- 6 Ocak 2014
- 192
- 157
- 133
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.881
inşallah canım benim yaa iki gündür sen ne güzzel yürüyorsun ben bademcik ağrısından yatıyorum hep fena üşüttüm galibaAma aldim ki yine Kilo
Bakalim yarin tartida kac cikacagim bugünkü pastalardan sonra
Üzülme canim bende ikibucuk ay önce 63tüm
Uzun süreden sonra ilk defa 58den asagi düstüm
Ki nasil beslendigimi yazmistim bi de bantda yürüyüs yaptim
Sen. de yap bak gidecek kilolar inan bana
gerçekten 18 kilo mu verdinnnnverirsin canım hep diyorum ben kilo verdiysem herkez verebilir pes etmek yok bak benim mutlu sonuma 4 kilo kaldi 18 gitti 4 kaldı
Google'dan giriyorum canımtelde girerken google den mi giriyosun başka bi yerdenmi
Dün yürüyenedim çok yorulmuşum namazımı kıldım cumburloooop yatağa attım kendimi. Gece yediğim pastalardan dolayı rahatsızlandım(ya işte böyle çok yersen böyle olurinşallah canım benim yaa iki gündür sen ne güzzel yürüyorsun ben bademcik ağrısından yatıyorum hep fena üşüttüm galiba
ha bu üşütme benim yememe engel mi HAYIIIIRRRgene yiyom gene yiyom gene yiyom yaaaaaaaaaaaaaa ((
inşallah almamış olursun kilo falan
Herkese selam,
bende katılmak istiyorum aranıza, dün diyete başladım tartılmadım ama 59,5 - 60 civarı kilodayım boyum 1,67.. 57 kiloya düşmek istiyorum :) benide listeye eklermisiniz..
bir tatil yaptım tam tatil yaptım yedim içtim geldim ve nete giremedim 2 bebiş olunca mümkün olmuyorGünaydınlar arkadaşlarr
herkez diyeti bozmuş anlaşılan
ama nerden dönülse kardır o yüzden canınızı sıkmayın
dün pili taktım basküle
500 gr fazla geldim
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz
eylem nerdesin
eylemsevcan
canım ilk sayfada ismimi göremiyorum eklenmedimmi acaba
yok yok korkma Allahın izniyle hep buradayım arada izin aldıkça yok oluyom ama artık son iznimide aldım artık yaza kadar bir daha izin alamam yaza kadar kesintisiz burada olacam inşallahhhhhhhEylemsevcan nerelerdesin bacım bizi öksüz yetim koma
canım neden tok karınla tartılıyorsun sabah uyanıncamerhaba eylemsevcan
tok karınla 59,5 kiloyum boyum 1,67...
5 gün oldu diyete başlayalı ama vermemişim
tok karınla 56-57 kiloya düşmem lazım...
Hoş geldin eylemcimben 59.4 olarak sadece 600 gram vermiş olarak yeniden döndüm
ama 22 Ekimde iddalıyım baya fark atacam inşallahhhhhhh
bayram beni kötü etkiledi
canım neden tok karınla tartılıyorsun sabah uyanınca
aç karnına tartılsana tatlım bizde kilo bildirimlerinde sabah kalkıncaki tartımızı baz alıyoruz şimdi seninki tok karnına olunca uyuşmazda sende bize yarın sabah aç karnına tartılıp bildir yarın yazayım ok
Bayramda 3 mili bitirdim ben bugün de 4 mili yapicam inşkızlar sizin gazınıza geldim 25 dk kadar lesli yaptım acayip terledim 46 dklıktı ama ben 25 dk anca dayandım i
Bayramda 3 mili bitirdim ben bugün de 4 mili yapicam inş
evetttttttttttHoş geldin eylemcim
Sen yine vermişsin ben artılardayım
Kilom şu an 56.9
Hadi yarış yapalım 22sine birbuçuk kilo gitsin mi
bu arada tok karnına öyleyse baya bir verdin heraldeBen de tok karnına tartıldım 74.3 kiloyum
Bayramda 3 mili bitirdim ben bugün de 4 mili yapicam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?