- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.361
iyi yapmışssın saol canımevet bende o yüzden ayda 2 güne düşürdüm her ayın bir ortasında birde sonunda bildirelim
yeni tarihleri 16 aralıksalı ile 31 aralık çarşamba yaptım daha iyi olacak inşallah
Evet benim kız 2 ocak doğumlu :)benim oğlumla heralde sizin bebeğiniz benimkide 2 yaş bitmesine 2 ayımız kaldı ocak 22 doğumlu benim minik yavrum
wwwwwaaaawwwwwwwwwww süpersin beybiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBildirimimi de yapayım: sabah tartıldım. kilom 78,8 olmuş oleeeyyy :)
Canım bacaklar demişsin ya nasıl ölçtünalın size beden ölçülerimizde yazayım
boyum 1.58
kilo:57.9
bel 71
kalça: 93
göbek: 92
bacaklar 52
göğsü ölçmedim ama çok küçük zaten üst tarafım
sorun aşşağıda
bedenimde 40
mezroyu bacağımın en kalın yerinden çevreledim hemen basenlerimin altından yaniCanım bacaklar demişsin ya nasıl ölçtün
canım boyun kaç tabloya boyda giriyozBende dün katıldım aramıza inş azimli yim bacak incelip selülit gidecek inş bende yazim ölçülerimi. Kilo 62
Bel73
Göbek 81
kalça98
tek bacak 58çok moralimi bozuyor
bu kilolar gidecek arkadaşşş. biz istemedikçe gidecek o kadar... Ha bu arada ben bir anımdan bahsetmek istiyorum. Lisede falan toplu bir genç kızdım. çocukluğum bebekliğim falan aşırı sıska geçmiş ama işte hormonlar cozutunca dombili olduk. sonra üniversite kazandım, başka şehre yerleştim. yurtta kalıyorum ve yemek saatlerini kaçırıyorum dersler geç bittiği için. ben de ekmek arası patatesle beslendim resmen bir sene. birinci sınıfın yaz tatilinde amanın bir baktım ki 75 kilo olmuşum. (Tabi şimdi o kiloyu mumla arıyorum ama gençsin, takıyorsun.) Ben bir azmettim ve o yaz tatilinde 15 kilo vererek dal gibi inceldim. ne istesem giyiyorum, ne giysem yakışıyor allahım çok mutluyum. Evlenirken de 57 kiloya kadar düştüm, fidan gibi incecik gelin oldum. o sıralar işte, her gün otobüse biniyorum işe gitmek için. otobüs duruyor durakta mesela teyzeler biniyor resmen beş dakika sürüyor binmesi. nasıl kilolu, hışır hışır resmen. içimden diyordum, ah be teyzem, değer mi şu eziyete? o yediğin mantının lezzeti ne olacak şu eziyetin yanında? tüy gibi hafifim ben. bir zıplıyorum, hop diye çıkıyorum otobüse. hadi gencim, tamam ama kilo çok önemli bu durumda. hep böyle düşünürdüm ben. Sonra bebeler oldu, kalan salataları bitirmek, tencerenin dibinde kalan yemeği -ziyan olmasın diye- süpürmek işi bana düştü. ben de oldum dombiliBende dün katıldım aramıza inş azimli yim bacak incelip selülit gidecek inş bende yazim ölçülerimi. Kilo 62
Bel73
Göbek 81
kalça98
tek bacak 58çok moralimi bozuyor
165 canımcanım boyun kaç tabloya boyda giriyoz
