdün 200 gr almışım bile ama bi yandan da leslie yapıyorum en azından vermesem bile daha fazla almayayım diye
Sağolun canm sizinkide kutlu olsun tüm günleriniz hep bayram tadında geçsintabiiki canım bize bilgilerini yaz senide ekliyim hoşgeldinn
bayramında kutlu olsun
sonunda geldim evime köydeydikk
tartının pili bitmiş eşime verdim işe giderken götürdü ne yalan söyliyim dikkat edemedim diyetime
et değilde çocuk gibi şeker yedimm ben yavvvv
Sağolun canm sizinkide kutlu olsun tüm günleriniz hep bayram tadında geçsin
bilgilerim boy 1.60 kilom 68.8 dün (akşam tartıldım en son )
çok fazla diyet yapmıyorum aslında diyet yapınca strese giriyorum
egzersiz spor daha çok tercihim onuda uzun süre yapamıyorum çünkü motivasyonum düşüyor yeni evlendim 1 yıl oldu farklı bi şehire geldim pek tanıdık yok birbirimizi gaza getirebileceğimiz bi arkadaşım yok yani sürekli takipte olunca daha iyi motive olurum gibime geliyo
bir yılda 10 kilo aldım acil sıkılaşmam ve kilo vermem lazım
bayağı uzun yazdımkusura bakmayın artık başka eklemem gereken bişe varsa yazarsınız
sağlıcakla kalın :)
hoşgeldin canım hayırlı olsunSağolun canm sizinkide kutlu olsun tüm günleriniz hep bayram tadında geçsin
bilgilerim boy 1.60 kilom 68.8 dün (akşam tartıldım en son )
çok fazla diyet yapmıyorum aslında diyet yapınca strese giriyorum
egzersiz spor daha çok tercihim onuda uzun süre yapamıyorum çünkü motivasyonum düşüyor yeni evlendim 1 yıl oldu farklı bi şehire geldim pek tanıdık yok birbirimizi gaza getirebileceğimiz bi arkadaşım yok yani sürekli takipte olunca daha iyi motive olurum gibime geliyo
bir yılda 10 kilo aldım acil sıkılaşmam ve kilo vermem lazım
bayağı uzun yazdımkusura bakmayın artık başka eklemem gereken bişe varsa yazarsınız
sağlıcakla kalın :)
evet gözünün önünde en sevdiği yiyecekler olunca dayanamıyor insan bayramdan sonra tartıma kadar telafi ederiz artıkhoşgeldin canım bayramdan sonra herkes telefi edecek artık vbu yediklerini bende dahil olmak üzere insan dayanamıyor,napalım canım herzamanda bayram gelmiyor senede iki kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?