Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yaşamcım bana kilonun son durumunu yazsana 29 eylüle ekliyim yazmamışım unutmuşum heralde
birde yeni kilonu bildir canımcım bugünkünü

canım 2 kere yazdım ama görmedin heralde

29 eylül =64.6
13 ekim=64.2 fark az çünkü çok dikkat etmedim ama artık full devam hergün burdayım

diyetisyene gitmedim kendi kendime biraz verdim korudum biraz verdim korudum ama ve verdiğim zamanlarda kendimi çok zorluyorum çok disiplinli davranıyorum

canım 2 kere yazdım ama görmedin heralde

29 eylül =64.6
13 ekim=64.2 fark az çünkü çok dikkat etmedim ama artık full devam hergün burdayım
bu arada farkın az olması önemli değil verebilmek önemli bu bayram olayını bile verebilerek hatta vermeden bile atlatmak güzel almamış olmak yani çok güzel

görmemişim canım yaa kusura bakma
hemen yazıyom çok yazışılmış aradan kaçmış demekki gözümden

evet canım topik çok canlı hatta takip etmekte zorlanıyorum ama artık bende burdayım hep şimdi kaçıyorum 2 saate burdayım

çokkkk öptümmmm hepiniziiiii

ok o zaman 22 sine herkestennn 1.5 kilo eksilsinnnnnnn ona göreeeeeeeee!!....

aman yarabbim ortada bir yarış var ve ben bundan eksik kalırmıyım aslaaaa siz 1.5 verirseniz benim 1.6 vermem lazım hatta 2 kilo herzaman birinci ben olmalıyımmmmm haha haaaaaa

o zaman yarış başlasın canikolarrrrrrrrrrrr

evet bugünden itibaren herkes yediğine dikkat esinnnnnnnnnn 22 sinde 1.5 kiloluk bir azalma mutlaka olsunnnnnnn azalamayanları gevşek ilan edecez ona göreeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…