- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.341
olur tabi canım nekadr geç okadar iyikızlar bildirim gününü 2 aralık olarak değiştiriyorum bir mahzuru olursa söylersiniz
çünkü pazartesi günü annemde kalacam onda tartı yok bildiremem diye salıya aldım
benim bebe iki yaşına geldi neredeyse. o yüzden çok umursamıyorum süt olmasını. Hatta bağımlı oldu memeye. belki bu sayede de bırakır :)aslında emziriyosunda benimgibi,zaten emzirince otomatkmen 500 kalori gidiyor,bu kadar az yemekle sütünde olmazki
oo canım yeterli zaten artık kes maşallah iyi emmiş ama yeterbenim bebe iki yaşına geldi neredeyse. o yüzden çok umursamıyorum süt olmasını. Hatta bağımlı oldu memeye. belki bu sayede de bırakır :)
benim bebe iki yaşına geldi neredeyse. o yüzden çok umursamıyorum süt olmasını. Hatta bağımlı oldu memeye. belki bu sayede de bırakır :)
benim oğlumla heralde sizin bebeğiniz benimkide 2 yaş bitmesine 2 ayımız kaldı ocak 22 doğumlu benim minik yavrumbenim bebe iki yaşına geldi neredeyse. o yüzden çok umursamıyorum süt olmasını. Hatta bağımlı oldu memeye. belki bu sayede de bırakır :)
slmlar canlar nasılsınız??
diyetler nasıl gidiyor ben dün az kaçıdım gene hafta sonu olunca
ama bugün telafi edecem inşallahhhh
2 sine az kaldı şu 2 gün atağa girmeliyimmmm canlarrrr
hadi hayırlısı
nerelerdesiniz yaa kisecikler yazmıyor küsecem artık!.slm canım kimsecikler yok valla bir ben bir sen
inşallah doymuşsundur canım afiyet olsun,yarın tartı günü ne çabuk geliyo hiç anlamadımslmlar günaydınlAarrrrrrrr canlar
1 dilim ekmek içine az peynir
1-2 dilim domatesle sabah öğünümü tamamladım dostlarrrrrrrrr
evet bende o yüzden ayda 2 güne düşürdüm her ayın bir ortasında birde sonunda bildireliminşallah doymuşsundur canım afiyet olsun,yarın tartı günü ne çabuk geliyo hiç anlamadım
slmlar öncelikle hoşgeldinizMerhaba bayanlar bende katılmak istiyorum 28 yaşında 2 çocuk annesiyim 1 sene oldu 2. Doğumumu yapalı 165 boy 62 kg. Bu ilk sayfadaki diyeti mi uyguluyorsunuz.
şekersiz kahveninpek zararı yok diyete diyrlarBirde kahveyide çok tüketiyorum iyi kötü bilmiyorum ama. Sekersiz sütlü Türk Kahvesi Nescafe cafe Crown
merhaba canım hoşgeldin burası esnek bi veriyoruz bi alıyoruz tamamen ruh halime bağlı aslında hep versek iyidir ama aldığımızda oluyor yaniMerhaba bayanlar bende katılmak istiyorum 28 yaşında 2 çocuk annesiyim 1 sene oldu 2. Doğumumu yapalı 165 boy 62 kg. Bu ilk sayfadaki diyeti mi uyguluyorsunuz.
bende kahveyi çok seviyorum çayı şekersiz içiyorum ama kahveyi şekersiz içince tadını alamıyorum sen şekersiz içiyosan sorun yok canım ama tyinede türk kahvesi daha sağlıklı diğerlernde katkı maddesi çokBirde kahveyide çok tüketiyorum iyi kötü bilmiyorum ama. Sekersiz sütlü Türk Kahvesi Nescafe cafe Crown
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?