- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.901
süpersin canım yaa bayram hezmietine rağmen ne güzel vermişsin tebriklerkızlar evdekı kota dolmus telfonuda bozdm bu esımın eskı telı cok zor gırıyo kılom71.50 birkılo daha gıtms oncekı 72.50ydı
evettttttttttt
kesinlikle gitsinnnnnnnn
22 sine 1.5 kiloooooooooooooo
büyük yarışa kkimler varrrrrr???
tabiiki vereceksinnnnnnnnn çok zor değil inannn banaaaaaaaaaaasaat 11:00 de ara yaptım, 1 bardak sade kahve 1 minik bitter çikolata
ben verecekmiyim şu fazlalıkları yaaa
tabiiki vereceksinnnnnnnnn çok zor değil inannn banaaaaaaaaaaa
bak zamanla nasıl gidiyor şıkır şıkırrrrrrrrr
Yaşamcım bana kilonun son durumunu yazsana 29 eylüle ekliyim yazmamışım unutmuşum heralde
birde yeni kilonu bildir canımcım bugünkünü
görmemişim canım yaa kusura bakmacanım 2 kere yazdım ama görmedin heralde
29 eylül =64.6
13 ekim=64.2 fark az çünkü çok dikkat etmedim ama artık full devam hergün burdayım
yaşında etkisi var kilonunda kilo azaldıkça kilo vermez çok zorlaşıyor canımcımşu son 3-4 kilolar çok inatçı gitmiyor sanki, bide yaşındamı etkisi var bilmiyorum eskiden olsa 5 günde bile kilo verirdim şimdi veremiyorummm...
gerçekten 18 kilo mu verdinnnnolamaaazzz bende vermeiyim kızlaar noolur beni gaza getirinn
1 yıllık evliyim 10 kilo aldım hep göbekten daha bebişim olmadan göbüşlü oldumm ağlamaklıyımm
canım yaaa inşallah en kısa zamanda 4 kilonda gider nasıl verdin diyetisyenle falan mı
spor yaptın mı yaptıysan neler yapıp ne kadar yaptın bende 15 kilo vermek istiyorum
ama hiç kendimi zorlamıyorum
bu arada farkın az olması önemli değil verebilmek önemli bu bayram olayını bile verebilerek hatta vermeden bile atlatmak güzel almamış olmak yani çok güzelcanım 2 kere yazdım ama görmedin heralde
29 eylül =64.6
13 ekim=64.2 fark az çünkü çok dikkat etmedim ama artık full devam hergün burdayım
görmemişim canım yaa kusura bakma
hemen yazıyom çok yazışılmış aradan kaçmış demekki gözümden
canım tamam öyleyse yarın tekrar tartılayım benyok yok canımcım aç karnına tartılın sabah uyandığınızda lavaboya gidip tartılın onu söyleyin bana yarın ekliyim
ben varım canımevettttttttttt
kesinlikle gitsinnnnnnnn
22 sine 1.5 kiloooooooooooooo
büyük yarışa kkimler varrrrrr???
ok o zaman 22 sine herkestennn 1.5 kilo eksilsinnnnnnn ona göreeeeeeeee!!....
Yeppaa gelsin sporlarevet bugünden itibaren herkes yediğine dikkat esinnnnnnnnnn 22 sinde 1.5 kiloluk bir azalma mutlaka olsunnnnnnn azalamayanları gevşek ilan edecez ona göreeeeeeeeee
Bak bak bak bak desene yaris cok çetin geçecekaman yarabbim ortada bir yarış var ve ben bundan eksik kalırmıyım aslaaaasiz 1.5 verirseniz benim 1.6 vermem lazım hatta 2 kilo herzaman birinci ben olmalıyımmmmm haha haaaaaa
o zaman yarış başlasın canikolarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?