- 5 Eylül 2014
- 273
- 211
- 333
- 40
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.841
Aynen öyle canım Rabbim hayırlısıyla o günleri göstersin inş2 senemiz kaldı rabbim hayırlısıyla bitirip Ankaraya dönmeyi nasip eder inşallah,insanın kendi memleketi gibisi yok
Demin tartıldığına göre tok karnına aynı kilodaysan aç karnına daha az çıkar bu da demek oluyor ki kilo bilem vermişsinbazen insan bi bozdmu kendini tutamıyor arkası geliyor canım bu aralar bende tatlıdır büskividir yiyorum ama dmin tartıldım aynı kilodayım kilo almamısım ama yemegı cok asırı tüketmedım bunları yedıgım süreclerde
Demin tartıldığına göre tok karnına aynı kilodaysan aç karnına daha az çıkar bu da demek oluyor ki kilo bilem vermişsin
Ben artılardayım 57,5 olmuşum
Tartı gününe kadar toparlanmam gerek ki birkaç gün kaldı
Boyum 160cmboyun kaç cm ? canım kilon iyi ama
Boyum 160cm
Kilom iyi aslında ama 55 ten aşağı olunca daha iyi
Bende basen sorunu var giydiğim eteklerin bedeni 42, üst taraf 38
İlginç dimi
Hiç değilse 40 bedene düşsem
hüpletme konusunda şu aralar hemfikirimhamdolsun bir sıkıntım yok
Aynı senin gibi iştahımı kontrol edemedim bir süre
O da beni rahatsız etti hem ruhen hem de bedenen
Ama bugün iyiyim çok şükür
Herhangi bir diyet listesine bağlı değilim
Yoğurdu bolca tüketiyorum gün içinde
En az iki litre su içiyorum karbonatlı
Akşam yediden sonra yememeye çalışıyorum
Yemeklerim altı kaşık olur genelde
Ama çorbayı bazen iki kase içtiğimde oluyor
Yoğurduma kırmızı pul biber döküyorum bolca bolca salata tüketiyorum
Günde sadece üç dilim ekmek yiyiyorum tabiki aynı anda değil
İşte böyle bu yazdıklarım diyetimi bozmadığım günlerde uygulanıyor
Yoksa ne bulursam hüpletiyorum
Evet aynen canımhüpletme konusunda şu aralar hemfikirimgüzel bi beslenme tarzı bende böyle yapıyorum ama bozmasam bide neyse öyle yada böyle gidecek bu kilolar dimi egzersiz falan yapıyormusun hiç
İnşallah canım yagerçekten ilginçmiş
gerçekten ilginçmiş canım zayıfsın aslında basen yüzünden kendini kilolu hissediyosun inşallah düzelir basenler
hımmm gelsin pastalar deseneEvet aynen canım
Egzersiz olarak haftada üç gün yürüyüş yapıyordum bir saat bu şekilde beş kilo gitmişti
Ama şu sıralar kendimi toparlayamıyorum
Yarın da kızımın doğum günü var ve dikkat edebileceğimi sanmıyorum ya
bende aynı şekilde oluyorum azcık fazla kaçırsam günüm kötü geçiyorBaşladım bile
Itiraf ediyorum çok yemek beni rahatsız ediyor uykum geliyor hantallaşıyorum işime konsantre olamıyorum
Az yeyince daha aktifim daha mutluyum
Peki hal böyleyken neden kendime eziyet ediyorum
Evet evet bu iç çekişmemden sonra ben tekrar sahalara dönüyorum
Adını diyet değil sağlıklı yaşam koyuyorum
Peygamberimizin yöntemini uygulayarak midenin üçte biri yemek üçte biri su üçte biri boş olmak suretiyle haydi bismillah
yaa ben kendimi yemek pasta sitelerine veriyorummbi sıkıntın mı var ? bende 3 gündür kendimle savaşıyorum acaip çikolata talı çekiyo canım
yememek için direniyorum sonra bu son olsun diyip yiyorum midem bozuldu
ağzıma tıka tıka yemek istiyorum normal bi yemek isteği değil yani sonum hayrolsun
ne diyeti yapıyorsun
hakkımızda hayırlısı artık şu sıkıntılar bitsinşuan en çok gündemde olan şehir canım diyarbakır
sendemi memur eşisinn canımmmm inşallah canım bitsinde gelin memleketine2 senemiz kaldı rabbim hayırlısıyla bitirip Ankaraya dönmeyi nasip eder inşallah,insanın kendi memleketi gibisi yok
ben oralara bakmamak için kendimi tutuyom vallayaa ben kendimi yemek pasta sitelerine veriyorumm
Amin teşekkürler canımhımmm gelsin pastalar deseneafiyet olsun canım yeni yaşı kutlu olsun kızının güzel bi ömür grçirir inşallah :)
birlikte başlayalım mı ? ne dersin yürüyüşe ben evde bantta yürüyordum sıkıldım arkadaş arıyorum kendime
istersen tabii ?
toparlanmak lazım böle gitmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?