Esnek Diyet Arkadaşlığı

Benim şansım, diyete yeni başlamış olmam. bundan sonra benim de 500 gr. gidecek haftada. ilk başta ödem de gidiyor vücuttan. yirmi gün kadar oldu işte ben başlayalı. Ama azimliyim. Mart ayına istediğim kiloda veya yakın bir kiloda girmek istiyorum.

Bende dün katıldım aramıza inş azimli yim bacak incelip selülit gidecek inş bende yazim ölçülerimi. Kilo 62
Bel73
Göbek 81
kalça98
tek bacak 58 çok moralimi bozuyor
ayy hiç göbeğin yok ne güzel
tamam biraz kalçan ve bacağın var ama gübeğin yok ne güzel oda bir avantaj benim hepsinden var az az

Evet ayva göbek gibi birşey ama 10 Şubat evlilik yıldönümümüz o zamana kadar istediklerim gerçekleşir inş

evet bende o yüzden ayda 2 güne düşürdüm her ayın bir ortasında birde sonunda bildirelim
yeni tarihleri 16 aralıksalı ile 31 aralık çarşamba yaptım daha iyi olacak inşallah
yaa böyle daha güzel emin olll canımm
ben burayı o yüzden çok sevmiştimm
tartı günüü geldikçe benim diyet sarpa sarıyorr

yaşammmmmmmmm nerelerdesinnnnnnnn bu bildirimdede yoksun ortalıkta
bu seferde bildirmezzsen seni silmem gerekecek bebeğim hadi bildir bekliyorum??

Uyguladığımız kürler varsa da yazalım. Ilk ben yazim greyfurt lu kür yspıyorum haftada 2 gun. Yeşilçay ve biberiye içiyorum.aktardan karışık almıştım onu içiyorum birde yoğurt kürü var onu uygulicsm mal. Elime geçtiği zaman çok oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…