Esnek Diyet Arkadaşlığı

inşallah canım benim yaa iki gündür sen ne güzzel yürüyorsun ben bademcik ağrısından yatıyorum hep fena üşüttüm galiba
ha bu üşütme benim yememe engel mi HAYIIIIRRR gene yiyom gene yiyom gene yiyom yaaaaaaaaaaaaaa ((
inşallah almamış olursun kilo falan

verirsin canım hep diyorum ben kilo verdiysem herkez verebilir pes etmek yok bak benim mutlu sonuma 4 kilo kaldi 18 gitti 4 kaldı
gerçekten 18 kilo mu verdinnnn olamaaazzz bende vermeiyim kızlaar noolur beni gaza getirinn
1 yıllık evliyim 10 kilo aldım hep göbekten daha bebişim olmadan göbüşlü oldumm ağlamaklıyımm
canım yaaa inşallah en kısa zamanda 4 kilonda gider nasıl verdin diyetisyenle falan mı
spor yaptın mı yaptıysan neler yapıp ne kadar yaptın bende 15 kilo vermek istiyorum
ama hiç kendimi zorlamıyorum

Dün yürüyenedim çok yorulmuşum namazımı kıldım cumburloooop yatağa attım kendimi. Gece yediğim pastalardan dolayı rahatsızlandım(ya işte böyle çok yersen böyle olur)
Çok geçmiş olsun canım ya nane veya papatya çayı iç iyi geliyor
Benimde yirmilik dişimden dolayı diş etlerim şişmişti bir keresinde, o kadar acı çekmeme rağmen yemelerimi bırakamamıştım

Kilo da almışım sonuç: 56.9
Pes etmek yok ama

Herkese selam,
bende katılmak istiyorum aranıza, dün diyete başladım tartılmadım ama 59,5 - 60 civarı kilodayım boyum 1,67.. 57 kiloya düşmek istiyorum :) benide listeye eklermisiniz..

tabiiki eklerizcanım
boyunu kilonu yaz bugün kilo bildirim günü zaten ekliyim hemen

bir tatil yaptım tam tatil yaptım yedim içtim geldim ve nete giremedim 2 bebiş olunca mümkün olmuyor
bugün işbaşı yağtım iyi oldu yazabiliyorum canlar
hadi gönderin kilolarııııııııııııı

eylemsevcan
canım ilk sayfada ismimi göremiyorum eklenmedimmi acaba

yok canım bayram tatilinden beri giremedim kimseyi ekleyemedim boyunu ve kilonun son durumunu tekrar yaz hemen ekliyim canım

Eylemsevcan nerelerdesin bacım bizi öksüz yetim koma
yok yok korkma Allahın izniyle hep buradayım arada izin aldıkça yok oluyom ama artık son iznimide aldım artık yaza kadar bir daha izin alamam yaza kadar kesintisiz burada olacam inşallahhhhhhh

Yaşamcım bana kilonun son durumunu yazsana 29 eylüle ekliyim yazmamışım unutmuşum heralde
birde yeni kilonu bildir canımcım bugünkünü

ben 59.4 olarak sadece 600 gram vermiş olarak yeniden döndüm
ama 22 Ekimde iddalıyım baya fark atacam inşallahhhhhhh
bayram beni kötü etkiledi

merhaba eylemsevcan
tok karınla 59,5 kiloyum boyum 1,67...
5 gün oldu diyete başlayalı ama vermemişim
tok karınla 56-57 kiloya düşmem lazım...
canım neden tok karınla tartılıyorsun sabah uyanınca
aç karnına tartılsana tatlım bizde kilo bildirimlerinde sabah kalkıncaki tartımızı baz alıyoruz şimdi seninki tok karnına olunca uyuşmazda sende bize yarın sabah aç karnına tartılıp bildir yarın yazayım ok

ok öle yapalım..

yok yok canımcım aç karnına tartılın sabah uyandığınızda lavaboya gidip tartılın onu söyleyin bana yarın ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…