Esnek Diyet Arkadaşlığı

Demin tartıldığına göre tok karnına aynı kilodaysan aç karnına daha az çıkar bu da demek oluyor ki kilo bilem vermişsin

gerçekten ilginçmiş
Boyum 160cm
Kilom iyi aslında ama 55 ten aşağı olunca daha iyi
Bende basen sorunu var giydiğim eteklerin bedeni 42, üst taraf 38
İlginç dimi
Hiç değilse 40 bedene düşsem

gerçekten ilginçmiş canım zayıfsın aslında basen yüzünden kendini kilolu hissediyosun inşallah düzelir basenler

hüpletme konusunda şu aralar hemfikirim güzel bi beslenme tarzı bende böyle yapıyorum ama bozmasam bide neyse öyle yada böyle gidecek bu kilolar dimi egzersiz falan yapıyormusun hiç

hüpletme konusunda şu aralar hemfikirim güzel bi beslenme tarzı bende böyle yapıyorum ama bozmasam bide neyse öyle yada böyle gidecek bu kilolar dimi egzersiz falan yapıyormusun hiç
Evet aynen canım
Egzersiz olarak haftada üç gün yürüyüş yapıyordum bir saat bu şekilde beş kilo gitmişti
Ama şu sıralar kendimi toparlayamıyorum
Yarın da kızımın doğum günü var ve dikkat edebileceğimi sanmıyorum ya

hımmm gelsin pastalar desene afiyet olsun canım yeni yaşı kutlu olsun kızının güzel bi ömür grçirir inşallah :)
birlikte başlayalım mı ? ne dersin yürüyüşe ben evde bantta yürüyordum sıkıldım arkadaş arıyorum kendime
istersen tabii ?
toparlanmak lazım böle gitmemeli

meraba kızlar napıyonuz ben bayramdan sonra gram bazında vermişim verdiğim emeklere yazık ye ye sonu bu olur tabii

bende aynı şekilde oluyorum azcık fazla kaçırsam günüm kötü geçiyor

yaa ben kendimi yemek pasta sitelerine veriyorumm

2 senemiz kaldı rabbim hayırlısıyla bitirip Ankaraya dönmeyi nasip eder inşallah,insanın kendi memleketi gibisi yok
sendemi memur eşisinn canımmmm inşallah canım bitsinde gelin memleketine
bende mardinde kaldım 3 yıl hasretliğin ne olduğunu çok iyi bilirim

Bende bayramda artılarla girdim ama öyle çok değill gr olarak fazla çıktım doktora gideceğim güne kadar tekrar edeceğim yine

Amin teşekkürler canım
Hadi birlikte başlayalım o zaman
Bende bantta yürüyorum evde bu akşam başlıyorum söz
Tam başlayacağım zaman buraya yazacağım inş
Ben genelde çocuklar uyuyunca yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…