aynen katılıyorum canım sanabu kilolar gidecek arkadaşşş. biz istemedikçe gidecek o kadar... Ha bu arada ben bir anımdan bahsetmek istiyorum. Lisede falan toplu bir genç kızdım. çocukluğum bebekliğim falan aşırı sıska geçmiş ama işte hormonlar cozutunca dombili olduk. sonra üniversite kazandım, başka şehre yerleştim. yurtta kalıyorum ve yemek saatlerini kaçırıyorum dersler geç bittiği için. ben de ekmek arası patatesle beslendim resmen bir sene. birinci sınıfın yaz tatilinde amanın bir baktım ki 75 kilo olmuşum. (Tabi şimdi o kiloyu mumla arıyorum ama gençsin, takıyorsun.) Ben bir azmettim ve o yaz tatilinde 15 kilo vererek dal gibi inceldim. ne istesem giyiyorum, ne giysem yakışıyor allahım çok mutluyum. Evlenirken de 57 kiloya kadar düştüm, fidan gibi incecik gelin oldum. o sıralar işte, her gün otobüse biniyorum işe gitmek için. otobüs duruyor durakta mesela teyzeler biniyor resmen beş dakika sürüyor binmesi. nasıl kilolu, hışır hışır resmen. içimden diyordum, ah be teyzem, değer mi şu eziyete? o yediğin mantının lezzeti ne olacak şu eziyetin yanında? tüy gibi hafifim ben. bir zıplıyorum, hop diye çıkıyorum otobüse. hadi gencim, tamam ama kilo çok önemli bu durumda. hep böyle düşünürdüm ben. Sonra bebeler oldu, kalan salataları bitirmek, tencerenin dibinde kalan yemeği -ziyan olmasın diye- süpürmek işi bana düştü. ben de oldum dombili
Kısacası diyeceğim o ki; o yemekler tatlılar bir yere kaçmıyor. yemeyince fırsatı kaçırmış gibi hissediyor insan ama aslında bir yere gittiği yok. olan bize oluyor. yemeyince veriliyor bu kilolar. zayıflayınca acısını da çıkartacağım bu ara. en sevdiğim tatlıdan koca bir porsiyon yiyeceğim. :)
tamam canım ekledim165 canım
Canım çok güzel yazmışsın bende evlenirken 58 kiloydum şu an 62 kg um bi sıkıntım yok ama ölçülerimi verdim onlar biraz fazla işte hele bacaklarbu kilolar gidecek arkadaşşş. biz istemedikçe gidecek o kadar... Ha bu arada ben bir anımdan bahsetmek istiyorum. Lisede falan toplu bir genç kızdım. çocukluğum bebekliğim falan aşırı sıska geçmiş ama işte hormonlar cozutunca dombili olduk. sonra üniversite kazandım, başka şehre yerleştim. yurtta kalıyorum ve yemek saatlerini kaçırıyorum dersler geç bittiği için. ben de ekmek arası patatesle beslendim resmen bir sene. birinci sınıfın yaz tatilinde amanın bir baktım ki 75 kilo olmuşum. (Tabi şimdi o kiloyu mumla arıyorum ama gençsin, takıyorsun.) Ben bir azmettim ve o yaz tatilinde 15 kilo vererek dal gibi inceldim. ne istesem giyiyorum, ne giysem yakışıyor allahım çok mutluyum. Evlenirken de 57 kiloya kadar düştüm, fidan gibi incecik gelin oldum. o sıralar işte, her gün otobüse biniyorum işe gitmek için. otobüs duruyor durakta mesela teyzeler biniyor resmen beş dakika sürüyor binmesi. nasıl kilolu, hışır hışır resmen. içimden diyordum, ah be teyzem, değer mi şu eziyete? o yediğin mantının lezzeti ne olacak şu eziyetin yanında? tüy gibi hafifim ben. bir zıplıyorum, hop diye çıkıyorum otobüse. hadi gencim, tamam ama kilo çok önemli bu durumda. hep böyle düşünürdüm ben. Sonra bebeler oldu, kalan salataları bitirmek, tencerenin dibinde kalan yemeği -ziyan olmasın diye- süpürmek işi bana düştü. ben de oldum dombili
Kısacası diyeceğim o ki; o yemekler tatlılar bir yere kaçmıyor. yemeyince fırsatı kaçırmış gibi hissediyor insan ama aslında bir yere gittiği yok. olan bize oluyor. yemeyince veriliyor bu kilolar. zayıflayınca acısını da çıkartacağım bu ara. en sevdiğim tatlıdan koca bir porsiyon yiyeceğim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?