Esnek Diyet Arkadaşlığı

meraba kızlar napıyonuz ben bayramdan sonra gram bazında vermişim verdiğim emeklere yazık ye ye sonu bu olur tabii
Olsun canım eninde sonunda toparlayacağız kendimizi pes etmek yok
Bende bayramda artılarla girdim ama öyle çok değill gr olarak fazla çıktım doktora gideceğim güne kadar tekrar edeceğim yine
kızlar hadi hep birlikte spora başlayalım
O zaman yaptığımız spor boşa giymesin diye az yeriz belki

ay çok sevindim bende başlayayım barii katılmak isteyen başka varmııııııııııı ????????????

saat kaç gibi olur ben çok geç vakte kalamam da ondan didim :) bide bu ilk sayfada kayıtlı olan ayse meyra sen misin ?

Olsun canım eninde sonunda toparlayacağız kendimizi pes etmek yok

kızlar hadi hep birlikte spora başlayalım
O zaman yaptığımız spor boşa giymesin diye az yeriz belki

ay çok sevindim bende başlayayım barii katılmak isteyen başka varmııııııııııı ????????????
ben zamanım oldukça evde leslie yaparım diğerleri zor pilates te azcık yaparım yeter

ben zamanım oldukça evde leslie yaparım diğerleri zor pilates te azcık yaparım yeter
ya leslie yi bi sevemedim ben yaa onun yerine yürüyüş yapmak daha iyi geliyo gibi belkide hiç denemedim ondandır bilemiyciimm bide benim sorunum tamamen göbek .
kalça ve basende problemim yok onun için leslieyi ben kendime uygun bulmadım
sen nasıl hissediyorsun bitirince

biraz terletiyor bi de bacaklarım biraz ağrıyor ama bayramda misafirler gelmeden hep yatım kilo almadım bu sayede tatlı da yedim çikolata da ama pilates kadar yormuyor

Ama aldim ki yine Kilo
Bakalim yarin tartida kac cikacagim bugünkü pastalardan sonra
Üzülme canim bende ikibucuk ay önce 63tüm
Uzun süreden sonra ilk defa 58den asagi düstüm
Ki nasil beslendigimi yazmistim bi de bantda yürüyüs yaptim
Sen. de yap bak gidecek kilolar inan bana

verirsin canım hep diyorum ben kilo verdiysem herkez verebilir pes etmek yok bak benim mutlu sonuma 4 kilo kaldi 18 gitti 4 kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…