Esnek Diyet Arkadaşlığı

herkese günaydınlar,hayırlı cumalar,hayırlı arifeler vede inşallah hayırklı bayramlar bütün güzel dilekleriniz gerçek olsun inşallah.Arife günü yapılan dua çok makbuldur.

tabiiki canım bize bilgilerini yaz senide ekliyim hoşgeldinn
bayramında kutlu olsun
Sağolun canm sizinkide kutlu olsun tüm günleriniz hep bayram tadında geçsin
bilgilerim boy 1.60 kilom 68.8 dün (akşam tartıldım en son )
çok fazla diyet yapmıyorum aslında diyet yapınca strese giriyorum
egzersiz spor daha çok tercihim onuda uzun süre yapamıyorum çünkü motivasyonum düşüyor yeni evlendim 1 yıl oldu farklı bi şehire geldim pek tanıdık yok birbirimizi gaza getirebileceğimiz bi arkadaşım yok yani sürekli takipte olunca daha iyi motive olurum gibime geliyo
bir yılda 10 kilo aldım acil sıkılaşmam ve kilo vermem lazım
bayağı uzun yazdım kusura bakmayın artık başka eklemem gereken bişe varsa yazarsınız
sağlıcakla kalın :)

sonunda geldim evime köydeydikk
tartının pili bitmiş eşime verdim işe giderken götürdü ne yalan söyliyim dikkat edemedim diyetime
et değilde çocuk gibi şeker yedimm ben yavvvv

hoşgeldin canım bayramdan sonra herkes telefi edecek artık vbu yediklerini bende dahil olmak üzere insan dayanamıyor,napalım canım herzamanda bayram gelmiyor senede iki kere

hoşgeldin canım

hoşgeldin canım hayırlı olsun

hoşgeldin canım bayramdan sonra herkes telefi edecek artık vbu yediklerini bende dahil olmak üzere insan dayanamıyor,napalım canım herzamanda bayram gelmiyor senede iki kere
evet gözünün önünde en sevdiği yiyecekler olunca dayanamıyor insan bayramdan sonra tartıma kadar telafi ederiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…