- 5 Eylül 2014
- 273
- 211
- 333
- 40
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.861
Olsun canım eninde sonunda toparlayacağız kendimizi pes etmek yokmeraba kızlar napıyonuz ben bayramdan sonra gram bazında vermişim verdiğim emeklere yazık ye ye sonu bu olur tabii
kızlar hadi hep birlikte spora başlayalımBende bayramda artılarla girdim ama öyle çok değill gr olarak fazla çıktım doktora gideceğim güne kadar tekrar edeceğim yine
ay çok sevindim bende başlayayım bariiAmin teşekkürler canım
Hadi birlikte başlayalım o zaman
Bende bantta yürüyorum evde bu akşam başlıyorum söz
Tam başlayacağım zaman buraya yazacağım inş
Ben genelde çocuklar uyuyunca yürüyorum
saat kaç gibi olur ben çok geç vakte kalamam da ondan didim :) bide bu ilk sayfada kayıtlı olan ayse meyra sen misin ?Amin teşekkürler canım
Hadi birlikte başlayalım o zaman
Bende bantta yürüyorum evde bu akşam başlıyorum söz
Tam başlayacağım zaman buraya yazacağım inş
Ben genelde çocuklar uyuyunca yürüyorum
Olsun canım eninde sonunda toparlayacağız kendimizi pes etmek yok
kızlar hadi hep birlikte spora başlayalım
O zaman yaptığımız spor boşa giymesin diye az yeriz belki
ben zamanım oldukça evde leslie yaparım diğerleri zor pilates te azcık yaparım yeteray çok sevindim bende başlayayım bariikatılmak isteyen başka varmııııııııııı ????????????
ya leslie yi bi sevemedim ben yaa onun yerine yürüyüş yapmak daha iyi geliyo gibi belkide hiç denemedim ondandır bilemiyciimmben zamanım oldukça evde leslie yaparım diğerleri zor pilates te azcık yaparım yeter
Canım ben şimdi yürüyüş yapıyorumsaat kaç gibi olur ben çok geç vakte kalamam da ondan didim :) bide bu ilk sayfada kayıtlı olan ayse meyra sen misin ?
Selam canımselam hatunlar
nasılsınız ben bu yeni siteye adapte olamadım pek telden giriyodum bide uygulamada kalktı o yüzden pek girmiyorum
Olsun farketmez spor spordurben zamanım oldukça evde leslie yaparım diğerleri zor pilates te azcık yaparım yeter
Evet ilk sayfadaki ayşemeyra benimsaat kaç gibi olur ben çok geç vakte kalamam da ondan didim :) bide bu ilk sayfada kayıtlı olan ayse meyra sen misin ?
evet canım eşimin görevi itibariyle burdayız hayırlısı bakalım inşallah canımsendemi memur eşisinn canımmmm inşallah canım bitsinde gelin memleketine
bende mardinde kaldım 3 yıl hasretliğin ne olduğunu çok iyi bilirim
bende aynı şekilde oluyorum azcık fazla kaçırsam günüm kötü geçiyor
Ben yine geldim sporumu da yaptım
Yarına Allah Kerim
selam hatunlar
nasılsınız ben bu yeni siteye adapte olamadım pek telden giriyodum bide uygulamada kalktı o yüzden pek girmiyorum
biraz terletiyor bi de bacaklarım biraz ağrıyor ama bayramda misafirler gelmeden hep yatım kilo almadım bu sayede tatlı da yedim çikolata da ama pilates kadar yormuyorya leslie yi bi sevemedim ben yaa onun yerine yürüyüş yapmak daha iyi geliyo gibi belkide hiç denemedim ondandır bilemiyciimmbide benim sorunum tamamen göbek .
kalça ve basende problemim yok onun için leslieyi ben kendime uygun bulmadım
sen nasıl hissediyorsun bitirince
55 kilo görünüyordu orada yanlış hatırlamadıysam kaça daha inmeyi düşünüyon canımEvet ilk sayfadaki ayşemeyra benimNiye ki
Ama aldim ki yine Kilo55 kilo görünüyordu orada yanlış hatırlamadıysam kaça daha inmeyi düşünüyon canım
hemde çocuğum var dedin bunuda yanlış hatırlamıyordurum inşallah
ağlamaklı oldum yaa ben neden kilo veremiyom yaaaaaaaaaaaaaaa
Selam canım
Ben iyiyim hamdolsun
Ben de telden giriyorum herhangi bir sorun yaşamıyorum
Aramızda olman bizi şevklendiriyor
Azimlisin sen burayı bırakma
55 kilo görünüyordu orada yanlış hatırlamadıysam kaça daha inmeyi düşünüyon canım
hemde çocuğum var dedin bunuda yanlış hatırlamıyordurum inşallah
ağlamaklı oldum yaa ben neden kilo veremiyom yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?