- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.321
slm canım bayağı dikkat ediyosun ama bukadar yemekle doymazsın bence biraz daha menünü arttırsan olmazmı?Ben de kahvaltıda bir çimdik peynir bir haşlanmış yumurta, bir dilim kepekli uno ekmek, yiyorum bir iki tane yağsız zeytin bazen.
Öğleyin 100 gr. kadar çorba ve 100 gr. sebze veya et yemeği, eğer kalori az gelirse bi tane de ayran içiyorum.
Akşamları da patlıcan, kabak, lahana, havuç soğan gibi bulduğum her sebzeyi suluca haşlayıp blendırda çektiğim iğrenç ötesi çorba ile light yoğurt yiyorum.daha da kilo vermezsem tüh bana.
hoşgeldin canım aramıza kolay gelsn,Bende katılmak istyrum.persmbe günündn beri basladım daha önce gttgm diyetsyndn listem vr onu uyglmya basldm tekrardan.size katılp motive olmak için npmam lazm
Allah kabul etsin canımmmmmm3 gündür oruca başladım kızlar biraz enazından yediklerimide dengelerim bu sayede
Sagolun hepimize kolay gelsin artık :)hoşgeldin canım aramıza kolay gelsn,
maşallah canım inşallah devam edersin böyledün 1200 kalori ile günü tamamladım bugün de 1100 civarını geçmemeyi düşünüyorum inşallah başarabilirim nerelerdesiniz yaa????
Evet doymuyorum ve baya acikiyorum ama bunyem oyle ki benim, maalesef baska turlu kilo veremiyorumslm canım bayağı dikkat ediyosun ama bukadar yemekle doymazsın bence biraz daha menünü arttırsan olmazmı?
aslında emziriyosunda benimgibi,zaten emzirince otomatkmen 500 kalori gidiyor,bu kadar az yemekle sütünde olmazkiEvet doymuyorum ve baya acikiyorum ama bunyem oyle ki benim, maalesef baska turlu kilo veremiyorumustelik sadece gece olsa da emziriyorum. Valla bıktım kilolardan
Allah kabul etsin canım tam oruç zamanı valla hemen akşam oluyor zatenselamlar canlar günaydınlar
bugün niyetliyim
inşallah akşama az yiyerek günü tamamlamak istiyorum
sizler neler yapıyorsunuz?
Günaydınlar :))) 75 grm ekmek 1.5 kibrt yagsz peynir. 5 zeytn. Maydonz.domates :) ve suu
ya evet sırf o yüzden artık üşenmeyim deyip başladım haydi hayrılısı bakalım şurda ne kaldı akşama çok rahat tutuluyorAllah kabul etsin canım tam oruç zamanı valla hemen akşam oluyor zaten
Saat kaça kadar bildircz bn yeniyim bilmiom daha :)kızlar bildirim gününü 2 aralık olarak değiştiriyorum bir mahzuru olursa söylersiniz
çünkü pazartesi günü annemde kalacam onda tartı yok bildiremem diye salıya aldım
herhangi bir saati yok canım saat 3 e kadar bildirirsen iyi olur çünkü 3 te 1. kim onu belirliyoruz 3 den sonra bildirienleri değelendirmeye almamaya çalışıyorum o gün 3 e kadar bildiremeyeceksen bir önceki günde bildirsen olur yeterki bildirim günü hepsi bildirilmiş olsunSaat kaça kadar bildircz bn yeniyim bilmiom daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?