Esnek Diyet Arkadaşlığı

slmlar canlar nasılsınız??
diyetler nasıl gidiyor ben dün az kaçıdım gene hafta sonu olunca
ama bugün telafi edecem inşallahhhh
2 sine az kaldı şu 2 gün atağa girmeliyimmmm canlarrrr
hadi hayırlısı

slmlar günaydınlAarrrrrrrr canlar
1 dilim ekmek içine az peynir
1-2 dilim domatesle sabah öğünümü tamamladım dostlarrrrrrrrr

Merhaba bayanlar bende katılmak istiyorum 28 yaşında 2 çocuk annesiyim 1 sene oldu 2. Doğumumu yapalı 165 boy 62 kg. Bu ilk sayfadaki diyeti mi uyguluyorsunuz.

Merhaba bayanlar bende katılmak istiyorum 28 yaşında 2 çocuk annesiyim 1 sene oldu 2. Doğumumu yapalı 165 boy 62 kg. Bu ilk sayfadaki diyeti mi uyguluyorsunuz.
slmlar öncelikle hoşgeldiniz
ordaki listeyi örnek olarak koydum hiç birimizin uyguladığı yok
tek o değil hiç bir liste uygulamıyoruz
daha doğrusu uygulayamıyoruz
o yüzden boşverip herşeyden yiyip az az yemeye çalışıyoruz o kadar yani
mesela ben günlük 1100-1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
o şekil 10 kilo verdim
2,5-3 litre su içiyorum birde günde 2-3 fincan yeşil çay içiyorum
birde günde 3 mil falan leslie sensone yapmaya çalışıyorum
oda hızlandırıyor iyi oluyor

slmlar öncelikle hoşgeldiniz
ordaki listeyi örnek olarak koydum hiç birimizin uyguladığı yok
tek o değil hiç bir liste uygulamıyoruz
daha doğrusu uygulayamıyoruz
o yüzden boşverip herşeyden yiyip az az yemeye çalışıyoruz o kadar yani
mesela ben günlük 1100-1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
o şekil 10 kilo verdim
2,5-3 litre su içiyorum birde günde 2-3 fincan yeşil çay içiyorum
birde günde 3 mil falan leslie sensone yapmaya çalışıyorum
oda hızlandırıyor iyi oluyor
Sağol hoşbuldum. Bende günde 3 litre su içiyorum 30 35 dakika plates yapıyorum yeşil Çayda içiyorum ama saydığım yerde kalıyorum yemeye dikkat ediyorum Arada kaçamak lar var ama benim şikayetim üst bacaklar kalın ve selülit inş onlarda geçecek. Kalorileri nasıl hesaplıyorsunuz

Birde kahveyide çok tüketiyorum iyi kötü bilmiyorum ama. Sekersiz sütlü Türk Kahvesi Nescafe cafe Crown

Birde kahveyide çok tüketiyorum iyi kötü bilmiyorum ama. Sekersiz sütlü Türk Kahvesi Nescafe cafe Crown
şekersiz kahveninpek zararı yok diyete diyrlar
ama tabii herşeyin aşırısı fazla
bu arada size bir özel msj yolladım kalori hesaplayan bir sitenin adı bakarsın canım bir ara

merhaba canım hoşgeldin burası esnek bi veriyoruz bi alıyoruz tamamen ruh halime bağlı aslında hep versek iyidir ama aldığımızda oluyor yani

bende kahveyi çok seviyorum çayı şekersiz içiyorum ama kahveyi şekersiz içince tadını alamıyorum sen şekersiz içiyosan sorun yok canım ama tyinede türk kahvesi daha sağlıklı diğerlernde katkı maddesi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…