- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.381
hehe aslında bıngıl bacak eyidir (diyelim moralimiz düzelsin)Canım çok güzel yazmışsın bende evlenirken 58 kiloydum şu an 62 kg um bi sıkıntım yok ama ölçülerimi verdim onlar biraz fazla işte hele bacaklarbıngıl bıngıl.
Ay süper olur inş canım. Ağzın bal yesin ama kilo yapmasıntamam canım ekledim
16 aralığa seni iyi bir kiloyla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz
mesela en az 61 hı ne dersin??
Yok canım taş gibi olsunhehe aslında bıngıl bacak eyidir (diyelim moralimiz düzelsin)
ayy hiç göbeğin yok ne güzelBende dün katıldım aramıza inş azimli yim bacak incelip selülit gidecek inş bende yazim ölçülerimi. Kilo 62
Bel73
Göbek 81
kalça98
tek bacak 58çok moralimi bozuyor
1. yıl dönümümü???Evet ayva göbek gibi birşey ama 10 Şubat evlilik yıldönümümüz o zamana kadar istediklerim gerçekleşir inş
maşallahhhhhhhhh süpersin canımmmmmmmmmmmm20 gün önce 110 civarı bişydm. Şuan 105.7
Saolun :) daha yolun çok basında oldgm için bukadr gitti sanırım.uzun bi yol olcak bnmki malum kilo baya oldgu içinmaşallahhhhhhhhh süpersin canımmmmmmmmmmmm
oo maşallahhhhhh benimde 5. senem bitiyor7 senem bitiyoryaşlandık
sen geçen sefer bildirmedinmi canım benmi yazmayı unuttum 2 aralıkta yani??vavvvvvv topik süper olmuşşş
dün geldimm bugüne kalmış kilo bildirme
75.8 geldim canımm
yaa böyle daha güzel emin olll canımmevet bende o yüzden ayda 2 güne düşürdüm her ayın bir ortasında birde sonunda bildirelim
yeni tarihleri 16 aralıksalı ile 31 aralık çarşamba yaptım daha iyi olacak inşallah
sen geçen sefer bildirmedinmi canım benmi yazmayı unuttum 2 aralıkta yani??
pardon 21 kasımda dicektim yanlış olmuş 21 kasımda kilo bildirmedin dimivavvvvvv topik süper olmuşşş
dün geldimm bugüne kalmış kilo bildirme
75.8 geldim canımm
Allah bağışlasın Benimde 2 tane ıkıside kız 1nin 4ü bitti diğerinin 1i.oo maşallahhhhhh benimde 5. senem bitiyor
2 de çocuğum oldu çok şükür bir kız bir erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?