Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben kilo bildirimimi yapayım iftardan öncve tartılmıştım bugun kilom 72.60 olmuş almaya devam bu ara pek adapte olamıyorum gündüz oruçlu olduğum için akşam ne bulursam yiyorum hayırlısı bakalım kendi çantamı kendim yiyeyim

kızlar 500 gram deyip geçmeyin
beden ölçülerim yarımşar santim birer santim fark etmiş
o yüzden verdiğim kilo az da olsa çok mutluyum

alın size beden ölçülerimizde yazayım
boyum 1.58
kilo:57.9
bel 71
kalça: 93
göbek: 92
bacaklar 52
göğsü ölçmedim ama çok küçük zaten üst tarafım
sorun aşşağıda
bedenimde 40

Bildirimimi de yapayım: sabah tartıldım. kilom 78,8 olmuş oleeeyyy :)
wwwwwaaaawwwwwwwwwww süpersin beybiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tebriklerrrrrrrrrrr bu haftanın birincisi sensindir kesin oleyyyyyyyyyyyyyy
gelsin halayınnnnnn arkadaşlar azimm görünn aziimmmmmmmmmm
örnek arkadaşşşşşşşşşşşş!!!......2.8 kilo harikaaaaa

wuhuuu valla ben 1,8 kilo diye hesaplamıştım valla da 2,8 kiloymuş. çok mutluyum. oleeeyyy ihihi. Nasıl başardım? diyetlerde yaptığım en büyük hatayı fark ettim. bir minnacık çikolatadan bir şey olmaz, iki dilim fazla kaşar peyniri yesem ne olacak? ay gıdasız kalmayayım, şunu da yiyeyim deyip kandırmıyorum kendimi ve yediğim içtiğim her şeyi ama her şeyi kaydediyorum. Örnek:
18.11.2014

1 ince dilim kızarmış beyaz ekmek

90

1 yumurta

80

30 gr. süzme peynir

80

TOPLAM 250

1 şinitzel

270

150 gr. çorba

100

TOPLAM 370

Tavuk sote 150 gr.

50

Salata

170

1 mercimek köftesi

80

TOPLAM 300

GÜNÜN TOPLAMI: 920

19.11.2014

1 dilim kepekli ekmek

45

1 yumurta

80

30 gr. labne

65

TOPLAM 190

Şehriye çorbası (5-6 kaşık)

90

Taze fasulye

100

TOPLAM 190

2 haşlama kabak

75

200 gr. light yoğurt

100

salata

100

TOPLAM 275

GÜNÜN TOPLAMI: 655

20.11.2014

1 sahanda yumurta (çok az yağlı)

100

1 kepekli ekmek

45

30 gr. labne

65

TOPLAM 210

Cacık (çok sulu ve yağsız bir kase)

70

Kuru fasulye

175

Çorba

70

TOPLAM 315

4 közlenmiş biber

50

Lor peynirli roka-tere salatası(1 kaşık z.yağlı)

100

2 adet diyet bisküvi

60

100 gr. light yoğurt

50

TOPLAM 260

GÜNÜN TOPLAMI 785

21.11.2014

1 haşlanmış yumurta

80

25 gr labne

55

1 kepekli ekmek

45

TOPLAM 180

Sulu köfte (sadece köftesi-4 iri misket kadar)

100

100 gr. çorba (şehriyelerini ayırarak)

100

Ayran

50

TOPLAM 250

Bende dün katıldım aramıza inş azimli yim bacak incelip selülit gidecek inş bende yazim ölçülerimi. Kilo 62
Bel73
Göbek 81
kalça98
tek bacak 58 çok moralimi bozuyor

Bende dün katıldım aramıza inş azimli yim bacak incelip selülit gidecek inş bende yazim ölçülerimi. Kilo 62
Bel73
Göbek 81
kalça98
tek bacak 58 çok moralimi bozuyor
bu kilolar gidecek arkadaşşş. biz istemedikçe gidecek o kadar... Ha bu arada ben bir anımdan bahsetmek istiyorum. Lisede falan toplu bir genç kızdım. çocukluğum bebekliğim falan aşırı sıska geçmiş ama işte hormonlar cozutunca dombili olduk. sonra üniversite kazandım, başka şehre yerleştim. yurtta kalıyorum ve yemek saatlerini kaçırıyorum dersler geç bittiği için. ben de ekmek arası patatesle beslendim resmen bir sene. birinci sınıfın yaz tatilinde amanın bir baktım ki 75 kilo olmuşum. (Tabi şimdi o kiloyu mumla arıyorum ama gençsin, takıyorsun.) Ben bir azmettim ve o yaz tatilinde 15 kilo vererek dal gibi inceldim. ne istesem giyiyorum, ne giysem yakışıyor allahım çok mutluyum. Evlenirken de 57 kiloya kadar düştüm, fidan gibi incecik gelin oldum. o sıralar işte, her gün otobüse biniyorum işe gitmek için. otobüs duruyor durakta mesela teyzeler biniyor resmen beş dakika sürüyor binmesi. nasıl kilolu, hışır hışır resmen. içimden diyordum, ah be teyzem, değer mi şu eziyete? o yediğin mantının lezzeti ne olacak şu eziyetin yanında? tüy gibi hafifim ben. bir zıplıyorum, hop diye çıkıyorum otobüse. hadi gencim, tamam ama kilo çok önemli bu durumda. hep böyle düşünürdüm ben. Sonra bebeler oldu, kalan salataları bitirmek, tencerenin dibinde kalan yemeği -ziyan olmasın diye- süpürmek işi bana düştü. ben de oldum dombili

Kısacası diyeceğim o ki; o yemekler tatlılar bir yere kaçmıyor. yemeyince fırsatı kaçırmış gibi hissediyor insan ama aslında bir yere gittiği yok. olan bize oluyor. yemeyince veriliyor bu kilolar. zayıflayınca acısını da çıkartacağım bu ara. en sevdiğim tatlıdan koca bir porsiyon yiyeceğim. :)

aynen katılıyorum canım sana
çünkü boş yere yiyoruz hep
eskiden pastalar börekler yapardım aman kalmasın yiyim aman kalmasın bilmem ne çok lazım kaldır buzluğa
ne zaman gerekli olursa çıkar ısıt yedir isteyene artık teknoloji çağındayız herşey rahat hiç kendimizi tıka basa doldurmaya gerek yok bende uzun süre dikkat ediyorum sonra kendimi sütlaçla veya mantıyla özüllendiriyorum o kadar çikolataya falanda çok düşkün değilim bir bisküviye düşkünlüğüm var illa akşam çayının yanına mutlaka bişeyler yiyecem tatlı bisküvi yani diyette olabilir ama işte onları yiyincede zor veriliyor kilo çokz aman onlarıda kestim artık arada 1-2 tane yiyerek olayı bitiriiyorum o kadar yani tabaklar dolusu herşeyleri yemeye gerek yok yazık günah bak bu hafta sadece 500 gram verebildim ama inanki sanki kuş gibi hafifledim o bile fark ediyor
yemeyince ne kaybederizki aksine sağlığımızı kazanırız hemde görünümüzü güzelleştiririz daha ne???

Canım çok güzel yazmışsın bende evlenirken 58 kiloydum şu an 62 kg um bi sıkıntım yok ama ölçülerimi verdim onlar biraz fazla işte hele bacaklar bıngıl bıngıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…